Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Kaufland - posao

Pregledala sam forum, ali nema išta konkretno po pitanju njih. Pozvana sam na razgovor sutra, pa me zanima što mogu otprilike očekivati... Ako može neke informacije iz prve ruke. Raspisali su natječaj za prodavača na odjelu delikatesa. Proučila sam njihov asortiman, ali svaka dodatna info nije na odmet :) Znači radni uvjeti, atmosfera, plaća itd.
2019 09 29
Ima na forum.hr tema o radu u Kauflandu. Cini se da je placa prodavacice minimalac. Sumnjam da ce ikog prijavljenog odbiti jer svugdje se prodavaci traze na veliko. Sretno!
2019 09 29
placa je uzasna, uvijeti su odvratni, ne znam kako ide kod vas ali kod nas raspisu natjecaj i daju vam poziciju za koju se niste ni prijavili. i ne racunajte na puno radno vrijeme
2019 09 29
> KreativnoSelo: > Ima na forum.hr tema o radu u Kauflandu. > Cini se da je placa prodavacice minimalac. Sumnjam da ce ikog prijavljenog odbiti jer svugdje se prodavaci traze na veliko. > Sretno! Da, da provjerila sam i forum, ali novijeg datuma nema baš nešto korisnog. Koliko sam skužila satnica se vrtila od 18 do 22 kn za običnog prodavača. Još imaju postovi iz 2016. gdje piše da su ljudima plaćali 1500 kn u magazinima. Nadam se da se to promijenilo :|
2019 09 29
> Froglina: > placa je uzasna, uvijeti su odvratni, ne znam kako ide kod vas ali kod nas raspisu natjecaj i daju vam poziciju za koju se niste ni prijavili. i ne racunajte na puno radno vrijeme Znam da se radi za minimalac, odmah ću im reći (ako u startu načmemo tu temu) da neću raditi ispod 25 kn/sat. Ovdje su stanarine 300 e za šupe od stanova, a gdje su režije, hrana, tu i tamo malo obnoviti garderobu, otići na piće i slično. Mislim da nije ijednom čovjeku smisao života poplaćat račune i zjevati do sljedeće plaće. Čula sam da je probni rok 3 mjeseca, pa valjda budem izdržala. Čak mi i odgovara da je nepuno radno vrijeme (nadam se da ću upasti na jutarnju smjenu) jer imam jasličara i nema mi ga tko čuvati poslije 4 popodne.
2019 09 29
> malllaaaa: > > Froglina: > > placa je uzasna, uvijeti su odvratni, ne znam kako ide kod vas ali kod nas raspisu natjecaj i daju vam poziciju za koju se niste ni prijavili. i ne racunajte na puno radno vrijeme > Znam da se radi za minimalac, odmah ću im reći (ako u startu načmemo tu temu) da neću raditi ispod 25 kn/sat. Ovdje su stanarine 300 e za šupe od stanova, a gdje su režije, hrana, tu i tamo malo obnoviti garderobu, otići na piće i slično. Mislim da nije ijednom čovjeku smisao života poplaćat račune i zjevati do sljedeće plaće. > Čula sam da je probni rok 3 mjeseca, pa valjda budem izdržala. Čak mi i odgovara da je nepuno radno vrijeme (nadam se da ću upasti na jutarnju smjenu) jer imam jasličara i nema mi ga tko čuvati poslije 4 popodne. tamo vam nema smjena, ja sam radila i smjene vam mjenjanu iz dana u dan, svaki tjedan mjenjaju rasporede(kod nas su svako par dana) tako da nikad ne znate na cemu ste, ako netko ne dode vas zovu da dodete isti dan. ne znam koliko ce vam proc to za 25kn/sat
2019 09 29
Kaufland studentima plaća 25 kn/sat
2019 09 29
> malllaaaa: > > KreativnoSelo: > > Ima na forum.hr tema o radu u Kauflandu. > > Cini se da je placa prodavacice minimalac. Sumnjam da ce ikog prijavljenog odbiti jer svugdje se prodavaci traze na veliko. > > Sretno! > Da, da provjerila sam i forum, ali novijeg datuma nema baš nešto korisnog. Koliko sam skužila satnica se vrtila od 18 do 22 kn za običnog prodavača. Još imaju postovi iz 2016. gdje piše da su ljudima plaćali 1500 kn u magazinima. Nadam se da se to promijenilo :| Ima postova iz 2019. A bas da su se uvjeti promijenili nabolje - vjerujem da nisu. Ovo sa samo jutarnjom smjenom takoder mislim da ne prolazi, jer netko drugi slaze smjene (sef ili kako se to vec kod njih kaze). Ali, u svakom slucaju, sretno!
