Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

zar je tako teško!!!!????

već se o ovom pisalo,ali ja ne mogu vjerovat da je nekim curama tako teško odgovoriti na poruku [:ljut] ako pitam da li si za zamjenu,zašto ne kažu samo da ili ne!već ako ne mogu još koju rječ,da bar znam na čemu sam [:ljut]
2013 03 14
istina :)
2013 03 14
slažem se... [:vrti]
2013 03 14
Hahaha pa jadnicama je tesko pisati ta 2 slova. [:frustriran]
2013 03 14
[:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2013 03 14
ma već smo prokomentirali kako neki nemaju opće kulture,a i one cure koje ne žele zamjene i izričito su to napomenule u profilu mogu bar napisati: Ne hvala!,dvije riječi,nije baš neki problem,strašno...
2013 03 14
Da, zar je tesko utipkat dva slova..aaa ljute me takvi ljudi [:ljut]
2013 03 14
Joj, nemoj mi ni spominjat, poludim ponekad!! A kad bi napisala da želiš kupiti odmah bi dobila odgovor. A ja puno puta pitam za zamjenu, pa ako druga strana nije za zamjene ili ništa ne nađe, a predmet mi se jako sviđa, onda i kupim. Pa sad, ko je na gubitku? [:hihot]
2013 03 14
To je odraz kulture!!! [:hihot]
2013 03 14
ali kako uopće ne razmišljaju da bi se možda odlučila i za kupovinu te stvari u slučaju da odgovore da nisu za zamjenu, ali kako se ne mogu udostojit pa napisat dva slova "NE" e pa od takvih ne bih nikad ništa ni kupila [:smijesi]
2013 03 14
Da,a mene s druge strane krajnje iritira ako napišem da nisam za zamjenu i unatoč tome dobijem upit "jer ipak su njezine stvari posebnije od tuđih" neeee,tako da ni ne odgovaram na upite
2013 03 14
a mene neka cura pita za zamjenu i ja reko može za taj jedan artikl, ona meni kao to je rezervinao a nigdje ne piše da je rezervirano, reko dobro i sad pitam za drugu majicu i onda ništa ne odg..o bože pa nevjerojatno [:frustriran] [:frustriran]
2013 03 14
Penelpe pa nema u tome nista lose. Cure mozda zele pokusat jer nemaju love! [:smijesi] Nemoj im uzet to za zlo" [:sramezljiv]
2013 03 14
e da tamarica znam kako ti je. [:vrti]
2013 03 14
Ja ne pitam za zamjenu,pitam za mjere i niko ništa.... očito se sad na krpice ide samo ako ti se svađa s nekim a ne kupiti nešto ili prodati... [:vrti]
2013 03 14
1 2