Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Ideja za darivanje parova

Imate ideje za darivanje parova? Ako ne poznajete osobu i ne znate što bi ste! Što ste mislile? Okvirno! Smisao je lijepih darivanje,ne recikliranja(to je netko spomenuo i dobro je to rekao) s c im ste sigurni da necete pogijesiti? Kava? Slatkis? Nakit?
2015 12 13
Kava, bombonjera, vino.. Klasika!
2015 12 13
Nešto clako za papat, neku bozicnu figuricu, šal kapica, majica,neki ruž, paletu za sminkanje. Bilo što od toga sta ce bit od koristi
2015 12 13
Ništa od šminke, nakita i odjeće ne bih kupovala osobi koju ne poznajem. Poklon paket neki. Kao što Rose napisala. Lijepo upakiran s božićnim detaljima. Da ga ja pakiram stavila bih vino + dvije čaše+ čokolada ili sir, čaj neki vrhunski+dvije šalice+ paprenjaci, zatim gverc+ licirtari+medenjaci itd. :D
2015 12 13
comestai os moju adresu :D Dobre ideje. Sminka je da mozda preosoban poklon, Teglica s medenjacima,slatkisi kava to je ok?
2015 12 13
Da si malo bliže odmah bi se dogovorile :D Ma ok su svi ti paketići. :) Ubaci u google božićni paketi, možda ti izbaci još ideja, a često ih zna biti već zapakiranih po dućanima. :)
2015 12 13
Da, sminka nikako,uzasan poklon, to meni posaljite ;) prezivim nekako :D haha ..sad mi zao sto nisam sudjelovala..Iako bi bilo ljepse osim slatkisa i pica, nesto novo, nalik na "omiljene" od izvucene osobe, zasto ne kozm.ili neki modni detalj. Pa to je vece iznenadjenje, a nije mi ni privatno, pa neki na krpama prodaju donje rublje, zasto bi bilo privatan novi ruz npr., pa vrh mi je takav dar :) No, nisam sudjelovala pa sutim odsad :) No hard feelings :)
2015 12 13
Ja sam svaki put dosad sudjelovala unazad cca godinu-dve otkad je krenulo :) svega je bilo. Super mi je ova ideja sa vinom, al ne znam dal bi to došlo u tom izdanju ili bi se razbilo putem? Koliko je to riskantno za slat? Nikad nisam slala tako nesto pa da pitam.
2015 12 13
u postu stave onu naljepnicu lomljivo.
2015 12 13
Mislim da ništa lomljivo nije pametno baš, pogotovo sa sadržajem tipa vino ulje i sl..
2015 12 13
Ups, ja sam shvatila da tražiš poklon za PAR- kao muško/žensko ili varijante toga. :D Ne za darivanje parova na krpicama. :D
2015 12 13
Pa ono, ne znam kako gledaš na recikliranje :) Meni je ok da netko daruje nešto šta ima doma, ali ne baš sad potrgane gaće, nego nešto očuvano :D Ne znam, ja to gledam kao nešto što je darovano od srca, pa makar bila sitnica. Ne sad neki ekstravagantni darovi...Ok, ja ni nemam para da sad kupujem ne znam što, ali uvijek sudjelujem u darivanjima jer se nadam da ću razveseliti nekoga :)
2015 12 13
Sara, ja isto ne vidim problem da se pokloni nešto što imaš a da je ok, a ne da si mislio bacit pa onda etoo.....
2015 12 13