Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Junama kolica :)

Drage zenice, ima li neka od Vas ovakva kolica, molim iskustva?:) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/27007bac87cf6cc1ea80bcc67a7faae4.jpg)
2023 04 13
Imala sam ih i ne bih opet ponovila kupnju. Da moram opet kupovati kolica, uzela bih cybex i kvalitetno jaje, ionako su cjenovno tu negdje a kvaliteta neusporediva. Kupila sam ih zbog izgleda, ali sad s ovom pameti gledam praktičnost. Ukratko: Mane: ogromna, teška, kosara zauzme iza sva 3 sjedala, konstrukcija gotovo cijeli gepek, a imamo zaista veliko auto. Veliki minus je jaje upitne kvalitete i vjerojatno jadne ocjene na ADAC-u. Dosta njih se žalilo da im je konstrukcija počela skripti, meni nije, doduse zamjenila sam ih s kišobran kolicima kad je sin imao cca 7 mj. Prednosti: idu na sve terene i veoma su stabilna, dosta toga stane u torbe i dobro dode dodatna oprema. Super je sto se krovic košare može regulirati ako vani jako puse. Ostalih pozitivnih strana zaista nemam.
2023 04 19
Ovo na slici su moja kolica. Takodjer sam ih uzela zbog izgleda, ali kao sto kazete zaista su ogromna. To im je mislim najveca mana. :/
2023 05 07