Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Seasplash festival?

Cure kakvih iskustava imate sa Seasplash festivalom? :) nisam nikad išla, ali razmišljam da li bi otišla ove godine pa me zanimaju vaši dojmovi i iskustva o svemu (smještaj i sve ostalo)
2017 05 02
Posto zivim relativno blizu, iskustva sa smještajem nemam. Organizacija je svake godine sve bolja kao i izvođači :) Meni se iskreno svida i idem svake godine :D Za sve koji vole taj djir glazbe definitvno se isplati. A za smjestaj ovisi jel kampiraš ili ides kod nekog, ako je kisa bude malo škakljivo barem po pričama koje sam cula.
2017 05 02
ne znam koliko mi je pametno kampirati, najradije bi nešto iznajmila na ta tri dana.. šteta šta ne znaš za cijene otprilike :) al hvala :)
2017 05 02
Na svakom koraku imas nesto za iznajmiti ili sto god, probaj preko bookinga naći pa nazvati telefonom, često mozes proći i jeftinije bez te bookingove naknade.. Inače, festival je odličan za osobe koje su taj đir 👍🏻 Kad je kiša je bas ono - svinjice u blatu - kao i na Dimensionu ili Outlooku, ali ajde 😄
2017 05 03
A i mislila sam trazit neki smjestaj, sigurnije mi je nego paničarit ocu bit svinjica u blatu ili ne hahah :)) Hvala svejedno :)
2017 05 05