Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ja to više ne mogu podniti !!

Znam da je tema bila napisana x puta, al evo, ponavljam je x i prvi put, mozda nekome prorade mozdane vijuge [:tuzan] Ne mogu više podniti neodgovornost na sajtu. Nervira me kad pitam za zamjenu, a od odgovora ni "o", ali dobro, to još nekako i podnosim jer sam navikla više, ali kad me netko traži podatke za uplatu i da mi svoje podatke da posaljem nesto, pa se više ne javlja, to stvarno, ali stvarno vise ne mogu podniti. Sto vam znaci jedna poruka, 10 sekudni vaseg "dragocjenog" vrimena (koje provodite na krpicama), pa da napisete da odustajete od kupnje/zamjene?! Sumnjam da će ova moja tema prominiti išta u vezi spomenutog, ali bar sam si olakšala dušu ! Pusa svim dragim i odgovornim curama/ženama ! [:poljubac]
2013 02 10
baš sam komentirala u jednoj tebi prije koju minutu pa mogu slobodno kopirati tu , jer je isto :): ah,nemoj se uopce brinuti ,ja sam vec skuzila da cure koje su najaktivnije na forumima i bore se za nekakva prava i pristojnost rade to isto ,od neodgovaranja na upite ,do odgovaranja nakon 7 dana :) i svega i svačeg još !
2013 02 10
*temi
2013 02 10
Virujem, susrela sam se bas sa takvima... al nekako se lakše osjećam kad podijelim to sa vama :)
2013 02 10
mislim da bi takve koje ugovaraju nesto pa na kraju nemaju obraza ni odgovorit takoder trebalo prijavljivat ili ostavljati negativne komentare [:frustriran]
2013 02 10
a trebalo bi,svašta bi ovdje trebalo ... ... ja samo dok zamjenim ovo malo stvarčica gibam s ove stranice , nema mi više smisla :)
2013 02 10
istina;)gubis ovdje previse vremena na ljude koji nece ni odgovorit na poruku...
2013 02 10
nisi jedina kojoj se to događa i to me baš nervira [:frustriran] ne znam koliko teško mora biti potrošiti 3sec svog vremena i odgovoriti nekome na poruku ako želi nešto kupiti/zamjeniti [:znoji]
2013 02 10
pogotova ako ti ta osoba jos posalje prva upit [:frustriran] cini se da nam nije mjesto na ovom portalu [:kesi]
2013 02 10
ja sam nova u ovome. ali javilo mi se par ljudi da izmjerim dimenzije, slika jos, sve moguce detalje ispitali. i sad se ne javljaju. to i mene zivcira ja se ispatim a na kraju za bez veze
2013 02 10
drage moje ista stvar,,,više ništa nestavljam kao rezervirano i slično i već mi je dosta cura koje traže podatke o uplati i šalju svoju adresu a još nisu niti uplatile, pa kuda tu vode, šta če mi podaci ako nisi uplatila, zar cure misle da čemo slati stvari na neviđeno, to mi se dogodilo već 6x, pa i ja sam kupac ovdje i svima kažem kad uplatim šaljem podatke o slanju, šta ču slati adresu prije nego sam predmet nekome uplatila, zar ne? a ,rezervacije više uopće neću primati, niti dručani nemaju rezervacije a zašto bi mi imale, i da pitanje za lollip, ako se ostavi neutralan komentar isto tako ta osoba može ostaviti i tebi, zar ne? tako i ti gubiš na rejtingu ili?
2013 02 10
eh da. i meni se često događalo da rezerviraju cure na dva tjedna dok ne "skupe novce". naravno ja kao budala odbijam druge kupce i onda se ove prve nikada više ni ne jave. stoga više ne prakticiram rezervacije. u redu, mogu pricekati par dana, ali ne više. prvi kupac koji pokaze volju da odmah plati, njemu prodam. naravno, obicno se ove koje su rezervirale nikada više ni ne jave (sto samo pokazuje koliko su bile zagrijane za kupnju). vrlo jednostavno :-)
2013 02 10
@bijelo - neutralan komentar ne "snizuje" postotak, samo negativna... A i ako ti taj netko vrati, adminica je upućena u tvoju situaciju, obratiš joj se i ona ti ga obriše [:smijesi] . Meni je jedna iz prkosa, nakon što sam ju lagano od*ebala nakon navlačenja, ostavila negativan komentar, pa sam objasnila situaciju adminu i riješila je moj loši komentar. [:zaljubljen]
2013 02 10
Ja sam 28.10. dobila poruku od jedne za rezervaciju, ona ce uplatiti iza 10. u mjesecu. Kad sam joj ja 12. poslala poruku, rekla je da ipak nema pa bi li ja mogla cekati iduci mjesec da ona dobije lovu. Ajde dobro, ako joj se toliko svida... Stvarno nema problema. Ali ni dan danas se ta cura nije javilaaaa!!! Tolika bezobrastina da to nije normalno... [:ljut]
2013 02 11
@lollip - bas to, za mir svoje duse! [:smijesi]
2013 02 11