Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

Jednostavno da ne povjerujete !!!!!!

Dotična osoba je od mene kupila duks jaknu nike, i nakon nekog vremena nazvala i rekla da nije original, na što sam joj i odgovorila da nije jer cijena ne bih bila 180,00 kn Duks naružen iz Turske, vratim joj novce za duks da bih se ja današ ŠOKIRALA PA DUKS JE NOŠEN vratila mi polovan duks jaknu i kako da ja to stavim ponovo u prodaju kada se vide tragovi nošenja a etiketu sa kartonskom reklamom ponovo zakačila mucice na rukavim prednjoj strani pa miris na jakni , ma pravi užas. E tako ako je potrebno imenovati dotičnu osobu nije problem ako netko traži, pošteno sa vratila novce , a dobila nošenu robu.
2014 11 17
Moram pitati, a koliko je to "nakon nekog vremena"?! Nisi trebala prihvatiti reklamaciju i uplaćivati novac natrag dotičnoj ako je isto nošeno.
2014 11 17
1.naglasiti ako prodajete kopije 2.cijena ne govori nista , ja sam za puno manje od 180kn prodavala originale 3.ni ona nije fer ako je jaknu nosila pa joj ponovno svezala etiketu i sutila o tome. 4.prodati cete ju kao nosenu po puno nizoj cijeni od pocetne [:pospan]
2014 11 17
Opisivati krivotvorene Adidas trenirke kao "turski pamuk" i misliti da je to u redu naprosto nije korektno, dužni ste napisati da je kopija. Ide pod ruku s mobitelima "dual SIM". Meni bi bilo neugodno na vašem mjestu, a kamoli da bih još išla tražiti zaštitu na forumu.
2014 11 17
Trebalo je bit u samom oglasu naglašeno da nije original, inače varate u prvom redu vi...a i reklamacija treba doći odmah po primitku paketa i vraćanje netaknutog a ne nakon x dana....kopija se odmah prepozna, i bez nošenja
2014 11 17
Sve to stoji ali ako je vraćen zašto nije napisla da je nošen pa da se dogovoimo oko cijene, to nije pošteno.
2014 11 17
A zašto Nada nije napisala da se radi o kopiji, to nije pošteno. I još uvijek stoje oglasi u kojima to nije navedeno.
2014 11 17
Moram priznati da si naišla na osobu koja zna iskorištavati, vidljivo ako je nakon nekog vremena reagirala. Vjeruj mi da si ti kao dotična, opirala bi se na način da ne može nakon dužeg vremena sjetiti se provjeravati jel je nešto original, mogla je odmah vratiti.Nisi trebala pristati iz razloga što nije dva puta pitala, jel je duks original [:vrti]
2014 11 17
Hanami te trenirke većinom dolaze iz turske i pamuk su tako da tu nije pogriješila trebalo je biti naglašeno da je kopija to naravno al nije u redu ako je vratila iznoseno a kao razlog je navela šta je kopija
2014 11 17
To nije korektno koliko i podvaljivanje kopije pod original..da je odmah sve iskreno prezentirano ne bi do problema i povrata ni došlo
2014 11 17
Joooooj meni je muka vise od vas i vasih kukanjaaaa! Zare adidasa nikea sve sami orginali , jebate ovdje su 90% korisnica toliko drsko i bezobrazno, ograniceno i maloumno. Pa sad kom bilo krivo kom pravo.
2014 11 17
Isidora davala sam usporedbu s frazom "dual SIM" koju ljudi koriste kad žele na lijep način zavaljati fejk mobitele. Tako se valjda uvriježila i ta "pamuk iz Turske". Pardon Vitaory, moramo pitati da li je original? Isto tako moramo pitati da li je nešto prljavo, ima rupu? NE, svatko je dužan iskreno napisati stanje stvari.
2014 11 17
koliko vidim uredno naglasavate da su replike tako smatram da bi zapravo doticnoj trebalo biti neugodno [:vrti] slobodno je imenujte da i mi znamo koje to biserke moraju iznositi odjecu da bi skuzile da je kopija [:smije]
2014 11 17
Sad dobro vidiš kada smo je prozvali, a do prije 10 minuta ih je pokušavala zavaljati bez upozorenja. Sad se magično stvorila riječ replika.
2014 11 17
Ne, nije trebala pitat je li original, ako oglašava brend kao takav, ako prodaje kopiju Nike onda to ne može bit oglašeno pod Nike jer ga tek imitira....osnovne stvari korektnog poslovanja
2014 11 17
1 2