Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevara kod kupnje

Pozdrav ženice, imam jedan problem i voljela bih ćuti prijedloge za moguća rješenja. Naime, dogovor izneđu mene i jednog profila je bio da kupim artikl i da će on bit poslan BUSEM iz Zadra za Zagreb. Trebala sam dan prije slanja platili dio, a kad preuzmem ostatak. Uplatila sam dio (100€) i idući dan čekala na Autobusnom kao zadnja budala (nažalost svojom neodgovornošću očito). Kontaktirala i prijevoznika i raspitivala se gdje je bus, te su mi poslali broj vozača koji je sam rekao da nikakav paket nije predan njemu u Zadru niti cijelim putem na ijednoj stanici. Naravno da sam tražila i povrat novca s obzirom da dogovoreno nije izvršeno, ali me osoba napala i rekla kako sam ja preuzela od vozača (inače osobin "prijatelj") koji mi je sve uredno predao.😂 Imam IBAN na koji sam uplatila, ali nisam sigurna za ime i prezime osobe (možda mi je ostavila krive podatke...) Kontaktirala sam OTP banku pa sada čekam odgovor, ne znam postoji li ikakvo moguće rješenje ili ako imate neke ideje...?
2023 02 05
Šta se to dešava, malo malo nekakve prevare. 😲 Nadam se da ćete uspjet riješit situaciju i da ce Vam novac biti vracen.
2023 02 05
Ako ne, objavite ime, prezime iban i profil osobe. I adminu se javite svakako. Baš mi je žao.
2023 02 05
Isuse grozno evo Svako dan nesto novo
2023 02 05
Banke bi mogle spriječiti silne prevare tako da programiraju da se ne može ostvariti uplata ako iban ne odgovara imenu i prezimenu. Ali neće. Jel vam jasno zašto, koji je interes banaka da se prevare događaju?
2023 02 05
Uffff dobro Vas je nasamarila. Jedino riješenje je da kažete u banci da ste ukucali krivi IBAN tako da Vam povuku transakciju. Na žalost mislim da ćete teško mirnim putem dobiti svoj novac.
2023 02 05
Ono što je ovdje čudno je zašto ste morali platiti 100 eura unaprijed ako ona paket šalje robu po osobnom prijatelju-vozaču. Namjerno vas je išla prevarit. Recite joj da imate izjavu vozača da Vam nije predao paket i da ćete sve objaviti na krpicama ako Vam ne vrati novce. Osobno bi mi najgore bilo da mi zatvore profil i da ne mogu prodavat, a sigurno i većini koja pokušava prodati svoje krpice.
2023 02 06
> Ketycaa: > Uffff dobro Vas je nasamarila. Jedino riješenje je da kažete u banci da ste ukucali krivi IBAN tako da Vam povuku transakciju. Na žalost mislim da ćete teško mirnim putem dobiti svoj novac. Ako ovo funkcionira svakako napravite ali nisam sigurna da to može. Zamislite da prodate nešto, uplata sjela, vi poslali robu, a onda uplata povučena. To bi bilo strašno. Mislim da to tako ne ide. Ne bez sudskog naloga. Jedino kad poslovni subjekt napravi pogrešnu uplatu.
2023 02 06
Hvala svima na pomoći, evo mali update. Zvala sam banku, mogu eventualno doći u svoju banku i tražiti povrat sredstava, ali na njega mora pristati i osoba kojoj je uplaćeno tako da sumnjam da će se to tako riješiti... I dalje sam navodno preuzela paket i osoba ima svjedoka za to😂 Stvarno ne znam što bih dalje poduzela, nisam sigurna ali čini mi se da sa policijom ništa neću postići s obzirom da je to "samo" 100€. Ali dobila sam pravo ime i prezime, ako ništa drugo iako ne znam šta s njim sad.😂 Nisam pametna i ne znam kako mi je palo na pamet uopće pristati na takvo nešto🙆🏽‍♀️
2023 02 06
PS ispostavilo se da je na kraju MUŠKO! 😂 Postaje sve bolje od boljeg...