2019 09 29
Hvala puno svima !!!
2019 09 29
Ja sam dosta godina radila tamo, kao student doduše, ali slušala sam što pričaju tamo zaposleni... Istina je da imaju jedan-dva dana u tjednu slobodna, plaća je minimalna, dobiju bonove za Božić, djeca onaj jedan poklončić za sv.Nikolu, Uskrs. Radi se strogo i po pravilima, pauze su također rigorozne, u minutu točne, imaju sada one kartice za evidentiranje kada ideš na pauzu kada se vraćaš...Mi smo morali stajati na blagajnoj cijelu smjenu (cca 5 sati, na 5 sati nema pauze, tek od 6 sati rada). Znači 5 sati stojati i raditi kao robot, da na wc ne možeš otići... Strašno, pogotovo za nas žene. Ako ćeš ići na pola radnog vremena, nećeš ni imati pravo na pauzu. Po meni, prerigorozno za tako malu plaću. Robotika čista.
2019 09 29
Koliko sam vidjela blagajnice sjede, za razliku od ostalih trgovina gdje vecinom stoje.
2019 09 29
U našoj poslovnici smo striktno na mjestu morali stajati, stolice su bile tu, ali ispod blagajne, i nismo smjeli sjesti.
2019 10 01
> Entoni: > U našoj poslovnici smo striktno na mjestu morali stajati, stolice su bile tu, ali ispod blagajne, i nismo smjeli sjesti. I ja sam tamo radila kao student, postoje te stolice koje su ispod kase, ali su toliko uzasno neudobne i neprakticne da nema smisla sjediti na njima. I koliko sam ja primjetila, u svim drugim trgovinama (Lidl, Interspar,...) imaju najnormalnije udobne stolice.
2019 10 02
Ako vam nije sila nemojte ici radit u kaufland pogotovo ne na odjelu delikatese.Radite prljav i nadasve tezak posao za kikiriki ,sa prijevozom,nocnim,nedjeljama je vrh od place sto cete dobiti 3200 (znaci sa svim) pogotovo rad na 6 sati(tesko budete dobili na 8).Sokirala sam se vidjevsi placu a radila sam npr 10dana smjene od 5:10-11:10 a ono nocni rad kikiriki.. Fizicki naporan posao kojim ugrozavate zdravlje ocekujte upale tetiva,kvrcenje prstiju,upale sinusa zbog komore/hladnjace... Ulazite u komore po robu,perete tacne,posluzujete kupce,morate znat sifre salama koje imaju po 5 broja,rezete salame i zaista je tesko ,za tih 6 sati rada crknete doslovno. Prijavljeni ste kao radnik u prodaji ,znaci ne prodavac iako ste npr prodavac po struci to njima nista ne znaci ...
2020 02 23
> Lolitop: > Ako vam nije sila nemojte ici radit u kaufland pogotovo ne na odjelu delikatese.Radite prljav i nadasve tezak posao za kikiriki ,sa prijevozom,nocnim,nedjeljama je vrh od place sto cete dobiti 3200 (znaci sa svim) pogotovo rad na 6 sati(tesko budete dobili na 8).Sokirala sam se vidjevsi placu a radila sam npr 10dana smjene od 5:10-11:10 a ono nocni rad kikiriki.. > Fizicki naporan posao kojim ugrozavate zdravlje ocekujte upale tetiva,kvrcenje prstiju,upale sinusa zbog komore/hladnjace... > Ulazite u komore po robu,perete tacne,posluzujete kupce,morate znat sifre salama koje imaju po 5 broja,rezete salame i zaista je tesko ,za tih 6 sati rada crknete doslovno. > Prijavljeni ste kao radnik u prodaji ,znaci ne prodavac iako ste npr prodavac po struci to njima nista ne znaci ... Hvala puno na informaciji! Pokušat ću izbjegavati to u budućnosti... Bila sam na razgovoru, nažalost mi nisu mogli uslišat želju da radim samo ujutro, pa makar na 4 sata (isključeni vikendi), pa smo se pozdravili.
2020 02 23