Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Filmovi, knjige, glazba /

Prijedlozi za knjige

Cure, trazim si neke zenskaste zabavne knjige, u knjiznici se nikako ne snalazim pa moram doci s imenom knjige. Moja preporuka vama: Emma Chase: Ukroceni, Povezani i Uvrnuti
2016 05 10
Žena koja je legla u krevet na godinu dana zadnje što mi je bilo zabavno knjiga s kojom se nećete boriti U knjižnicu ne moraš doći s imenom knjige!! Ako je tako, knjižničarka je lijena, promijeni knjižnicu!! Knjižničarki otprilike trebaš reći koji te žanrovi zanimaju te što ti se sviđa od pročitanog, ona bi ti onda trebala preporučiti neke naslove. To joj je posao 8-)
2016 05 10
I onda mi preporuci ljubavne (citaj: ratne) pjesme najbolje ruske pjesnikinje 19.st ili Camusa hahah Hvalaa
2016 05 11
Sve od Jane Austen! SVEEEEEE! To nije ona "jeftina" ženska književnost kakva se danas plasira( moje osobno mišljenje, naravno), već kvalitetna književnost, ali knjige su vrh. Definitivno moja najdraža spisateljica <3 I jane Eyre od Charlotte Bronte je dobra, ali imaj na umu da je pisana u prvom licu, mene je to izludilo. I Virginia Woolf, biraj naslov sama. Ovo su neke klasične spisateljice za koje smatram da ih svatko treba pročitati, nadam se da će ti se svidjeti :)
2016 05 11
Charles Bukowski, Žene - ljubavni jadi starog pokvarenjaka. :P
2016 05 11
Paulo Coelho - 11 minuta? ;)
2016 05 11
Paulo Coelho - 11 minuta? ;)
2016 05 11
Ray Kluun - DOŠLA ŽENA DOKTORU - fantastičan roman, unatoč crnoj temi prepun humora i duhovitih situacija - SVAKAKO PROČITATI! Bivši marketinški stručnjak, Nizozemac Kluun, priča ovu priču upravo onako kako se desila u stvarnom životu, sa svim apsurdnim i smiješnim trenucima koji nastaju kad živite s nekim tko umire. Prekrasan roman o hrabrosti, bespomoćnosti i pravoj ljubavi. Margaret Mazzantini - NAPOKON ROĐEN - priča je to o ljubavi, strasnoj i nesavršenoj kakve prave ljubavi i jesu. Ali priča je ovo i o želji za majčinstvom, uskraćenoj pa ipak ostvarenoj. O neobičnom slijedu događaja koji usred rata većini oduzima sve, ali nekome daruje život - SVAKAKO PROČITATI - OSTAVLJA BEZ DAHA! Goran Gerovac - RAZBIJENI - Opsežan roman Gorana Gerovca nemilosrdno zasijeca u suvremenu hrvatsku stvarnost. Razorene obitelji, prevareni muževi i žene, 'razorena' djeca, beznadna potraga za ljubavlju i novcem, kriminalci, na sve spremni hrvatski političari, dio su složene društvene freske koju Gerovac razvija u devet poglavlja. - SVAKAKO PROČITATI! Zoran Pongrašić - 4 sprovoda i vjenčanje - još jedna mračna slika suvremene hrvatske zbilje u odlično skrojenom romanu Lisa Jewell - Ulica snova 31 - lagana i topla priča, baš onako ženskasta, prožena blagim humorom - VRIJEDI PROČITATI!
2016 05 11
Nema broja knjigama koje sam pročitala, ali budući su tematski i žanrovski podijeljene, neću više nabrajati ovdje, ali svakako mogu zainteresirani dati preporuku za dobro štivo, jer mora se priznati da i nije baš svaka knjiga pitka, no to opet ovisi o ukusu onoga koji čita ;)
2016 05 11
Osim klasika: Dante Alighieri: Božanstvena komedija Meša Selimović: Derviš i smrt knjige koje su u kategoriji "ženskih biblija" i koje bi po meni trebale biti dio kućne biblioteke svake žene su ove 3 <3 : Dr. Christiane Northrup: Žensko tijelo, ženska mudrost Dr. Louann Brizendine: Ženski mozak Clarissa Pinkola Estes: Žene koje trče s vukovima
2016 05 11
Obozavam vas :*
2016 05 12
Susan Anderson i Sandra Brown-sve njihovo ;)
2016 05 15
Lapsus..nije anderson nego andersen :P
2016 05 15