Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Iz kojih EU shopova naručujete makeup?

Brexit i carine su me pošteno zaje*frknuli pa me zanima, odakle narucujete, a da se ne placa carina? Dakle samo EU shopovi da nema carine. Pritom ne mislim na Notino, Douglas, Lijepa.hr, PinkPandu etc. koji imaju podruznice i u Hrvatskoj nego shopovi s makeupom kojeg nemamo ovdje.
2022 07 15
Ja osobno naručujem sa lookfantastic.com, šalju iz distribucijskih centara unutar EU pa se ne plaća ništa dodatno, inače sjedište u UK. Naručivala i prije i nakon Brexit-a i nikakvih problema. Asos također zna imati dobru ponudu, također se ne plaća carina, a slanje besplatno iznad određenog iznosa.
2022 07 15
Asos :")
2022 07 15
Cultbeauty je u UK, ali oni pokrivaju sve troškove pdv-a. mislim da Beauty bay isto to radi
2022 07 15
> jelena693: > Cultbeauty je u UK, ali oni pokrivaju sve troškove pdv-a. mislim da Beauty bay isto to radi Dakle nema carine? Narucivala sam s oba prije, ali sam zbog carine prestala.
2022 07 15
> Vesna123: > Ja osobno naručujem sa lookfantastic.com, šalju iz distribucijskih centara unutar EU pa se ne plaća ništa dodatno, inače sjedište u UK. Naručivala i prije i nakon Brexit-a i nikakvih problema. Asos također zna imati dobru ponudu, također se ne plaća carina, a slanje besplatno iznad određenog iznosa. Nisam jos nikad od tamo, hvala!
2022 07 15
> lovebyL: > Asos :") Dosad sam samo robicu s Asosa
2022 07 15
> Andromedenjak: > > Vesna123: > > Ja osobno naručujem sa lookfantastic.com, šalju iz distribucijskih centara unutar EU pa se ne plaća ništa dodatno, inače sjedište u UK. Naručivala i prije i nakon Brexit-a i nikakvih problema. Asos također zna imati dobru ponudu, također se ne plaća carina, a slanje besplatno iznad određenog iznosa. > Nisam jos nikad od tamo, hvala! Look fantastic je mrak! Imaju super popuste Ja sam ulovila Kiehls na 30% popusta pred koji mjesec
2022 07 15
> TinTina987: > > Andromedenjak: > > > Vesna123: > > > Ja osobno naručujem sa lookfantastic.com, šalju iz distribucijskih centara unutar EU pa se ne plaća ništa dodatno, inače sjedište u UK. Naručivala i prije i nakon Brexit-a i nikakvih problema. Asos također zna imati dobru ponudu, također se ne plaća carina, a slanje besplatno iznad određenog iznosa. > > Nisam jos nikad od tamo, hvala! > Look fantastic je mrak! Imaju super popuste > Ja sam ulovila Kiehls na 30% popusta pred koji mjesec E super, bas ti hvala. Vidjela sam ih na blogu recenzentice iz Hrvatske neki dan i skroz zaboravila na ime stranice, a i ona ih je nahvalila.Bas sam si bookmarkala da pogledam, hvala.
2022 07 16
ASOS, Look fantastic
2022 08 04