Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

teen "elitice" po fejsu

Ma nisu se proslavile nicime nego dodaju sve na koje naidju,lajkaju one njima sve sta stignu u nadi da ce im tu i tamo uzvratiti.I tako se nakupi lajkova,zalosno ali tako je to danas [:smije]
2015 01 26
[slika:6ce68fb9-7d3c-47ce-a205-d4ae8cc082f8]
2015 01 26
Ja nemam fejs i baš mi je dobro , a kolegice vele da kak Mogu živjeti bez toga heeeh [:hihot]
2015 01 26
Nažalost, došlo je i kod nas ono što se u Americi npr. viđa odavno-fenomen popularne djece...ne želim dalje jer ce ispast da vrijeđam, ali postavte si pitanje koliko je unutarnji život te djece, malih osoba bogat, kada im je vrhunac uspjeha lajk na sliku na nekoj od društvenih mreža...Pretvaramo se u bolesno društvo, nema nam lijeka, jer ipak su ta djeca ljudi na kojima svijet ostaje...
2015 01 26
Jadno. I fejs i instagram i ne znam...svi, ne samo curice i deckici nego i starije cure ..grade si neke virtualne hramove i skupljaju lajkiće, puće usta itd..šta reć. zaglupljeno do bola.
2015 01 26
Prelose je to sve... Previse je taj internet zatupio ljude, odes sa nekime na kavu samo šalta po mobitelu. Zagreb i nekako mi se cini ti malo veci gradovi Split, Osijek imaju dosta tih teen zatupljene, umisljene djece. Mislim koji vrag mi se imas fotkat u toplesu pred ogledalom u 1 mjesecu [:hihot]
2015 01 27
1 2