Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

poštarina na aliexpressu

E ovak, našla sam na AliExpressu kaputić čija je poštarina 50 dolara, a on sam ne dođe toliko, a kada idem upisati adresu mogu izabrati po opcijama koje mi ponude jel želim da mi šalje DHL ili neki drugi koji je skuplji od njega, a moram i odabrati državu. I sad, idem bezveze odabrati neku drugu državu (Slovenija) i ispada mi da je kod njih poštarina besplatna. Inače živim blizu Slovenije i zanima me da li postoji neki način da naručim nešto da mi dođe na njihovu poštu?
2016 08 06
Mislim da da, tako je moj muž znao naručiti dok nismo bili u Eu na poštu u Ilirskoj bistrici, dođe ti ko Poste restante...jedino ne znam da li i oni naplacuju 4,5 kn za mali paket😟
2016 08 06
Samo mislim da te oni ne zovu nego ti moras stalno provjeravati ako ti je dosao paket
2016 08 06
ps, mozes i kontaktirati sellera te mu poslati upit vezano za troskove postarine, ili promjenu kurirske sluzbe koju nudi za x drzavu, u ovom slucaju hrvatsku. bas prije 20ak dana san si htjela naruciti jedan kompletic, vrijednosti oko 18$, no postarina za hrvatsku je bila 100$ (takoder dhl), isto tako, postarina za sve druge drzave je bila besplatna! za manje od 24 sata covik je promjenio uvjete dostave, tako da mi je na kraju postarina bila besplatna :)
2016 08 21