Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Čudne prodavačice…

Drage kolegice… Ne znam je li vam se kad dogodila čudna situacija da pošaljete upit za neku stvar, a osoba ne odgovara (prijavljuje se redovno). Pošaljem još jedan, u slučaju da joj je došlo više poruka istovremeno, pa je slučajno ispustila - ništa! Napominjem da je poruka imala uvod, ‘glavu’, ‘rep’, pozdrav i potpis vlastitim imenom. Jednom mi se već dogodilo ljetos. Znači artikl mjesecima nakon toga u prodaji, ali na upit ne odgovara… 🤔
2023 01 18
> Pink69: > Drage kolegice… > Ne znam je li vam se kad dogodila čudna situacija da pošaljete upit za neku stvar, a osoba ne odgovara (prijavljuje se redovno). > Pošaljem još jedan, u slučaju da joj je došlo više poruka istovremeno, pa je slučajno ispustila - ništa! > Napominjem da je poruka imala uvod, ‘glavu’, ‘rep’, pozdrav i potpis vlastitim imenom. > Jednom mi se već dogodilo ljetos. > Znači artikl mjesecima nakon toga u prodaji, ali na upit ne odgovara… 🤔 Možda je riječ o artiklu za privlačenje pažnje, a ustvari ga ne prodaje. I ja sam znala slati upite, jave se nakon dosta vremena i kažu da je prodan, al zaboravile obrisati objavu.
2023 01 18
Mene ovdje cesce razocaraju prodavacice nego kupci, iskreno...
2023 01 18
ja sam nedavno imala komunikaciju sa dvije tri poruke, kupovala sam nesto, gospodja pise hocu li uzeti podatke za uplatu, ja kazem moze napisite i nakon toga muk..poslala sam jos koju poruku misleci kako je zaboravila..uredno bila prijavljena ali odgovaora nema ,:(
2023 01 19
To se jako često događa. Evo čekam odgovor od prodavača koji ima preko 1000 povratnih informacija. Upit je poslan prije tjedan dana, odmah je nakon par minuta bila ulogirana i od tada još million puta ali odgovara nema. Ima i 4 negativne baš iz sličnih razloga. Tako da neznam kako i zašto netko prodaje a ovako se ponaša. Sve negativne su bile da nakon uplate danima ne šalje artikl, da je treba napomenuti da je uplata bila danima, nema šifre za praćenje itd.
2023 01 19
> Boston: > To se jako često događa. Evo čekam odgovor od prodavača koji ima preko 1000 povratnih informacija. Upit je poslan prije tjedan dana, odmah je nakon par minuta bila ulogirana i od tada još million puta ali odgovara nema. Ima i 4 negativne baš iz sličnih razloga. Tako da neznam kako i zašto netko prodaje a ovako se ponaša. Sve negativne su bile da nakon uplate danima ne šalje artikl, da je treba napomenuti da je uplata bila danima, nema šifre za praćenje itd. S takvom osobom ne bih ni pokušala surađivati kad već ima toliko tih negativnih ocjena.
2023 01 19
> SilaVila: > > Boston: > > To se jako često događa. Evo čekam odgovor od prodavača koji ima preko 1000 povratnih informacija. Upit je poslan prije tjedan dana, odmah je nakon par minuta bila ulogirana i od tada još million puta ali odgovara nema. Ima i 4 negativne baš iz sličnih razloga. Tako da neznam kako i zašto netko prodaje a ovako se ponaša. Sve negativne su bile da nakon uplate danima ne šalje artikl, da je treba napomenuti da je uplata bila danima, nema šifre za praćenje itd. > S takvom osobom ne bih ni pokušala surađivati kad već ima toliko tih negativnih ocjena. Da, znam. Ja sam ih čitala tek nakon poslanog upita, preko 1000 pozitivnih ima i 4 negativne. Sve iz istog ili sličnog razloga.
2023 01 19
'Artikli za privlačenje pažnje'! :D Bokte, zar i tako nešto postoji?! Ja sam jednom shvatila da ipak ne bih prodala košulju za koju sam imala upit, jer sam se sjetila s čim bih je mogla kombinirati, ali sam pregrizla i prodala je, baš zbog tog osjećaja odgovornosti. Ako je nešto u izlogu, znači da je za prodaju!
2023 01 19
Ja sam ovdje uglavnom u ulozi prodavača, i jednom naletim na haljinu koja mi se baš baš svidjela i odlično bi mi došla za prigodu koja se približavala. Pošaljem upit ženi koja prodaje, ona se ulogira i ništa, pošaljem upit drugi put nakon par dana i opet ništa. Pratila sam oglas jer mi je bio u omiljenima i vidjela nakon cca 2mj da je prodan, ni meni nije jasno bilo al ajde. Ima nas svakakvih, a definitvno se slažem za ovo da su neki artikli samo zbog broja pregleda i ulaska u taj profil.
