Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

što kada..

Dakle ovako, javi mi se zenska za vise artikala, snizim cijenu max za te artikle i ja joj plaćam poštarinu, da bi ona meni uplatila 2/3 samo novaca i šta da ja sad radim?? Ne odgovara na poruke neznam iz kojeg razloga i čeka da joj ja pošaljem jer ako joj ne pošaljem spizdit će mi sigurno negativnu, najrađe bi joj te novce vratila na račun i bok! No međutim nemogu joj ni vratit te novce kad mi ne odgovara na poruke.. da li se to ikada ikome desilo desilo? Jako bezobraznih ljudi ima da bi najrađe odustala više od ovih krpica.. užas
2016 10 23
Traži ju račun na koji ćeš joj vratiti novce i uplati kad ti ga napiše, eto tak. Osim ako se nije zabunila pa ti doplati razliku.
2016 10 23
Nije mi se nikad dogodilo. Svašta
2016 10 23
ali čemu ignoriranje poruka? meni samo to nije jasno -.- ovo sam isto sad prvi put doživjela...
2016 10 23
Pa pošalji joj odjeću u vrijednosti koju je uplatila i ćao
2016 10 23
> Monifique: > Pa pošalji joj odjeću u vrijednosti koju je uplatila i ćao To sam i ja htjela napisati. :D
2016 10 23
slažem se, oduzmi nesto od toga sto je htjela, i posalji...ostalo ako uplati ostatak
2016 10 23
> Monifique: > Pa pošalji joj odjeću u vrijednosti koju je uplatila i ćao Da i ja bi joj poslala robe koliko je novaca uplatila, ako uplati ostatak dobije ostatak robe, ako ne nikom ništa. Meni se nije desilo osim što u zadnje vrijeme takva pitanja postavljaju da im ne znam odgovoriti tipa kako su pričvršćeni rukavi na vestu, rekoh ne razumijem, poslati ću vam slike, šta reći :)
2016 10 23
Ma nemoj ništa slati.Neka uplati razliku ili joj vrati novce. Ovako će ispasti da nisi sve poslala,a ona uplatila. Naravno poruke i screen uplate imaš,.
2016 10 23
> Blliss: > Ma nemoj ništa slati.Neka uplati razliku ili joj vrati novce. > Ovako će ispasti da nisi sve poslala,a ona uplatila. > Naravno poruke i screen uplate imaš,. slažem se.
2016 10 23
čekat ću ja da se ona meni javi, ne želim i neću još prozivati nikoga dok se to ne riješi.. imam i poruke i sve.. mislim razumijem da čovjek može pogriješiti i imati problema doma svakakvih, ali onda ako si aktivna odgovori na poruku jer se radi praktički o već njenim stvarima koje je ona na pola platila.. da mi je samo odgovorila bilo šta ili rekla da nema više novaca razumjela bi i čak bi joj sve dogovorene artikle poslala,a ovako bezobrazluk teški....
2016 10 23
Vracanje novca...nikakvo djelomicno slanje...boze kakvi su to savjeti... Naravno da ce joj negativnu ostavljat i tako i tako ako je maliciozna, a pretpostavimo da je ajde, a nakon bilo kakve suradnje se ond ne brisu... Samo ti to lipo vrati i zahvsli se na pokusaju suradnje
2016 10 23
da li znate jel ja njoj možda mogu poslati poštom novce natrag.. onaj poste restante, pošto imam njenu adresu mislim da mi samo to treba.. vratim novac preko pošte , njoj dođe onaj papirić da ode u poštu podići novce i meni ostane dokaz na papiru da sam novce vratila..što vi mislite o tome?
2016 10 23
> AnaKAna: > da li znate jel ja njoj možda mogu poslati poštom novce natrag.. onaj poste restante, pošto imam njenu adresu mislim da mi samo to treba.. vratim novac preko pošte , njoj dođe onaj papirić da ode u poštu podići novce i meni ostane dokaz na papiru da sam novce vratila..što vi mislite o tome? svakako dobra opcija ako se ne javi.
2016 10 24
Novac se poštom smije slati samo kao vrijednosno pismo, inače nije osiguran i masovno ga kradu. Na 100 osiguranih kuna poštarina je 22kn što nije malo. Nisam sigurna možeš li slati na poste restante, a i općenito mi to sve skupa zvuči kao loša ideja. Jednostavno čuvaj novac dok se ne javi, ne vidim čemu nervoza.
2016 10 24
1 2