Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Dostupna nova usluga dostave!

Drage Krpičarke, Dostava na Mojekrpice od sada je dostupna i ne može biti lakša ili jeftinija, zahvaljujući Trustapu i njegovom partnerstvu s Hrvatskom poštom. Dostava unutar Hrvatske sada je povoljnija nego ikad! Pošaljite bilo gdje u Hrvatskoj za samo 2,50 eura (isključivo dostupno uz Mojekrpice zaštitu kupca)! Kako bismo proslavili lansiranje, nudimo posebnu promociju: Uživajte u dostavi za samo 1 euro za prvih 5.000 predmeta kupljenih u vrijednosti preko 30 eura! Kupujte na MojeKrpice u 4 jednostavna koraka: Odaberite svoj proizvod: Pregledajte i odaberite željeni predmet. Izvršite plaćanje i odaberite mjesto preuzimanja: Unesite svoje podatke i odaberite najbliže mjesto preuzimanja. Preuzmite paket: Nakon obavijesti o dostavi, preuzmite svoj paket s određene lokacije. Provjerite svoju kupovinu: Po primitku, pregledajte svoj predmet kako biste osigurali da nije oštećen i da odgovara opisu. Prodajte na MojeKrpice u 4 jednostavna koraka: Postavite svoj proizvod: Postavite svoje predmete u prodaju i odaberite najbliže mjesto za predaju. Kupljena stavka: Kada se vaš proizvod proda, preuzmite etiketu za dostavu. Pošaljite paket: Dostavite svoj paket na odabrano mjesto. Zatražite svoju isplatu: Nakon dostave i završetka inspekcijskog razdoblja, vaša će se isplata osloboditi. Obavezno dodajte svoje bankovne podatke kako biste primili uplate Krpičarki. Molimo pogledajte naš 'Vodič za korištenje' https❓/www. trustap.com/blog/how-to/a-guide-to-using-trustap-on-mojekrpice/ i odjeljak s često postavljanim pitanjima https://www. trustap.com/blog/uncategorized/mojekrpice-trustap-faq/ za bilo kakve upite u vezi s ovim ažuriranjem. Slobodno kontaktirajte i naš tim podrške.
2024 02 15
Meni ovo opet izgleda kao nepotrebna komplikacija. S time da ovu akciju za 1€ ne razumijem, je li to mora biti vrijednost proizvoda iznad 30€? Ja takvih u ponudi trenutno i nemam. A 2,50€ onda više i nije tako povoljno, jer puno toga prolazi Tisak kovertom, 2,12€, ne trebam čekati na uplatu, niti nekakvo "inspekcijsko razdoblje"... ,:)
2024 02 18
Ni meni se baš ne sviđa, a pogotovo što kod stavljanja artikla odmah guraju Poštu, a mislim da dosta nas uopće ne šalje poštom
2024 02 18
Meni se ne pari ovo presigurno sa ostavljanjem bankovnih podataka s obzirom na broj phishinga i takvih accounta na stranici. Ne znam. Drugo, u malin mistima u Dalmaciji posta ne radi uvik uza 15, ili 17 ili neke ure kad se jos radi. Pa ono. Tiska uvik ima negdi kraj posla. Jedino od HP mi se cini ona Paket 24 dobra opcija. Ovako saljes bez uplate, i ako sam svatila jel netko iz Krpica pregledava jel to inspekcija? Jos dulje cekat onda.
2024 02 19
A dragi Krpičari ništa?
