Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

bazzar.hr - ima li itko iskustva s njima

Moje dame, ako imate iskustva s njima, molim da ih ovdje podijelite. Hvala unaprijed.
2019 02 08
Artikli kao u opisu, brza isporuka.
2019 02 08
Kupila sam Guess sunčane naočale, bile su dosta snižene i sve je prošlo ok, u roku su stigle. S naočalama sam prezadovoljna. Jedino futrola nije bila sa slike. Sad da li je to zabuna ili šta, ne znam, ali na slici je bila crna onako manja, a meni stigla ona velika, tvrda, krem boje sa logom. Bilo bi mi draže da je došla koja je trebala, radi torbe i praktičnosti, ali ajde ne mogu to baš nazvati nekim velikim problemom. Sa naočalama je sve bilo u najboljem redu
2019 02 08
Super cijene, dođe za par dana, preporučam!
2019 02 08
Hej ja sam bas narucila nike cortez..stigle prije 3 dana i prezadovoljna..extra brza isporuka.
2019 02 08
Isto kao Mikimaus1213 nije mi došlo sve sa slike, uz fen trebale su doć četka i gumica za kosu. Meni bi isto bilo draže da je došlo jer je gumica bila sa zlatnim ukrasom i baš sam se veselila, a i četka mi je trebala :') al svejedno bih ponovila kupnju. Fen je super i došao je sa svim nastavcima.
2019 02 08
Ja sam naručila ruž i nikad mi nije došao :/
2019 02 14
Narucila sam Reebok Classic na snizenju. Cim sam ih uzela u ruke nije mi sve stimalo. Ulozak unutra nije bio fiksiran, mogla sam ga skroz izvaditi ( s kojim se to skupim tenisicama moze desiti? Nijednim... imam hrpu tenisica jer sam manijak za njih i jednostavno sam odmah znala da su fejk). Na tom ulosku koji nije fiksiran nema uopce oznake Reebok.. Usporedila sam ih s 3 para kupljena iz ducana tako da je ovo vrlo pouzdana info. I nemaju uopce etiketu Reebok, na kutiji pise Reebok, ali je obicna kartonska to moze svaki svercer nabaviti ..
2019 12 10
Nikada ne bi ponovila iskustvo naručivanja kod njih!
2020 04 14
Zanima me da li su i ovdje uspjeli onemogućiti komentiranje njihovog katastrofalnog rada i nekomunikacije s kupcima. Nikad nisam nešto slično doživjela, iako dosta naručujem on line. Nikad više preko bazzar.hr! Kada jednom naručite, više ih ne možete ni na jedan način kontaktirati niti saznati što je s onim što ste prije 10 dana naručili. Telefon više ne postoji, na tzv. chat ne odgovaraju, ni na mail, društvene mreže nepodržavaju a sad je jasno i zašto, sve su zaključali kako bi mogli sponzorirati i plaćati članke i emisije kako su oni najuspješniji...sramota...vrte vaše novce i blokirali svu komunikaciju, ni nakon 11 dana još nemam nikakvu povratnu info nakon što je plaćeno karticom gdje je moja narudžba!! Više stvari smo naručivali preko više web shopova i od svih već dobili stvari uz normalne obavijesti o stanju pošiljke i isporuci...od bazzara ni traga ni glasa, nedostupni! Nikad, nikad više!!
2020 04 29
> DanijelaUrlic: > Zanima me da li su i ovdje uspjeli onemogućiti komentiranje njihovog katastrofalnog rada i nekomunikacije s kupcima. Nikad nisam nešto slično doživjela, iako dosta naručujem on line. Nikad više preko bazzar.hr! Kada jednom naručite, više ih ne možete ni na jedan način kontaktirati niti saznati što je s onim što ste prije 10 dana naručili. Telefon više ne postoji, na tzv. chat ne odgovaraju, ni na mail, društvene mreže nepodržavaju a sad je jasno i zašto, sve su zaključali kako bi mogli sponzorirati i plaćati članke i emisije kako su oni najuspješniji...sramota...vrte vaše novce i blokirali svu komunikaciju, ni nakon 11 dana još nemam nikakvu povratnu info nakon što je plaćeno karticom gdje je moja narudžba!! Više stvari smo naručivali preko više web shopova i od svih već dobili stvari uz normalne obavijesti o stanju pošiljke i isporuci...od bazzara ni traga ni glasa, nedostupni! Nikad, nikad više!! Ajme, mi čekamo kolica koja smo narucili vec 20 dana i jos nikakvu info nemamo. Mislim znali smo da ce se cekati, ali bas toliko. To je suludo, bitno da su novce uzeli.
2020 06 12
Ovako dobio sam meil da ce narudba stic u ponedeljak tojest danas a naruđbe nigdje uzasna stranica i ljudi
2022 04 11