Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Utješite me kukanjem o vašim gorim polovicama

Hehe, lude ste! Moja slatkica isto ima problem sa čarapama, jedan par na svakom zabitom mjestu u kući.., ali ništa strašno, za neke stvari je uredniji od mene, tipa slaganje jastuka, deka i cipela k'o Monk, a onda taman nakon što sam očistila kupatilo, uhvati svojim šapama špinu k'o da je voli, brate! Dva prsta su dovoljna za otvoriti vodu, a ne obje ruke, ali dobro je.. Kuha, usisava, ponekad i opere i deff traje dulje od 5min pa si ga volim!! [:smije]
2015 03 07
Moj je Bog i bome pravi muž... Vredan , uredan , spickan...odrasel na selu di je sve naučil raditi i u sve se razme , živel je dugo u samačkom hotelu i kaj da vam više pričam... Taj kad spegla košulju , e to je speglano... Kao otac savršen ...i stvarno bi bila grozna kad bi nekaj ružno o njemu rekla. No, s godinama sam shvatila da sam i ja malo popustila ručnu i da nemam potrebe zamarati se sa sitnicama. Cure , uživajte u njima , naši su....kakvih sve ima , naši su mila majka. [:smije] [:smije]
2015 03 07
Trenutacno je manjak seksa od dva dana pa necu uopce komentirati jer bi Svasta iz mojih usta izaslo [:smije] [:smije] [:smije]
2015 03 07
Iskorištene, mokre vrećice od čaja ostavlja po cijelom stanu.. svako malo nova mrlja na regalu od vlage.. [:vrti]
2015 03 07
[:smije] ja imam i previše toga da te utješim, al evo samo nekih sitnica: - nikad ne može pronaći čarape. Onda mu ih redovito ja pronađem. Zamisli, uvijek ih nađem u ladici za čarape. - pošto ne pamti više od jedne stvari za kupovinu, za 2 i više napravim mu spisak. Redovito zaboravi spisak doma. - na radnom stolu gdje nam je komp mora biti 45878945 njegovih sitnica. Kad te sitnice sve potrpam u jednu kutiju da obrišem prašinu, mrvice, proliven kakao, i ostale arheološke nalaze, popi*di jer mu je sad sve "izgubljeno" (sve je u kutiji) i da zašto ja moram uopće čistiti stol? - stan ne treba zračiti zimi jer se gubi toplina. Kad dođe ljeto onda ćemo prozračiti. ima toga toliko da sam počela pisati zbirku [:smije]
2015 03 07
a di bi došla da se sekiram, volim sve okrenuti na šalu.... i previše je bilo sekirancije
2015 03 07
-krpe u klupko svuda, briše masne ruke i kečap koji mu iscuri s njima pa ih samo ostavi -čarape sklupčane i smrdljive ispod kreveta -nakon što piprema jelo, moram renovirat kužinu xd -nakon što se okupa i tušira ko da je poplava, mokri ručnik na podu ostavi ili ga samo baci na mašinu -taman operem pod on uđe i ne skine čizme dođe mi da mu oči iskopam -hrče -kad sjedne na kauč kao da su se dva rotvajlera tukla na njemu -mota duvane i ne pokupi ono što je palo na pod -kad popije sok stalno pravi novi u novoj čaši, a stare skuplja na stoliću -kad pije kavu ili mlijeko đezve i šalice ne potoča u toploj vodi pa se sve skori i meni treba sto godina da to operem I tako dalje!! Svi su ti naši muški smotani i zamišljeni, ali istini na volju, pomogne mi u kućanskim poslovima, kaže mi da mu objasnim kako i šta i napravi to, dobar je momak i sve ovo mi je ok kad znam da je divan, da me ne zlostavlja i da nije ljubomoran i koješta, pijanac,kockar ili ženskar. Eto, jel te to utješilo :P
2015 03 07
Ronnie!!! Mislim da tvoj dragi ima brata blizanca! [:frustriran] A ove sta se zadovolje sa sexom pa predju preko SVEGA neka mi objasne koliko taj njihov sex traje? Ako traje 24h i kuća nije kao da je u nju ušao čopor divljih pasa onda cu se zadovoljit samo sa tim. Evo ja sam dosla doma nakon izbivanja od 8h i ne znam sto je radio, ali je poceo usisavat cim sam ja dosla [:smije] Bice seksa veceras [:zaljubljen] [:smije] [:smije]
2015 03 07
Neznam kako kod drugih, ali kod,nas,ovo cupanje carapa ispod kreveta,dodje ko predigra. [:smije]
2015 03 08
Cory, nešto mislim, bolje da su ispod kreveta nego na nogama [:jezik]
2015 03 08
upravo sam natrpala vrecu puno nesparenih carapa njegovih i ne pada mi na pamet da im trazim par [:frustriran]
2015 03 08
ivana082..ja sam svojem kupila 20 pari istih, jednobojnih..tak da, kak god da sparim, nebrem fulati [:hihot] ..ne pada mi na pamet sparivati 50 nijansi sivih [:smije]
2015 03 08
[:smije] da imam vremena pogledala bi taj film, svi nesto pricaju o njemu.. lose [:kesi]
2015 03 08
A mene zanima,što on radi s tim krpama?Gledaj to s pozitivne strane,ako se zna služiti njima,to je već dobar početak. [:smije]
2015 03 09
A ima i onaj jedan film s Juliom Roberts i nekim brkatim glumcem,taj je stalno slagao krpe i ručnike na crtu....i ubijao Boga u njoj ako je fulala crtu.Pa,ti ,sad vidi.... [:smije]
2015 03 09