2023 01 19
Ta shema privlačenja pažnje mi nikako nije jasna :o Ako pošaljem upit za jedan artikal, znači da me zanima baš taj, teško da ću se zainteresirati za nešto drugo na tom profilu... A nakon takve ignorancije, vjerojatno bih odustala od kupnje bilo koje krpice. Nema šanse da ulazim u suradnju s osobom koja nije u stanju ni pristojno odgovoriti na upit
2023 01 19
> Tihana2509: > Ja sam ovdje uglavnom u ulozi prodavača, i jednom naletim na haljinu koja mi se baš baš svidjela i odlično bi mi došla za prigodu koja se približavala. Pošaljem upit ženi koja prodaje, ona se ulogira i ništa, pošaljem upit drugi put nakon par dana i opet ništa. Pratila sam oglas jer mi je bio u omiljenima i vidjela nakon cca 2mj da je prodan, ni meni nije jasno bilo al ajde. Ima nas svakakvih, a definitvno se slažem za ovo da su neki artikli samo zbog broja pregleda i ulaska u taj profil. Tava slična situacija se meni dogodila već tri puta. Prvi put sam bila zbunjena, drugi malo manje, sad sam navikla Ja nemam drugo objašnjenje( ako je poruka " uredna" i ima sve pripadajuće djelove) nego da se takvoj prodavačici ne sviđa moj nick🤪
2023 01 19
> Pink69: > 'Artikli za privlačenje pažnje'! :D Bokte, zar i tako nešto postoji?! > Ja sam jednom shvatila da ipak ne bih prodala košulju za koju sam imala upit, jer sam se sjetila s čim bih je mogla kombinirati, ali sam pregrizla i prodala je, baš zbog tog osjećaja odgovornosti. Ako je nešto u izlogu, znači da je za prodaju! Svašta tu postoji na žalost dugo sam na krpicama i doživjela sam razna iskustva.Od žene kojoj se ne isplati mjerit haljinu jer košta 100 kn,pa jedne koja mi nije za uplatu htjela dat adresu (moja banka traži adresu )ali ona to nikad nije čula ,do ove zadnje od koje čekam paket tijedan dana iako sam naglasila da mi je hitno poslala sam joj poruku dva puta i zamolila da mi izmjeri hlače napisala je da nema metar doma i svejedno sam pristala kupit artikl uplatila odma i rekla da mi javi kad sjedne uplata ništa ne odgovara nakon dva dana tražim da mi pošalje šifru paketa poslala je tek treči dan žena ima 800 povratnih tako da me više ništa ne može iznenaditi
2023 01 19
Ne bih rekla da su čudne već neodgovorne i nkulturne. Potpuno mi je jasno da svatko od nas ima život izvan ove stranice i da smo zatrpani hrpom obaveza ali svatko od nas ima 5 minuta vremena u danu da odgovori na upite kupaca i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Nije u redu ostaviti kupca da čeka na odgovor za neki artikl tjedan dana ili više. Mene ljute takve situacije pogotovo kada mi se nešto baš svidi i odlučila sam kupiti taj artikl. Ono što radim u takvim situacijama nađem kod nekog drugog taj artikl i kupim od njega. Savjetujem Vam da se ne zamarate oko takvih prodavačica jer ništa ne gubite, zapravo jedini koju tu gube su oni. Jednostavno ako netko nema namjeru biti ozbiljan i prihvatiti sve obaveze koje dolaze s prodajom na ovoj stranici ne treba tu ni prodavati jer troši i svoje i kupčevo vrijeme. Na kraju krajeva ni u prodavaonici kada kupujemo nešto prodavačica ne odgovara nakon 3 dana na naše plitanje već je tu i stoji nam na raspolaganju.
2023 01 19
> Boston: > To se jako često događa. Evo čekam odgovor od prodavača koji ima preko 1000 povratnih informacija. Upit je poslan prije tjedan dana, odmah je nakon par minuta bila ulogirana i od tada još million puta ali odgovara nema. Ima i 4 negativne baš iz sličnih razloga. Tako da neznam kako i zašto netko prodaje a ovako se ponaša. Sve negativne su bile da nakon uplate danima ne šalje artikl, da je treba napomenuti da je uplata bila danima, nema šifre za praćenje itd. Ako pričamo o istoj osobi, a vjerujem da da, onda je bolje da niste ništa ni kupili. Ja sam htjela nešto kupit, poslala poruku, odmah uplatila sve super i onda muk. 4 ili 5 dana se nije javila, a uredno se prijavljivala i tako čekam ja do petka i pošaljem poruku i onda klasika da ona ima život van krpica i da šalje pakete po redoslijedu uplate, a ne kako si ja zamislim i da moj još nije došao na red. Mislim ja stvarno ne razumijem kako možeš uzet nečije novce i onda te baš briga za slanje. Do uplate je odgovarala sve u minutu. Ima tema negdje sam ju otvorila i copy pastala njene odgovore.
2023 01 19
> IvankaBajs: > > Pink69: > > 'Artikli za privlačenje pažnje'! :D Bokte, zar i tako nešto postoji?! > > Ja sam jednom shvatila da ipak ne bih prodala košulju za koju sam imala upit, jer sam se sjetila s čim bih je mogla kombinirati, ali sam pregrizla i prodala je, baš zbog tog osjećaja odgovornosti. Ako je nešto u izlogu, znači da je za prodaju! > Svašta tu postoji na žalost dugo sam na krpicama i doživjela sam razna iskustva.Od žene kojoj se ne isplati mjerit haljinu jer košta 100 kn,pa jedne koja mi nije za uplatu htjela dat adresu (moja banka traži adresu )ali ona to nikad nije čula ,do ove zadnje od koje čekam paket tijedan dana iako sam naglasila da mi je hitno poslala sam joj poruku dva puta i zamolila da mi izmjeri hlače napisala je da nema metar doma i svejedno sam pristala kupit artikl uplatila odma i rekla da mi javi kad sjedne uplata ništa ne odgovara nakon dva dana tražim da mi pošalje šifru paketa poslala je tek treči dan žena ima 800 povratnih tako da me više ništa ne može iznenaditi Samo da se nadovežem to za banku. Obzirom da banku nije briga ni za prave podatke - ime i prezime vlasnice računa, vjerujem da ih nije briga ni za adresu, pa možete upisat bilo koju, isto kao što prevarantice stalno sa istim brojem računa, a pod lažnim imenom primaju uplate. Da bar traže istinite podatke onda bi i sa prevarama bilo lakše.
2023 01 19
1 2