Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

POMOĆ POČETNICAMA-PREVARE

Pozdrav svima. S obzirom da su me dva puta prevarili, tj pokusali, odlucila sam dati par savjeta koje sam i sama dobila i koji su mi puno pomogli da ostvarim povrat. Slikajte oglas artikla koji zelite prije nego posaljete poruku! Neke "krpicarke" koje vam zele uvaliti, kadre su promijeniti naknadno oglas i uvjeravati da je tako pisalo od starta ili ga u potpunosti obrisu Trazite slike svega Ako vam je vazno gaziste, trazite sliku metra na gazistu. Netko mjeri od ruba do ruba (npr sandalu), a netko ostavi malo lufta. Jedne mjere potplat, cipele na petu netko mjeri i spic, druge do spica, netko svaku udubinu ako cipela ima potpeticu, a netko pravocrtno. Ocigledno svi mjerimo drugacije, a netko ce mozda shvatiti da je artikl premali, uvalit vam ga samo da proda, a poslije se pravda da je drugacije mjereno. Ako ne znate kako original torba izgleda, danas sve ima na internetu i forumima, postoje razne oznake pa trazite slike. Takodjer provjerite na vrijeme kolika je postarina da vam ne bi bila zaracunata veca. Ne referirajte se na puno pozitivnih povratnih, i takve cure znaju smuljati pa mislite na vrijeme. Sve sto od vas trazi komunikaciju iskljicivo preko maila je, 99posto spam. Ne dajte svoje podatke takvim osobama jer ce vam nuditi sve, cak i da ce otkupiti apsolutno sve artikle koje imate, samo da uplatite novce. Dogodilo mi se da mi daju nekakav link koji, kad otvorite, identican je stranici hrvatske poste, ali dio stranice je na engleskom, dio na hrvatskom. Takodjer salju broj i na whatsapp, to se uglavnom prepoznaje po cudnim padezima i ako pola rijeci pise u infinitivu. Vecina nas ovdje komunicira preko inboxa na krpicama i nema potrebe za nikakvim mailom. * ako netko ima jos kakav prijedlog, neka nadopise, s obzirom sa su prevare uzele maha.
2023 05 17
Evo još par savjeta za ekipu koja kupuje parfeme. Svi ali baš SVI Private Blend Tom Fordovi koji su oglašeni kao testeri sa bijelom kutijom su fejk. Svakodnevno se barem jedan do dva komada oglase i prate ih uvijek iste stvari u oglasu kao sto su: dobiven na poklon, nenormalno niska cijena i samo otvoren i špricnut jednom. Profili sa hrpom pozitivnih ocjenama i nula negativnih ništa ne znače što je zapravo sramota da si takvi dopuštaju prodavati lažnjake. Ovdje ima hrpa dobrih ljudi i sa velikom većinom sa pozitivno suradjivao, no treba pripaziti. Isto tako, ukoliko se ne radi o provjerenim osobama, izbjegavao bih takodjer ovdje kupovati parfeme od Creeda i MFK. U 95% slučajeva su takodjer fejkovi i ti isti fejkovi postaju sve bolji te ih je sve teze ovdje preko slika prepoznati. Pripazite i sretno!
2023 05 17
Pratite i čitajte forum
2023 05 17
Obavezno u google tražilicu upišite ime, prezime i broj računa osobe kojoj uplaćujete. Napišite uz to i moje krpice. Ako je osoba već na crnoj listi ili se spominjala u nekoj temi, to će vam sve izaći na linku koji vas vodi na ovu stranicu.
2023 05 17