Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Novi korisnik

Pozdrav, zanima me imate li neke savjete i preporuke za nas koji smo novi na ovoj stranici. Čini mi se da je vrlo teško prodat nešto u početku, dok je profil još bez povratnih informacija i slično. Svaki savjet i pomoć dobrodošla!! :)
2021 01 27
Ovdje ti naj više igra sreća Moze ti.se desiti da odjednom imas 10 upita pa onda 2mj. Ništa Ponekad ni cijena ne igra ulogu nesto sto stavis 10kn moze ti prodati kasnije nego nešto sto staviš 100kn Najbitnije ti je ne odustati Redovito obnavljaj oglase i želim ti puno sreće da prodas sto brze sve
2021 01 27
Bas tako...ja sam isto nakon duzeg vremena odlucila obnoviti profil i u par mjeseci prodala 2-3 stvari ovdje a imala sam vec preko 100 povratnih i skoro svi artikli na profilu su mi ispod 50 kn (osim par njih), vecina ispod 30... Ne znam o cemu to ovisi...nema pravila ali evo, kao savjet za pocetak...ako uspijete naci nesto kod nekoga i taj kod Vas, zamijenite se za artikle cisto da skupite prvu ili prvih par povratnih :)
2021 01 27
također, obratite pažnju da je roba lijepo poslikana, da su tagovi na oglasu ispravni i da su navedene ispravne mjere u oglasu. Pokušajte kupnjom ili zamjenom dobiti koju povratnu pa sam uvjerena da će i prodaja krenuti iako broj povratnih ocjena nije jedini uvjet za uspješnu prodaju. Sretno i dobro došli :")
2021 01 27
Sve receno, tocno tako👍🏻 > PretrpaniOrmar: > također, obratite pažnju da je roba lijepo poslikana, da su tagovi na oglasu ispravni i da su navedene ispravne mjere u oglasu. Pokušajte kupnjom ili zamjenom dobiti koju povratnu pa sam uvjerena da će i prodaja krenuti iako broj povratnih ocjena nije jedini uvjet za uspješnu prodaju. > Sretno i dobro došli :")
2021 01 27
Osim povratnih, koje su najbitnije u pocetku, takoder savjetujem da stavis vise detalja u oglase. Npr. zuti sako stvarno lijepo izgleda, ali oglas ima jednu sliku i takve oglase preskacem jer mi se ne da javljati za ostale slike. Imas dobre artikle, budi uvijek pristojna, probaj sto brze odgovarati na poruke i slati artikle i vjerujem da ce ti prodaja odlicno ici! :)
2021 01 27
Ne moraš niti kupovati, nađi nešto što ti se sviđa i označeno je pod "poklonite", pa korisniku podmiri poštarinu (eventualno ostavi za kavu) i eto povratnih na lak i brz način ;) Vidim da nisi raspoložena za zamjene, drugog načina baš i nema. Narod ovdje ne vjeruje baš novim korisnicima, ali i sama se adminka oglasila da se ne uplaćuje profilima bez povratnih. Sretno!