2024 02 19
Pozdrav, > lilarose: > S time da ovu akciju za 1€ ne razumijem, je li to mora biti vrijednost proizvoda iznad 30€? Tako je, cijena od jednog eura za dostavu vrijedi za pošiljke svih veličina vrijednosti iznad 30 eura do 5000 pošiljki. Nema vremenskog roka, kad ode zadnji paket onda završava akcija. U Tisak kovertu mogu stati manje stvari, ne možete slati npr cipele kovertom :) >niky76: >kod stavljanja artikla odmah guraju Poštu Jednostavno je, reklamiramo suradnju s partnerima : ) >Pepa0508: >Meni se ne pari ovo presigurno sa ostavljanjem bankovnih podataka s obzirom na broj phishinga i takvih accounta na stranici. Trustap i Stripe su partneri, pouzdani su. Više pročitajte ovdje https:// stripe.com/en-hr/newsroom/stories/trustap-and-stripe >FashionGalerija: >A dragi Krpičari ništa? Dragi naši : )
2024 02 19
Nista Hr pošta. Izgubljeno povjerenje, tisak je zakon.
2024 02 20
Ništa Hr.pošta, nekoliko paketa mi nisu isporučili koji su uredno plaćeni. Tisak je najbolji. Byee.
2024 02 21
Zgodna ideja, ali dok pošta ne poradi na unutarnjem sređivanju stvari ne bi ju koirstila ni da je besplatna. p.s. Poštaricu je HP teretio da nije na vrijeme dostavila čak 580 običnih poštanskih pošiljaka i tri knjižene preporučene pošiljke za općinske sudove. Za te preporučene pošiljke je ‘krivotvorila podatke o uručenju na način da je povratnice osobno potpisala umjesto primatelja, u sustavu sravnila i vratila pošiljatelju, a pošiljke nije uručila primateljima, već ih držala u radnom stolu‘. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f19ff892dd31e0b91d106bafbe3ff165.jpg) U posljednje vrijeme sve češće čujemo kako pošta kasni, a apsurdnih situacija naslušali smo se i nagledali. No kad je Hrvatska pošta u pitanju, vjerovali ili ne, uvijek iskrsne neka apsurdnija. Jedno je pismo tako između Vodica i Šibenika, dakle na udaljenost od 10 km, putovalo čak 66 dana ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/9fb631b7f539acf08b9efc841f623631.jpg)
2024 02 21
zanima što možemo očekivati u novijoj verziji krpica. Ima li kakve šanse da korisnici daju neke prijedloge možda? ;)
2024 02 21
Da, i meni se pošta debelo zamjerila, par puta sam duplo slala pakete (o svom trošku, naravno), s druge strane - s Tiskom nikad problema.
2024 02 22
Trustup je partner, to kužim, ali se do sada cijeli sustav sa Trustupom pokazao kao dosta nedoradjen i aljkav, pa ste tu izgubili povjerenje dosta Krpičarki. Naravno da smo sada skeptični i oko ove nove suradnje sa poštom, još posebno radi negativnih iskustava. Meni je isto Tisak top, pa možete razmiliti i o suradnji sa njima.
2024 02 22
Poštovani administratori Molila bih da se sa mog profila obriše negativna recenzija od gospodje koja je uplatila novac putem Trustap aplikacije za artikl koji sam prodala regularnim putem. Gospodja me cijeli dan maltretira u porukama i mislim da ovo stvarno nije u redu. Prodajem putem krpica dugo i imam jako puno pozitivnih suradnji iza sebe. Trenutna situacija i maltretiranja u vezi aplikacije Trustap od strane osoba koje uplacuju ptem istoga, zaista nisu u redu. Hvala Vam unaprijed i LP
2024 02 22
Trustap ne koristim, nisam se nikada registrirala, te sam danas prvi put upoznata sa načinon poslovanja putem istoga i to mi se nikako ne svidja. Kako osobe mogu uplatiti novac za kupnju mog artikla bez moje suglasnosti?
2024 02 22
Kupac uplaćuje u Trustap hold, to je sef za čuvanje iznosa iz kojeg se prodavaču uplaćuje na račun ako je registrirani korisnik. Ako prodavač nije registrirani korisnik, kupac dobiva povrat novca.
2024 02 23
1 2 3 4 5 ... 8