Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Vaše viđenje slika/umjetnosti

slažem se sa rodam 1, ako sam sebe ograničiš, takve će ti biti i slike... a gle ja sam živi primjer da se može preživjeti od umjetnosti, nisu to uvijek samo slike, ja djelujem na više područja umjetnosti, radila sam od crtanog filma, arhitekture, restauracije, klesarstva i da ne nabrajam , lista je poduža... mama i tata mi nisu bogati i nisu mi ostavili niti stan...od države ne dobivam ništa, podstanar sam, kreditno nesposobna, al slobodna kao ptica..naravno da nije lako, takav put traži puuuno odricanja, al je predivan [:smijesi]
2015 06 02
Ja obozavam i jako cijenim rucni rad. Iskreno nemam slika po kuci ali bas i nisam razmisljala o njima. Volim motive prirode najviše zimi.
2015 06 02
brokulica, na faceu ima dosta dobrih profila, javi se [:jezik]
2015 06 02
kod mene nema smisla ni stila kad se o umjetnosti radi, ono što mi je oku ugodno to ide na zid pa nije onda čak ni bitno je li to nešto s potpisom ili čak samo print ili pak fotografija...baš sam jučer sasvim slučajno naletjela na jednog francuskog umjetnika čije slike su mi baš upale u oko i jednom nekad ću se definitvno počastit jednom [:sramezljiv]
2015 06 02
ajde linkaj mi u inbox, ako nije problem :) volim apstrakciju i morske motive [:smijesi]
2015 06 02
Nisam se ograničila samo na slike, dapače, radim nakit, skulpture od raznih materijala, idem na scenografiju, fotografiram, jedan od kolegija mi je i oblikovanje prostora i tijela, oslikavam zidove, radila sam razne tepihe na tkalačkom stanu..sve gdje mogu izbaciti kreativnu energiju..a upravo slikam, pa sam za peimjer uzela slike..
2015 06 02
[slika:347ce0e3-6618-4b70-bccb-5855cb866e5d] work in progress.. tek počela, pa ćemo vidjeti što će biti. Trenutno sam u fazi sam toplih boja +vječna plava... bit će to lijepo, sada je tzv. skica [:hihot]
2015 06 02
Volim slike na zidu. Daju dusu prostoru [:smijesi] pa je bez njih nekako prazno. Jedino mi je btno da na njima nema lica jer mi moje "musice" ne vole da ih netko gleda sa zida [:smije] Trenutno imamo doma par Dalijevih reprodukcija u dnevnom boravku. Jos moram nabaviti jednog Mondriana i jednog Kandinskog. [:zaljubljen]
2015 06 02
Kako se to lijepo kaže: 'investiram u umjetnine'. Nikad mi nije žao ući u minus i uhvatiti pravu stvar. Katkada je plan uloviti za manju lovu i prodati za veću, ali u 99% slučajeva plan je unaprijed izjalovljen, jer skoro sve završi na našim zidovima/komodama/policama i ne možemo se odvojiti od toga (kao kad 'privremeno' udomiš mačku ili psa, pa bude zauvijek) [:hihot] . Ima originala i 'originala'. Radije ću kupiti poster originala, nego orignal ištancan za potrebe ljetne prodaje po štandićima na obali. Familija smo umjetnički zveknuta - otac slika, sin je završio Školu prim.umjetnosti i studirati će slikarstvo, ja desetak godina izrađujem keramiku i unikatni nakit, slikam na svili.... A na zidovima slobodnog mjesta više jok - umjetnine, filmski plakati, dobre footgrafije......Očajnički trebam zid [:boji] !
2015 06 02
..........trenutno kolekcioniram Prsteca, Diminića i Klasa Grdića, u domaćoj sam fazi [:smijesi]
2015 06 02
Znam tocno o cemu pricate gitadevi. Razmišljala sam dignuti još koji zid doma samo da stane sve, da ne stoji naslonjeno na zid jer se nema gdje objesiti. [:smije]
2015 06 02
[:hihot]
2015 06 02
LeMoon, sviđa mi se tvoj stil ...pošalji mi u inbox fotografije gotovih radova i cijenu...Kupujem samo slike velikih formata [:smijesi]
2015 06 02
Ne bih bas svasta stavila na zid ( radije nista)! Ima jedna mlada umjetnica koju obozavam..njena slika bi definitivno zauzela jedno od glavnih mjesta na zidu..mog zivotnog prostora!Samo do slikice doci..je ravno nrmogucoj misiji!Ali su mi bitni autori, kao ni potpis..bitno da je mom oko ugodno...do sada sam bila odusevljena osobnim radovima, tj.unikatima sto su mi poklonile drage osobe! [:poljubac]
2015 06 02
LeMoon predivno...odusevljena sam! [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:poljubac]
2015 06 02