Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Zanima me kako to ide...

imate loše iskustvo s prdavačem/kupcom..njemu/njoj ostavite svoj loš komentar i event.ga prijavite adminu.i dalje......?ništa?trebam li čekati neki odgovor,objašnjenje,nešto..?
2012 11 26
Pa ako si nezadovoljna tj.ako artikal koji si dobila nije onakav kakav je bio u opisu,ili mozda prodavac mulja ili pak nisi dobila ono sto si kupila ostavi u povratnoj s kratkim objasnjenjem ili pak javi adminu ne znam o cemu je rijec pa ti objasnjavam ovako
2012 11 26
napravila sam i jedno i drugo..nisam dobila artikl koji sam kupila.a od dotične sad danima ni glasa.kaj najbolje da si to sad prekrižim da bum ikad dobila..
2012 11 26
prestrašno...upravo toga se i ja pribojavam.Sve je dobro dok se ne naleti na nekog takvog. A da li znaš adresu dotične? Puno ime i prezime? Pokušaj je nać na faceu-mpžda i tamo šta prodaje... Ne znam šta bih rekla...ne daj bože nikome :)
2012 11 26
znam ime i prezime i mjesto,jer sam uplatila na račun..neznam punu adresu.sad već 2 tjedna visim ovdje svaki dan u nadi da će se netko javiti.ili ona ili admin.
2012 11 26
ma ovako..i to bi možda trebala biti nova tema...ja sam na ovoj stranici zasad isključivo kupac..nužda me natjerala na to.neke od vas prodaju stvari da bi sakupile nešto od novca,ja kupujem jer si nešto skuplje nemogu priuštiti a potrebno mi je.do sad sam kupovala nekoliko puta od različitih ljudi i sve je bilo ok.ima lijepih stvari i pristupačnih cijena i poštenih osoba.svaka čast.kao kupac,nikad se nisam cjenkala ili nekome rušila cijenu.koliko vi tražite,toliko ja platim.također ne cvilim da mi se rezervira na 2,3 tjedna,mjesec dana i tako blokiram robu koju biste vi mogli u međuvremenu prodati.u moj profil je prepun stvari koje mi se sviđaju ali nemam za sve njih dovoljno love.2 ili 3x sam kontaktirala cure sa upitom o nekom artiklu ali do trgovine nije došlo jer u datom trenu nisam imala dovoljno novca.ovom prilikom im se ispričavam.čim sakupim lovu a vi još uvijek budete prodavale tu stvar,vama ću se prvima javiti.ponovno napominjem,ništa od toga ne rezerviram.svi smo mi najviše osjetljivi na novac,koliko je vama bitno da zaradite i čim prje dobijete novac,toliko je i meni da u što kraćem vremenu dobijem potrebnu stvar.nema ni vremena ni volje za zajeb.......dakle,ako postignemo dogovor i ja vam platim u roku kako sam rekla,onda očekujem i da se vi držite svoje strane dogovora.svijesna sam rizika internet i trgovine na neviđeno,ali dajte molim vas,neke stvari su naprosto presmiješne!mnoge se po forumu žale na nepouzdane,neozbiljne,ovakve i onakve kupce.ja nerezerviram stvar,platim koliko tražite,platim i poštarinu,platim čak i preporučeno,naravno da čete vi poslati predmet TEK nakon što vidite uplatu(obratno nebi ni u snu),pošaljem poruku da sam uplatila,čekam poruku da ste novce dobili,čekam poruku da ste robu poslale i konačno čekam robu da stigne do mojih vrata.ako nešto negdje zašteka pitam postoji li problem,možemo li to riješiti itd.to su pravila igre i ja to poštujem,ali povjerenje je dvosmjeran odnos.
2012 11 26
Pokusaj opet kontaktirati admin. jer i nju vjerovatno zatrpavaju prijavama pa je moguce da je previdjela tvoju poruku, a curu koja ta prevarila obavijesti da ces je staviti na "listu nepozeljnih " na forumu i to imenom, prezimenom i br. racuna. Sretno [:smijesi]
2012 11 26
daj nam napiši Nick te cure da znamo.. :/
2012 11 28
nick je bio renatica..al mislim da je u međuvremenu blokirana
2012 11 29
ajd sad zamisli...mene je cura vagnula za 30kn.45 sa preporučenom poštarinom.....nisu neki novci.i nekako kontam da mi je osobno do 100kn prihvatljiv rizik pri ovakvoj kupovini.to ću valjda preživjeti.ali ima ovdje stvari i cura koje za svoje stvari traže 200,300,500 pa čak i 1000-2000kn.i kako onda?uplatit čete nekom na"sigurno ću ti poslati,majke mi"povjerenje 500,800kn za recimo,mobitel pa čete razmišljati s kojeg aparata budete zivkale..a primopredaja je malko nezgodna jer ste vi recimo iz Đakova a cura iz Rijeke.to je problem,a ne to kaj vam kupac uzadnji tren odustane od narudžbe
2012 11 29