Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Puno tražim???

Cure moje drage..jednostavno ne mogu, a da ne napišem par riječu o mojoj posljednjoj kupovini. Cura je prodavala tuniku za koju je u opis stavila da je nova i da je od pamuka. Danas sam ju dobila i pazite sad......tunika je od poliestera, vidljivo nošena a osjetno [:smije] (u prijevodu: smrdi po cigeratama i ZNOJU!!! i to užasno).Tako sam bijesna da to uopće ne mogu opisati. A cura je tako simpatična, šalje mi porukice i dalje i razgovara se sa mnom kao da mi ju je poslala onako savršenu kao u opisu. Što vi mislite? Da li je posrijedi bezobrazluk, neurednost pod normalno, nebriga za kupca (u stilu "zdrpi i zbriši) ili štednja na deterdžentu?? Ne znam da li je ovo za plakat ili za smijat se pa ću ostaviti i prigodne animacije[:smije] [:smije] [:place] [:place] Još nešto, ako joj bilo što napišem ne mogu dobiti ništa osim negativnog komentara. Molim vas podijelite svoja iskustva sa mnom. Da li i vi imate slična ili sam ja jedna od rijetkih "sretnica" [:hihot] da prvo ostanem i bez novaca i bez torbe, a sada ovo..nekako bih prebolila i to da nije skroz nova, ali smrad?? Da li puno tražim?
2013 02 22
dobrodošla na moje krpice.hr [:hihot]
2013 02 22
Moram ovo napisati: nekima "mojekrpice.hr" u prijevodu znače "mojeus*anekrpice.hr"... [:smije] [:smije]
2013 02 22
taricaa - pa mislim stvarno, zar si trebala dobiti čisto i kao novo?... Ne budali... [:hihot] (sarkastično je [:zaljubljen] )
2013 02 22
hhah,lolip [:smije] ovdje sam relativno nova,pa nisam još imala takvih iskustava,ali par puta sam kupovala na aukcije.hr,pa sam svašta znala dobiti,nažalost [:tuzan]
2013 02 22
a tunika je tako lijepa [:kesi] , a ja tako gadljiva [:smijesi] , mislim da ju ne bih mogla staviti na sebe ni nakon nekoliko temeljitih pranja jer kad se sjetim kako me zapuhnuo smrad kad sam otvorila vrećicu i sad imam osjećaj da mi je još u nosu [:ljut]
2013 02 22
Ovo bi se, vjerujem, i negadljivom čovjeku zgadilo [:smije] ... Ako mi je nešto ogavno to je nečiji znoj na robi, a o cigaretama kada se uvuče ne moram ni govoriti... [:znoji]
2013 02 22
Za vrijeme rata imala sam prognanike doma i znamo svi kako su se jadni ljudi morali snalaziti, uglavnom, uz neke pakete prehrane ponekad su imali mogućnost otići u crkvu uzeti si nešto od robe....... i tako da ne duljim više, robica koju su donosili bila je gotovo nenošena, uredna i ispeglana (neka čak i brendirana), od rata je prošlo jako dugo vremena, oni su nasreću otišli u Dansku (daleko od ovog sranja) kada smo si izmijenili neke stvarčice za uspomenu. Majicu koju sam daobila nosim i danas i bolje izgleda od gore opisane tunike. Mislim da više ništa nije potrebno reći..
2013 02 22
1. Pošalji joj poruku jel ona pregledala predmet prije slanja, zahtijevaj objašnjenje zašto roba koja je opisana kao nova je došla puna znoja i mirisa cigareta. 2. Ako nema odgovora ili ne želi povrat stvari, ostavi joj negativnu kao kupcu i prodavaču.
2013 02 22
mislim da nije problem u cigaretama [:vrti] i ja sam pušač i vjerujem da je x cura koje ne puše kupilo stvari od mene ali mi niti jedna nije uputila primjedbu da moja roba smrdi po cigaretama ili ne znam čemu. i sama dobijem stvari koje ne mogu vjerovati da ljudi imaju obraza nekome pokloniti a kamoli prodati. smatram da je to stvar opće kulture i higijene. ovdje većina ne drži do kupca i onaj čas čim ti uzmu lovu boli ih što će biti dalje što se jako lijepo vidi i po pakiranju i po onome što te čeka kad otvoriš te nazovi pakete [:sokiran]
2013 02 22
@Garavusa ok, ali kaj ja od toga imam? novac neću vidjeti, tuniku mogu oprat i ja (ili vjerojatnije proslijedit u kantu za smeće) i još ću za to dobiti njenu negativnu [:vrti] A kako ti uopće netko može objasniti zašto je smrdljiv i zašto mu je to u redu?
2013 02 22
Mislim da ono što me najviše ljuti je nepoštovanje prema kupcu i njegovom novcu za koji je mogao odabrati bilo koju drugu stvar, odnosno bilo kojeg drugog prodavača, pa mislim, to su i osnove matematike i svakom prosjčne inteligencije je jasno da je bolje da ti povremeno kapa lova nego da te odjdnom zapljusne, a onda nakon toga slijedi duuuugooo razdoblje suše.
2013 02 22
Hahahaaha, a baš sam se slatko nasmijala [:kesi] Da i meni je tako jedna jaknica došla nikakva, smrdljiva.. Ma nije uopće stvar što ona i nije toliko očuvana koliko do te higijene, oo pa zar je tako teško nešto oprat i ispeglat, pa mene bi sram bilo poslat nešto tako smrdljivo. Pa ne mora mirisat, ali barem da se vidi da je čisto i da ne smrdi. Ta jaknica je tako zaudarala, ne po znoju i cigaretama, nego po ustajalosti u ormaru.. i po još nečemu nedefiniranom [:sokiran] Ali to su mi bile prve razmjene pa sam ipak ostavila poz komentar.. Uvijek mi je žao ostavit neg komentar, ako je neko ljubazan, ali skužila sam da je nekima to taktika, budu predruželjubivi samo da im ne ostaviš neg komentar, a pošalju škart opisan pod novo.
2013 02 22
ja većinom dobijem sve tako na cigarete što se osjeti i što smrdi, ima slučajeva da je bilo odlično al rijetko i to još prije kad sam bila na njuškalu i aukcijama, mislim meni je sramota tako šta i prodavati i poslati, nezz očito sam ja jedna od onih kojima nije problem oprat prije slanja iako je novo i već oprano ali ipak stoji u ormaru ili u kutiji s odjećom i s onim protiv moljaca itd.... al eto.... svašta ima tu....
2013 02 22
@lollip da, tako nekako mojeprljavegaće.hr [:smije] [:smije] @malapirana je istina, rabljenog, ali nigdje se ne može u toj definiciji pronaći i riječ smrdljivog [:smije]
2013 02 22
1 2 3