Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Mačići za udomiti - Rijeka

Pozdrav Molim pomoć krpičarki ako bi tko htio udomiti ili zna nekoga da bi htio udomiti 2 prekrasna mačića. Priložiti ću slike. Mačić sa točkicom je ja mislim dečko, a druga je curica, ali nisam sigurna. Situacija je ovakva moja mama dok je šetala je uočila ova dva slatka i malena mačića. Izvan moga kvarta su. Oni bi mogli biti stari cca 2 mjeseca. Njihova mama ih ne doji, niti provodi vremena sa njima, niti ih uči ičemu, a oni su premali. Jako su umiljati i slatki, a njihova mama dođe do njih samo kada treba jesti. Bilo bi idealno kada bi ih netko zajedno udomio, da ne dožive šok razvajanja pošto imaju samo jedno drugo. Doznala sam da je vlasnik od mame mace (koji je imao i još par drugih maca) umro prije par mjeseci te su mace osuđene milost od prolaznika i okolnih susjeda hoće li im netko udijeliti šta za jesti. Još je gore što ih doslovno samo pločnik dijeli od jako prometne ceste te im prijeti stradavanje od auta. Voljela bih da ih udomi osoba koja će ih voljeti i brinuti se o njima te također da će ih se udomiti negdje gdje im neće prijetiti stradavanje od auta. Nosimo im svaku večer za jesti, jer su oni udaljeniji od mjesta od kojeg živimo. Ja ih ne mogu uzeti, jer već imamo 3 mace sa ulice. Ja bih , ali nemam glavnu riječ u kući. :( Stvarno se bojim da ih auto ne udari. Njihova mama uopće ne brine o njima, i nemaju od koga naučiti o opasnostima koje vrebaju. Jedini spas im je da će ih neka dobra osoba udomiti. Molim Vas pomozite mi spasiti ove dvije preslatke i umiljate mace. :)
2017 07 07
Jooj miseki preslatki ... Daj probaj oglasiti na njuskalu prije ce se tamo naci neko,ili preko neke udruge evo guglala sam sad na podrucju Rijeke postoji udruga Mijau.Ili na facrbook str.zakaj volim mace,tamo sam vidjela.objava iz svih gradova Dotada se molim te pobrini da imaju papati i vodice Ja vec neko vrijeme hranim macu na jednom parkingu ali je jadna valjda istraumatizirana i bjezi,ja cekam da je ulovim makar odvedem vetu na pregled pa probam udomiti ali ne ide danima vozim transporter u autu ako mi se posreci:)
2017 07 07
Probati ću još i na Njuškalu i možda Forum hr. Imaju papati i vodice, ali auti su tamo. Baš blizu glavne ceste.
2017 07 07
Razumijem sve,zato sam i predlozila da nadjes nekakvu udrugu putem fejsa jer oni cesto uspiju naci nekog makar za privremeno udomljavanje takozvane tete cuvalice
2017 07 07
Ima na fejsu grupa zakaj volim mice, pa tamo oglasi
2017 07 07
Probati ću i tamo onda.
2017 07 07
Kakva je situacija sa micama :|
2017 07 11
A nitko se još nije javio. :(
2017 07 11
Jooj:( Ja se ponadala pozitivnom ishodu:) Jesi ih probala jos di oglasiti?Jos uvijek ih hranis?
2017 07 12
I na njuškalu sam oglasila. Još jedino ću probati možda na forum hr. Hranim, ima još i jedan, ali on je malo veći. Baš su preslatki.
2017 07 12
Bravo,bar su siti zasada:)
2017 07 12
Jesu i lijepo im je. Samo da ne počnu izlaziti na cestu. Sa mačkama nikad ne znaš.
2017 07 12
Objavila i na forum hr, i poslala poruku nekoj facebook grupi. Valjda će objaviti. Danas je malenog sa točkicom skoro auto zgazio.
2017 07 13
Uf.. Jednostavno je previse napustenih zivotinja,narocito u vrijeme godisnjih odmora,i uvijek jedan dio njih izvuce deblji kraj.A problem je sto su ovi jos toliko mali da nema sanse da se znaju brinuti sami za sebe,naci hranu,skloniti se od opasnosti,i mislim da je zato njihovo udomljavanje prioritet.Nadam se da ce se neko iz udruga javiti i barem probati pomoci
2017 07 13
Da previše. Mislim da bolje šanse imaju psi za zbrinuti se nego mačke.
2017 07 14