Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

London - koliki trošak?

Drage moje, zanima me je li koja od vas bila u Londonu? Dečko ide s ekipom ovo ljeto u 8.mj., ja bi rado s njim ali se bojim da nisam toliko bogata :( Koliko bi mi trebalo novaca otprilike za 3 dana? Karta je nekih 120 eura, nažalost sumnjam da ću uhvatit one jeftine u 8. mjesecu.
2015 05 12
Karte mozes naci i za 40e ali Zadar,Pula,bila moja sestra prije mj dana.dosta je London skup ali ima par mjesta di mozes jesti po 3-5funti, skup ti je javni prijevoz, oni su prohodali skoro sve, ja sam bila 2009 tad smo kupili onu kartu za turistički bus, mozes uci i izaci na svakoj stanici, tad je kostala 16funti i trajala 48h. Prijevoz od zracne luke do grada ti je terravision busom 16 funti ,to je povratna karta Smjestaj dosta skup, a hoteli ovi jeftini jako losi. Imas super hostel, Wombats, na super lokaciji, ali iznenadit ces se kad vidis cijene, isto visoke, ali je hostel novi i uredan.
2015 05 12
Samo ću ti ovo reći...doručak je skoro svugdje 10 funti, pa ti računaj! Dodouše, sve ovisi gdje si, ja sam u centru, gdje je sve ekstra skupo! Skup grad ali naj divniji na planeti! Isplati se za njega stavljati sa strane svaku kunu!
2015 05 12
Put i smještaj se može naći stvarno jeftino, tako da bi ti bilo dobro već sad vidit za avionsku katru, možda nađeš i za manje love nego što mi platimo bus iz rijeke do zg...ali bi to trebalo to prije kupit. Hrana im je očajna i uz to super skupa, a sendviče možeš nosit u torbi tako da se dobro opskrbi kad kreneš od kuće [:hihot] ja sam se tamo u tjedan dana jedino pošteno najela u Mc Donaldsu [:smije] Hostela imaš od 150-200 kn već na noć, a što se tiče prijevoza kupite tamo oyster card čim dođete i na miru ste ( tipa pokazne naše, ubacite u nju 10, 20 funti) i vozite se i busevima i podzemnom s njom...i fino prođete cijeli London
2015 05 12
cula sam od poznanice,da je preskupo,pre!!!a nista ako mozes prevesti kulen,kobasicu,i ostale nase specijalitete,put pod noge [:smije] gledas u izloge,setas se!!!i popijes koju kavicu!!! [:hihot]
2015 05 12
a gledaj, moze se jeftino proc jeftinim letovima i smjestajem ali kako ces odvojeno i sama od njih ako oni vec imaju splanirano gdje i kako.. i tesko da ce ti se potrfit let kad i njihov (mislim na dane), pa dok se nadete ovo ono.. ne bi ti preporucila da ides na svoju ruku neku jeftiniju opciju.. sama.. pokusaj skupiti da ides sve kako i oni idu.. a troskova ima.. za 3 dana mozda bi ti i bilo dosta 50 eura, ak budes trosila samo na hranu.. + smjestaj i avion
2015 05 12
Ja sam bila prije cca godinu dana i zbilja je skupo, dotad je najskuplji grad u kojem sam bila bio Pariz, ali London ga po meni šiša... Bila sam 5 dana i nosila sam 300 funti sa sobom (za hranu, prijevoz, ulaznice i sl.), a potrošila oko 200, možda malo više, ne sjećam se više točno. U tu lovu ne računam avionsku kartu i rentanje stana, to smo unaprijed platili. Znači nismo bili u hotelu pa nismo imali nikakvu klopu, sve smo jeli vani, tipa neki sendviči ili tortilje prek dana i navečer bi otišli u restoran (neki pub, na burger s krumpirićima, nikakav luksuz - i taj burger i jedno piće košta 15-20 funti), a vozili smo se uglavnom podzemnom. Ali da je grad super - zbilja je, vrijedi ga vidjeti i doživjeti. :)
2015 05 12
Jako jako skupo. Moji prijatelji su isli. Dva para, jedni zimos, jedni proslo ljeto. Uglavnom uzasno skupo, bilo im je predivno, ali kao sto je netko napisao, dorucak 10 gbp, to ti je 100 kn. Ako trosis na hranu plus pokoja ulaznica vj bi ti trebalo oko 500 kn dnevno, tj 50 gbp. Kod nas je to puno, kod njih nije. Znaci 150 funti za 3 dana. Oko 1500 kn. Bez smjestaja i puta. Ma da i to je vj dosta ako pazis na svaku funtu.
2015 05 12
Ja sam bila, no nisam smjestaj placala, hvala bogu, no mogu ti reci da je jako skupo sve ostalo, primjer - ja cam caj htjela isprobati engleski (nemoj odvratno je) i platila ga 8 funti, s tim da kada sam ja isla funta je bila 8 kn, sad je mislin 10 kn cak.. kutija cigareta najjeftinijih tada je bila 60 kn.. sve im je uzasno skupo
2015 05 12
Da, ja cesto kupujem u funtama preko webshopova, funta je skocila preko 10 kn, dok je unazad godinu-dvije bila oko 8kn. uzas [:frustriran]
2015 05 12
Ah, London.... Bila jednom, stalno gledam karte da bih išla ponovno... Svi oko mene - bi, super ideja... Ali kad kažem, ajmo sad u 6 mjesecu! - joj nemam godišnji, nemam para, skupo... Ima li ovdje nekog tko bi išao??? [:smije]
2015 05 12
Ja bi išla! Ali strpi se mjesec, dva dok ne dobijem na lotu [:sramezljiv]
2015 05 12
ja sam imala 100 funti za manje od 12 dana s tim da nisam plaćala hranu i smještaj, i bilo mi je malo novaca tako da sam eure razmjenjivala :)
2015 05 12
... evo još jedne kod koje se moram strpiti.... [:smije] [:smije] [:smije] [:hihot]
2015 05 13