Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Tetovirani ljudi :))

Meni se to isto jako svida (tu govorim o kvalitetnim tetovazama...), moje sve simpatije i decki su imali tetovaze :hot: [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen] .Ja osobno nemam ni jednu,nekako na sebi mi to ne pase ali zato obozavam na drugima [:sramezljiv]
2015 04 18
@fashioncitiy adrian na facebooku potraži super radi i slika a ne uzme gotovo ništa [:smijesi]
2015 04 18
Meni su tetovaze out.. Pogotovo na zenama. Kako je lipo vidit mirka filipovica koji se nije nikad tetovira a ovi ostai drugi kao da su iz prasume. Nebi se tetovirala nikad.jednostavno mi je to ruzno. Nije mi zenstveno nimalo.
2015 04 18
imam dvije, koje mi znače a to su moja djeca ....... [:zaljubljen] ne volim pretjerano i kad nema smisla već da je to osobno i da ima neko značenje... samo moje mišljenje.......... ne volim osuđivati nikoga po ničemu pa tako ni o tome.... svatko zna sa sebe.... ali ljudi baš znaju pretjerati s osudom tetoviranih..........
2015 04 18
Hmmm ja bi rekla da onaj tko je zenstven , zenstven je i s tetovazama i bez tako da meni se tetovaze u vecim kolicinama svidaju jedino na jako zenstvenim zenama koje uvik izgledaju tip top i imaju samopouzdanja i svoj stil [:hihot]
2015 04 18
ovisi kako tko to nosi,netko s jednom ili vise manjih tetovaza moze biti ocaj,dok netko tko ima stav zna sto nosi tetovaze mu pokrivaju vecinu tijela moze biti izrazito seksi.. To je stvar karaktera,osobe koja ju nosi. Meni je to super,obozavam tetovaze i jednog dana planiram da napravim vecu tetovazu..
2015 04 19
Muzev bubnjar i zena su tetovirani, sa 3 djece mogu vjerovati kako ljudi mogu biti primitivni i djecu micati od njihove. Potpuno normalni ljudi koji imaju potpuno normalne poslove, zivot, djecu normalno oblace i odgajaju, nisam pojma imala dok ih nisam upoznala. Zalosno!
2015 04 19
Zna bit lijepo.
2015 04 19
Meni je to predivno [:zaljubljen] Pogotovo ljudi koji s ponosom nose svoje tetovaže pa makar one i nisu pretjerano umjetničko djelo. Full sleeveovi su mi prekrasni, imala bih ga i ja da znam da mi neće smetati pri zapošljavanju, ali ništa od toga :)
2015 04 19
Meni je ovo super na decku (naravno ne na svakom decku, nego nekom s jacim rukama) [slika:ca05e849-523e-4aa4-9c69-d1924a414b4f] [:zaljubljen]
2015 04 19
ja ih imam 5 i ponosna sam na nijh jedna je cak ukrasena malim pirsom [:zaljubljen]
2015 04 19
[slika:596cbce0-eb46-4f83-b6b1-5714a68d5e79]
2015 04 19
volin i lipo mi je vidit kako na muškarcima tako i na ženama. ne vidin tu neku razliku [:smijesi] al ne toliko lipo kolko ih imat na sebi [:smije] poprilično san išarana i po nogama i po rukama, prsima i trbuhu malo manje. jedino su mi ustvari leđa, vrat, glava i papci bez iti jedne. šta ću naravno popunit kad za to dođe vrime. po mome je ista stvar čovik sa i bez tetovaža, nema mi neke razlike. radi izgleda san naletila na predrasude, osude i svakodnevno slušan jako ružne komentare. ne znan zašto se netko uzbuđuje oko tuđeg izgleda, nikad mi to neće bit jasno [:tuzan]
2015 04 19
Drago mi je da ima vas kojima to ne smeta. Bubulejica mogu sebe zamisliti tako jednog dana kako me gledaju dok vodim dite u vrtic ili skolu [:hihot] Kindzadza ljudi ce uvik imati nesto za reci sto god mi stavili na sebe ali virujem da ti ni ne obracas previse paznju na to sto ti govore tako da samo naprid [:jezik]
2015 04 19
Zao mi je samo sto su djeca onda ta koja se osjecaju odbaceno a jos su mali da bi shvatili da nije vazno sto kaze nego tko kaze. Puno toga ima sta je meni ruzno za vidjeti pa opet imam dragu prijateljicu koja je miss kica, sva sjaji, ogromne naocale koje joj uopce ne pasu ali ja ju nas takvu volim. Ne bih da se normalno oblaci jer to ne bi bila ona!
2015 04 19