Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

SORTIRANJE NE RADI

Već više od mjesec dana, pri pretraživanju po riječima sortiranje svih pronađenih arikala sortira svaku stranicu zasebno, umjesto da sortira sve odgovarajuće artikle i zatim radi paginaciju. Vjerujem da je isti problem na ostalim verzijama krpica, hoće li to ikad biti popravljeno?
2023 05 09
Molimo admina za odgovor.
2023 05 09
> AnaNikolic: > Već više od mjesec dana, pri pretraživanju po riječima sortiranje svih pronađenih arikala sortira svaku stranicu zasebno, umjesto da sortira sve odgovarajuće artikle i zatim radi paginaciju. Vjerujem da je isti problem na ostalim verzijama krpica, hoće li to ikad biti popravljeno? Ne razumijem što vam se događa. . . Meni sve radi normalno.
2023 05 09
Primjer: upišete u tražilicu "mohito haljina" - ako odmah u prikazu 24 artikla odaberete sortiranje cijenama, naizgled je sve ok, ponuđenih rezultata je oko 100 stranica, a kad dodete do 37. stranice cijene pocnu opet od 6€ (ne znam jel ima veze s dvojnim iskazivanjem cijena) - ako odaberete prikaz 200 artikala i zatim sortirate cijenama, pojedinačna stranica će biti ok sortirana, ali na sljedećoj stranici cijena prvog artikla je manja nego li cijena posljednjeg artikla na prethodnoj stranici, što znači da rezultati pretraživanja nisu sortirani, već su odmah straničeni a zatim je stranica sortirana.
2023 05 09
Ahaaaa.....hvala. Nikad na taj način na pregledavam, pa jasno da nisam primijetila problem.
2023 05 10
Molim vas pomoc..ja nikako nemogu priloziti fotografije??jel je neki novi nacin ili???
2023 05 12
> AnaNikolic: > Primjer: upišete u tražilicu "mohito haljina" > - ako odmah u prikazu 24 artikla odaberete sortiranje cijenama, naizgled je sve ok, ponuđenih rezultata je oko 100 stranica, a kad dodete do 37. stranice cijene pocnu opet od 6€ (ne znam jel ima veze s dvojnim iskazivanjem cijena) > - ako odaberete prikaz 200 artikala i zatim sortirate cijenama, pojedinačna stranica će biti ok sortirana, ali na sljedećoj stranici cijena prvog artikla je manja nego li cijena posljednjeg artikla na prethodnoj stranici, što znači da rezultati pretraživanja nisu sortirani, već su odmah straničeni a zatim je stranica sortirana. Meni ne radi samo na mobitelu, odnosno radi ovo sto i vama. Na laptopu mi bude sve ok.
2023 05 13