Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Kućni ljubimci i potražnja stanova

Da li znate nekog ili vi iznajmljujete stan u Zgu di su dopusteni ljubimci?Nazalost potraga na njuskalu je lose prosla posto stanidavci ocito smataju da ce im pas pojesti pola namjestenog stana ili kauc koji je stariji nego moj djed [:frustriran] [:ljut] Trazim stan od 40-80 m2, da je 2 soban ili 3 soban,sa niskim rezijama i cim povoljniji to bolje
2015 02 22
Ja inace iznajmljujem, Imam mali stan od 25m2 i u njemu je decko sa dva psa, Stvarno nikakvih problema nema i posteniji je decko od svih ovih koji su bili zajedno. Smatram da su ljudi zatupljeni stvarno i nadam se da cete uskoro nesto naci, Ima na facebooku stranica iznajmljujem/trazim stan sa kucnim ljubimcem(tako nekako se zove) pa probajte tamo [:zaljubljen] Sretno!
2015 02 22
I ja se nadam, nisam smatrala da ima toliko ljudi kojima smetaju ljubimci,a najvjerojatnije ih netko i od njih samih ima Hvala na info,pogledat cu kaj ima
2015 02 22
Lako to, kad smo mi tražili stan smetala su i im i djeca..a neš ti njihova namještaja ( baš što mai Tai reče) da ne bi dijete pljucnulo, a ja se pitam bili ga pustila da dira..i još agentica miga nama da ne kažemo da imamo djecu jer je to zaboravila stanodvacu reći..a ovaj cijele priče, nadam se da vam ne smeta vrtić i vriska, moj divan stan, bla bla....Mi bilijedo gledamo, parili smo Šnješko bjelić--
2015 02 22
"i još agentica miga nama da ne kažemo da imamo djecu jer je to zaboravila stanodvacu reći" da meni tak netko prešuti letio bi van iz stana ko torpedo...FUJ!!!!!! Mi smo lako našli stan, nikome nije smetao ljubimac [:zaljubljen] i nikakvi stari trosedi nisu...sve ganc novo i ne smeta im ljubimac...čak nam žena rekla slobodno imate psa!
2015 02 23