2023 02 06
Evo kod mene slicna situacija, samo sam ja ostala bez 320 EUR. Kupila Dyson, koji nikad nije dosao. Tu sam napravila post prije par dana pa mozete procitati vise. Ja sam se javila svojoj banci, njezinoj banci (britanska banka tu sam trebala znat ve da me mulja), krpicama ovdje, krpicama mail i sutra idem na policiju. Predlazem Vam da isto to napravite. Svima sam poslala kompletan razogovor, potvrdu o uplati i slikan profil kradljivice Nova sam dosta na krpicama i nisam znala koliko ovdje muljaza ima. Sretno!
2023 02 06
> Venice11: > Evo kod mene slicna situacija, samo sam ja ostala bez 320 EUR. Kupila Dyson, koji nikad nije dosao. Tu sam napravila post prije par dana pa mozete procitati vise. > Ja sam se javila svojoj banci, njezinoj banci (britanska banka tu sam trebala znat ve da me mulja), krpicama ovdje, krpicama mail i sutra idem na policiju. Predlazem Vam da isto to napravite. Svima sam poslala kompletan razogovor, potvrdu o uplati i slikan profil kradljivice > Nova sam dosta na krpicama i nisam znala koliko ovdje muljaza ima. > Sretno! Ja nemogu otvorit vašu temu. Ali sretno u svakom slučaju, nadam se da ću pročitati uskoro da su novci vraćeni i da završite tu priču🥰
2023 02 06
> Venice11: > Evo kod mene slicna situacija, samo sam ja ostala bez 320 EUR. Kupila Dyson, koji nikad nije dosao. Tu sam napravila post prije par dana pa mozete procitati vise. > Ja sam se javila svojoj banci, njezinoj banci (britanska banka tu sam trebala znat ve da me mulja), krpicama ovdje, krpicama mail i sutra idem na policiju. Predlazem Vam da isto to napravite. Svima sam poslala kompletan razogovor, potvrdu o uplati i slikan profil kradljivice > Nova sam dosta na krpicama i nisam znala koliko ovdje muljaza ima. > Sretno! Nadam se da će se riješiti uskoro! Žao mi je da je ovako ispalo za obje, vi ste svakako u većoj šteti! Nadam se da će sve proći na kraju dobro po Vas! I ja radim na tome, ali ne znam kako ide sa ovim "manjim" iznosima, pa ako netko zna postoji li neka određena svota koja se "oprašta" prevarantima?
2023 02 06
> Chloe98: > > Venice11: > > Evo kod mene slicna situacija, samo sam ja ostala bez 320 EUR. Kupila Dyson, koji nikad nije dosao. Tu sam napravila post prije par dana pa mozete procitati vise. > > Ja sam se javila svojoj banci, njezinoj banci (britanska banka tu sam trebala znat ve da me mulja), krpicama ovdje, krpicama mail i sutra idem na policiju. Predlazem Vam da isto to napravite. Svima sam poslala kompletan razogovor, potvrdu o uplati i slikan profil kradljivice > > Nova sam dosta na krpicama i nisam znala koliko ovdje muljaza ima. > > Sretno! > Nadam se da će se riješiti uskoro! Žao mi je da je ovako ispalo za obje, vi ste svakako u većoj šteti! Nadam se da će sve proći na kraju dobro po Vas! > I ja radim na tome, ali ne znam kako ide sa ovim "manjim" iznosima, pa ako netko zna postoji li neka određena svota koja se "oprašta" prevarantima? Yo1994 Hvala❤️ https://mojekrpice.hr/forum/t/280276/prevara-dyson-sto-dalje Evo ovdje je moj jad i cure su bile prekrasne i dale super savjete pa mozda i Vama pomogne❤️ Najbolje Vam je nazvati informacije na svojo policiji, tako sam ja i oni ce Vam reci sto ucinit s obzirom na iznos.
2023 02 06
Hej bok, evo mala pomoć. Imate pravo ime i prezime od dotične? Google čuda čini. Naći ćete broj mob sig, ako ne, uci u sve grupe Zd županije i objaviti dotičnu te tražiti neki kontakt, ako je nađete na fejsu, slati poruke njenim kontaktima, objavljivati što vam je napravila pa ako ima srama imalo, vrlo brzo će vam se javiti bez brige. Sretno!
2023 02 06
1 2