Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Kakvu biste haljinu preporučili za ovakav oblik tijela?

Sve visoko rezane haljine će ti stajati dobro.ja imam široka ramena i nozice ko cackalice, bokova nemam uopće. A ja bih bila j.lo. [:sramezljiv]
2015 02 09
peplum je savršen kroj za kruškoliku građu tijela...ma općenito za sve...blažen onaj ko ga izmisli...hihihihhi
2015 02 09
Hrvoicl....jedina prednost je što mogu sjediti duže na klupici ili nečemu tvrđem,pa me ne žulja [:hihot] [:hihot] [:place] [:place] ....grozota i strahota kad te nešto stalno prati [:ljut] [:hihot] [:hihot]
2015 02 09
mishell,isti stvar sa mnom..Mrzim listove i zbog toga izbjegavam haljine,suknje uhh [:place] Inače, jesi zadovoljna kako stoji pencil suknja do pola listova,to sam i ja kontaa siti?
2015 02 09
Nato...savršeno...malo je višlji struk i baš sredina lista...i izduži cijelu figuru,a noge izgledaju super [:smije] [:smije]
2015 02 09
balonn haljina sam mislila
2015 02 09
balon suknja lastik gore i dolje bez naramenica...
2015 02 09
Kako se zovu one nafaldane suknje, kakve su nosile tenisacice 90-tih? E to je najs...
2015 02 09
Ajme super ,razveselila si mee [:smije] muku mučim s listovima [:hihot]
2015 02 09
Ali pripazi da krojačici ako šivaš,naglasiš baš pencil,jer neke to podrazumijevaju da malo suzi ispod stražnjice i to je to...mora svakako ići do kraja u pencil...imače će biti kontra efekt...i iza ti napravi manji skriveni rasporak
2015 02 09
ajmee odličnooo,hvalaa :)
2015 02 09
najbolje ti je kad skroji suknju,staneš pred ogledalo i vidiš sa kojom dužinom ti noge izgledaju super....naravno u štiklama jer bosa ćeš izgledati kao vreća [:hihot] [:hihot] ...ima jeftinih materijala za naći..pa si isprobaš [:zaljubljen] ....ja sam preeezadovoljna [:smije]
2015 02 09
Budem definitivno [:smijesi] dat cu siti,jer po dućanima sta sam god probala nije to to..koju boju si izabrala?
2015 02 09
crnu..klasika,da mi paše na više kombinacija..malo je materijal rastezljiv,pa se fino prilagodi i sjedenju i ne gužva se
2015 02 09
ako želiš...stavit ću sliku,kako izgleda pa da vidiš iz prve ruke
2015 02 09