Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Odvlaživač zraka preporuke

Molim vas preporuke za odvlaživač zraka ako imate takav uređaj. Koji koristite, koliko ste zadovoljne i na što bi trebala obratiti pozornost kod kupnje? Voljela bih kupiti uređaj do 1000 kn, eventualno 1500. Dosta sam puta čula kako je to super imati, pogotovo ako krene izbijati vlaga ili se roba suši u kući. Još koje vaše iskustvo i detalji oko toga su dobro došli. Ne bih htjela tisućicu baciti u vjetar, a da stvar uopće ne funkcionira. 😁
2022 10 16
Mi imamo marke Troteck,vec 5.godinu radi svakodnevno (osim ljetnih mj.) bez ikakvog kvara.Nas je bio u ono vrijeme preko 2000kn,ali ima i jeftinijih varijanti istog imena.Za susenje vesa dušu daje,veš suh isti dan,a i ugrije prostoriju u kojoj radi.Ne znam da li ti je vazno,alli meni je bilo-velicina spremnika za vodu,i timer da se sam iskljuci za tipa 5sati kad smo svi van kuce ili u toku noci.
2022 10 17
Mi smo uzeli pdvlaživač, platilo 200E prije 3 godine. Sad je i skuplji sigutno. Zadovoljni jako, i par L vode bi skupio. Ali smo riješili problem vlage tek kad smo kupili sušilicu i prestali sušit robu u kući. Tako da ako je problem sušenje robe, radije investira u sušilicu
2022 10 17
A muči me veličina prostora, moram li na to obratiti pažnju? Selite li uređaj povremeno u druge prostorije ili vam je na jednom mjestu? Sušilica nam ne stane nigdje pa je to problem. Nije samo robica problem, već i kuhanje, pa i kupaonica.
2022 10 17
Moj uglavnom stoji u sobi u kojoj susim ves.U kutnom kuhinjskom elementu i iza garniture mi se zimi zna zid rositi i tu odvlazivac odlicno obavi posao.Ali za bi pravo rjesenje bila vanjska izolacija zidova. Mislim da se i on bira po kvadraturi prostora u kojem ces ga koristit.Ja kad stavim ves susit zatvorim prostoriju da vlaga ne ide po ostalim sobama i onda ukljucim odvlazivac da radi...i tako kojih sat vremena koliko mu treba da izvuce vlagu od vesa u zraku,a kasnije radi i vuce onu iz vesa. U toj sobi uglavnom nema niti vlage niti plijesni po zidovima.
2022 10 18
Odlična stvar! Ja sam svoj kupila prošle godine u Lidlu za cc 1000 kn. Odlično suši veš,za kondenzaciju u prostorijama odličan. Moj ima kotačiće i selim ga po prostorijama gdje treba, povećanje računa za struju nisam primjetila.
2022 10 22
Imam Trotec TTK 69E, odlično radi svoj posao, jedino je glasan pa ga ne mogu koristiti po noći. Ima kotačiće i to mi je super jer ga selim iz prostorije u prostoriju. Ima Dry funkciju za sušenje rublja, timer za samostalno uključivanje. Ja sam svoj naručila direktno sa službenog sajta Troteca jer su u Hrvatskoj uglavnom znatno skuplji.
2022 10 28
Kupila sam ga na vaše preporuke i oduševljeni smo doma. Robica suha. Znači, prije odvlaživača se roba sušila dva tri dana, sada za jedan dan sve suho. Čak nekad operem dvije ture. Prezadovoljna 🥰
2022 11 17