Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

Pitanje u vezi slike za putovnicu!

Imam pitanje vezano uz putovnicu! Moze li se staviti slika koja je koristena isto za osobnu, koja je slikana prije 4 mjeseca, ili se mora vaditi nova? Na slici iza nema pecat/datum. [:smijesi]
2015 01 13
Može! Ja sam prije mjesec dana napravila osobnu sa slikom od vozačke od prije godinu i pol [:hihot]
2015 01 13
Nista ne pitaju? Super onda, hvala na odg! [:smijesi]
2015 01 13
Može.Uvjek napravi više fotografija da se za svaki dokument nemoraš iznova fotkati i trošiti novčeke.
2015 01 13
Ma ništa... I za putovnicu ću iskoristit istu sliku [:smije]
2015 01 13
Ja sam radila prije mjeses dana,fotografija treba biti ozbiljna ko da ti je tko umro,lice mora biti otkriveno,tj.nesmije ti kosa pokrivat lice,ako imaš takvu sliku možda upali [:smijesi]
2015 01 13
nikad ne pitaju samo da nisi drasticno promijenila izgled [:smijesi]
2015 01 13
ja sam se jednom fotkala dan prije raspustene kose i sljedeci dan sam imala rep i teta na salteru mi nije htjela uzet sliku, prvo sam morala spustit kosu pred njom pa je zakljucila da je slika dosta stara ili od sestre [:sokiran] isla sam sljedeci dan kod druge i prosla bez problema
2015 01 13
Vježbanje moći sitnih činovnika. Ja sam kopirala svoju sliku od prije 4 godine i dala je za osobnu, u fotografskom dućanu mi je radnica govorila da to neće proći i da ću joj opet dolaziti, a na MUP-u su uzeli bez pol beda. [:hihot]
2015 01 17