Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Vjenčanje-bijela haljina

Evo ja ću nešto reći, bez uvrede bilo kome... Cure koje dolaze na tuđe vjenčanje u bijelom,bilo kome a pogotovo nekoj prijateljici, su u najmanju ruku, nepristojne, da se ne izrazim prostije Ipak se treba neki bon ton poštivati, i da se baš ne može naći super haljina u nekoj drugoj boji, isto mi je smiješno. Što se tiče zasjenjivanja mladenke, ta priča mi ne drži vodu, jer realno, ako je bila koja cura ljepša i zgodnija od mladenke onda je to u haljini bilo koje boje, ali taj dan, upravo mladenka se treba isticati, a istaknut će se tom bijelom bojom je će je (tj. trebala bi) jedina nositi Vrlo jednostavno
2015 03 31
I nije da se ne smije, nego je čisto stvar bon tona i poštivanja mladenke
2015 03 31
taj "bonton" nigdje ne pise niti je to iakkavo pravilo...obuci sto oces i ne slusaj gluposti [:ljut] [:ljut] postivanje mladenke nije ne doci u bijelom, to je velika glupost. meni nebi smetalo niti to smatram mojim postivanjem Samo nemoj dati praznu kovertu, lako za haljinu! [:smije] [:smije] [:smije]
2015 03 31
uostalom, zenska je pitala mladu da li joj smeta, ne smeta..prema tome...sva vasa nepisana izmisljena pravila padaju u septicku
2015 03 31
zapravo piše... pročitaj . i nisu gluposti, već mišljenje ogromnog broja ljudi i stručnjaka isto tako, naravno da može obući što želi, to uopće nije upitno
2015 03 31
Ako su ti dodaci druge zapažljivije boje (znači ne bljedunjave boje, pa čak ni zlatna) može proći. Još je i kratka tako da ti to ide u prilog :) Ja bih išla na konjak remen, takve neke boje štikle i torba ili sve tako samo crna boja [:zaljubljen]
2015 03 31
petricapetra cura je pitala jer i dalje nije sigurna tako da, samo joj dajemo svoju perspektivu, ništa drugo što se tiče oblačenja, postoje nekakve norme i pravila, kao i u svemu. da ih se mora poštivati, ne mora, ali postoje
2015 03 31
vidim da vecina tu ne misli tako...strucnjake dakle mozes nabit u .... [:smije] [:smije]
2015 03 31
gluposti su... i necija izmisljotina koju sad svi misle da treba postivat [:pospan] [:pospan] da vam kazu da se bacite s mosta jer je to postivanje mladenke, ocito bi to napravili [:smije] [:smije] [:smije] mislim da je veci problem sto vecina dode s prazno kovertom [:sokiran] [:sokiran] e pa to je tek ne postivanje...haljina je tu sporedna. vjerojatno je to "pravilo koje ne postoji" izmislila neka ruzna isfrustrirana mlada. [:smije] [:smije] koja je mislila da joj haljina moze pomoc
2015 03 31
pa i zakoni su nečija izmišljotina, ako ćemo banalizirati... kao i sam obred vjenčanja . neke stvari se podrazumijevaju kao "dobar dan" a jedino mi se ti činiš frustrirana ovom temom, svi drugi fino komuniciraju, onako više manje po bontonu (koji postoji btw. u slučaju da nisi upoznata u pisanom obliku pa se malo informiraj) da se zapitaš zašto je to tako :O
2015 03 31
mexicana, ja potpisujem svaki tvoj post u ovoj temi - to je njen dan i bijelo je mladenkina boja. Točka. Ne mislim da sam konzervativna ali toliko liberalna ne zelim biti u ovom slučaju; neke uvriježene običaje naprosto ne treba mijenjati.
2015 03 31
zakoni negdje pisu ovo ne pise nigdje[:smije] [:smije] [:smije] samo ti vrijedaj..bonton ti je na razini...hahahhahahahhaha
2015 03 31
mora da si bila jako ruzna mladenka...al to ti nisu cure u bijelom krive...znas??
2015 03 31
wizardica :) petricapetra ti si izgubljen slučaj, ali zaista
2015 03 31
takoder [:poljubac] [:poljubac] a ti postavljacice, obuci sto zelis i ne slusaj druge vec sebe
2015 03 31