2021 01 27
Ja sam otvorila profil prije par godina i ženice su stvarno dosta kupovala od mene,sjećam se kad mi je jedna cura nakon već 5,6 stvari sta sam prodala rekla ostavit ću vam povratnu to vam je bitno,a ja pojma nisam imala nit za povratne nit ista 🙈Treba malo sreće kao i u svemu 😊
2021 01 27
> depikolozvane: > Ja sam otvorila profil prije par godina i ženice su stvarno dosta kupovala od mene,sjećam se kad mi je jedna cura nakon već 5,6 stvari sta sam prodala rekla ostavit ću vam povratnu to vam je bitno,a ja pojma nisam imala nit za povratne nit ista 🙈Treba malo sreće kao i u svemu 😊 Tako je i meni krenulo,u početku sam kupovala i imala zamjene da skupim koju povratnu i kasnije (nakon što sam u više od šest godina jedno zasigurno dvije bila odsutna i vratila se u vrijeme prvog vala Korone)većinom prodavala (kako sam se dosta puta razočarala sa druge strane pogotovo kada se radilo ne samo o kupovini nego o zamjenama gdje sam znala dobivati artikle koje osobno ne da ne bi mijenjala nego ih uopće ne bi stavljala na profil kao iste, gdje nisu morali ni biti oštećeni ali mirisi koji su proizlazili iz njih i slično užas 🤢), te posebice sada kada se ormari svima nama napune (manje se toga nosi ili ishritene kupnje) po onda bolje se riješiti nego da stvari propadnu ako ih netko može nositi i usrećiti se jednom krpicom te mi je prošle godine kad je sve bilo zatvoreno ok išlo ☺️. Nema pravila iako je situacija drugačija počevši od cijelog koncepta Krpica prije par godina kada ne sve krenulo mogao si stvarno naići na super cure/žene sa kojima si znao ostati i u nekom prijateljskom kontaktu a ne samo kao kupilica/prodavačica i obratno,dok je danas teško a posebno za nove profile koji dolaze za koje se nadam će biti više razumijevanja i neće se tako olako davati negativne jer ti nije dan ili slično tome ☺️. Kako god bilo sretno novom profilu u nadi da će ti prodaja bez obzira na situaciju krenuti bez obzira na trenutno stanje i pomalo razraditi način prodaje i plasiranje artikala na profil ☺️. Sretno 🤞🏻.
2021 01 27
I mene zanima
2021 01 30
> BlazeASale: > Pozdrav, zanima me imate li neke savjete i preporuke za nas koji smo novi na ovoj stranici. Čini mi se da je vrlo teško prodat nešto u početku, dok je profil još bez povratnih informacija i slično. Svaki savjet i pomoć dobrodošla!! :) Za početak kupi par stvari (od nekoga tko ima više pozitivnih povratnih) i inzistiraj na ostavljaju povratnih ocjena nakon suradnje. Tako s povratnima više nećeš biti na nuli. Što se potražnje tiče, najbolje prolaze stvari koje su trenutno "in", i to je po meni cijela filozofija...Uz neke krpice oko kojih postoji interes, jako su bitne slike, tagovi, i dobri opisi...ali kao sto je vec receno, najvise igra sreca!
2021 01 30
Jedno pitanje od novog korisnika, koliko dana nakon vam ostave povratnu informaciju? I jeste li ikada morali nekome poslati poruku ako mogu nešto napisati? :)
2021 01 30
Svaki pocetak je tezak..ja i dan danas ubacim jos neki artikal pod poklonite i zbilja stavim niske cijene..ma nekako me dusa zaboli kad vidim tako visoke cijene. Ponekad mi se cini da su nekima cijene kao u ducanu🙄
2021 01 31
Mislim da je najteže krenuti no smatram da nije problem samo novim korisnicima nego i onim povremenim/stalnim.. Mogu reć iz osobnog iskustva da me u početku baš krenulo i onda odjednom ništa - niente..pa niti upit za više slika tako da nisam pametna jesu li se krpičarke prebacile na instagram ili?
2021 02 01
Ja sam isto nova i mislim da ništa neću prodati, a to sam zaključila razgledavanjem i čitanjem. Ovo mi oduzima i previše vremena kojeg ionako imam malo. Iskreno, stavit ću ja tu još komada u svoj dućan, ali laganini. Kako vlada neka vrsta opravdane sumnjicavosti prema novim korisnicama, tako isto sam i ja sumnjicava i analiziram. Meni ništa ne znači ako netko ima puno pozitivnih povratnih, a ne sviđa mi se ništa iz njegovog dućana. Naravno, to pokazuje da je ta osoba poštena sto se tiče poslovanja ovdje, ali skeptično ja je primijetila dosta čudnih stvari ovdje. Jedna vrlo popularna korisnica naglasava da prodaje samo i samo svoju odjeću i obuću, većinom novo sa etiketom, a primijetila sam da ima odjeću od veličine S pa do L sto i mogu prihvatiti, ali da je njena obuća od broja 38 do 41, to moj ratio ne može prihvatiti. Sto je ona žena guma? A što se tiče pozitivnih, i to se da riješiti. Trolovi, botovi itd., no za tim neću posezati, a niti ću mijenjati ili kupovati nešto samo da skupim te pozitivne bla, bla...
2021 02 06
1 2