Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Nije mi jasno???!!!!!

Prodala sam svoj stari stan i sad kupujem drugi.Danas dogovaram sa agentom za nekretnine da cu taj stan kupiti mojoj kćerki,naravno i dam sve njene i moje podatke,da se po tom napravi ugovor.Kćerka mi je stara tocno 17,5 godina.Nakon 10 minuta covjek mi javlja da su to komplikacije [:sokiran] Treba neki ugovor koji se pravi kod nekog trećeg i naravno raspali po džepu 10 puta skuplje,nadalje treba misljenje i odobrenje centra za soc rad?????!!!!!!!!! [:sokiran] [:sokiran] Nije mi uopće jasno što ima soc rad sa mojom kćerkom,nismo niti korisnici njihove mizerije niti ništa nemamo s njima! Svi koji još nisu punoljetni trebaju njihovo odobrenje!!!! Malo sam šokirana pa nek me netko prosvjetli ...... Još bi mi to imalo smisla da prodajem kćerkin bubreg,jer to naravno ide na štetu moje curke,ali ovako baš mi ništa nije jasno? Kakve su to gluposti?
2013 07 12
mora bit punoljetna da bi imala nekretninu u svom vlasnistvu jer je to jedini nacin da izbjegnete placanje poreza [:smijesi] .
2013 07 12
Da,istina je to,treba rjesenje i odobrenje centra da ste vi njen skrbnik i zakonski zastupnik,buduci da ona jos nema poslov.sposob.da sama sklapa takve ugovore.ako sam u krivu,nek me neko ispravi,ali na poslu vidjam takve ugovore.
2013 07 12
nema veze s izbjeg.placanja poreza,nikakve
2013 07 12
mmm123 opet mi nije jasno,odobrenje da sam ja skrbnik mojoj kćerki?? [:sokiran] [:sokiran] pa moja je ja sam je rodila i živi samnom,ne otimam se s nikim za nju [:sokiran] pa što npr bi bilo ako joj hoće neki moj rođak pokloniti i kupiti nešto? nemože? [:sokiran] hahahahahahhha apsurdno!!!
2013 07 12
pričekaj još 6 mjeseci branka.
2013 07 12
znam,izgleda smijesno ali eto,nasi zakoni i propisi su takvi valjda da sve sto moze bit jednost.zakompliciraju.velim,neznam taj dio postupka koji centar mora provesti,ali znam da netko mora u njeno ime potpis.ugovor,bilo osoba koja joj je po zakonu dodjelj.kao zak.zastupnik ili skrbnik,dakle vi,a zasto i kako to njima dokazujete,neznam.
2013 07 12
A vjerojatno zato sto je maloljetna. Ma zakoni su Glupi
2013 07 12
Misticna nece prodavac cekati,on hoce prodati [:smijesi] mmm123 bas je i smjesno i glupo omg svasta cu cuti,dobro kazu stari ljudi:cjeli zivot ucis i na kraju umres benast [:smije] [:smije] tu ima neka kvaka sigurna sam,jer svaki normalni zakon je za pozitivno sto se tice maloljetnika,cak je to odlicno da ima nesto svoje a ne da padne na drzavnu pomoc ili se nedaj Boze vuce po parkovima kao beskucnik hmmmm sve je to cudno.....
2013 07 12
neznam gdje su sad ovi magistri odvjetnici pa se ne javljaju da ti pomognu :D
2013 07 12
uglavnom rupa sigurno ima samo moraš nać sposobnog advokata koji će te uputit tamo. [:zaljubljen]
2013 07 12
neznam,onda na google upisite odobrenje centra za sklap.ugov.s maloljetnicima pa..mozda se na taj nacin zeli prodav.zastititi radi placanja il neceg,ili ako nedaj boze dodje do spora na sudu ili bilo cega,pa nece moci ona sama to rjesav.al to su samo moja misljenja
2013 07 12
hahahahahahahaahhahahahaahhaha Misticna uspjela si me nasmijati iako sam ljuta [:smije] [:smije] [:smije] nema magistara sklapaju ugovore od velike vaznosti [:smije] ma ja mislim na rupu koju su oni za sebe izmislili,bas njih briga za djecu na ovim prostorima,nego ima tu nesto zasto oni kompliciraju [:pospan]
2013 07 12
Maloljetnik ne može biti stjecatelj nekretnine.
2013 07 12
maloljetnik moze biti stjecatelj nekretnine,zasto ne?! Pa djeca dobivaju darovnim ugovorom kucu stan zemlj,zasto ne?
2013 07 12
1 2 3