Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obavijest - napunite novčanik uz pomoć Trustapa!

Pozdrav prodavači! Odlične vijesti - sada možete bez problema dopuniti svoj novčanik, a to omogućuje nama nova i korisna aplikacija Trustap! Jednostavno dopunite svoj novčanik bez dodatnih troškova i iskoristite sve prednosti naših usluga za prodavače: VIP članstvo: Otključajte ekskluzivne pogodnosti s VIP članstvom Posebni artikli: Istaknite svoje jedinstvene proizvode među 12 limitiranih artikala na vrhu stranice Promovirani artikli: Povećajte vidljivost za bržu i uspješnu prodaju Korištenje naše usluge nije komplicirano. Evo vodiča za dodavanje sredstava u novčanik: Unesite Iznos: Počnite specificiranjem iznosa koji želite dodati u svoj novčanik. Bez obzira radi li se o manjoj dopuni ili većem iznosu, vi imate kontrolu nad sredstvima. Odaberite "Napuni novčanik": Nakon što unesete željeni iznos, kliknite na "Napuni novčanik" kako biste prešli na sljedeći korak. Unesite svoje podatke ili odaberite Google Pay: U ovom koraku možete odabrati kako želite dovršiti transakciju. Ako preferirate "tradicionalni" način, unesite podatke o plaćanju. Alternativno, ako ste korisnik Google Pay-a, jednostavno odaberite tu opciju za brzu i sigurnu transakciju. Potvrda u Vašoj aplikaciji: Nakon unosa podataka ili odabira Google Pay-a, posljednji je korak potvrda transakcije unutar vaše aplikacije. Provjerite detalje, uvjerite se da su sve informacije točne i pritisnite gumb za potvrdu. I to je to - sredstva su uspješno dodana u vaš novčanik! Ovaj jednostavan proces osigurava brzo i bezbrižno iskustvo. Ako imate pitanja ili trebate pomoć, naša podrška je ovdje da vam pomogne. Uživajte u kupovini i prodaji na Krpicama! :")
2023 12 01
Ako ne želim poslovati preko trustapa onda ne mogu nadopuniti novčanik ili ?
2023 12 01
Možete uplatiti bez registracije i bez plaćanja provizije za uplatu u novčanik.
2023 12 01
Zašto ste izabrali da to radi posrednik umjesto Vas, a ne da novci idu direkt Vašoj platformi?
2023 12 01
Pa i prije je bio posrednik u igri, ne vidim problem. Ovo funkcionira dobro, može se uplatiti koliko god ti paše ili treba, a registracija nije nužna. Na ovaj dio nemam primjedbi o:)
2023 12 01
> malllaaaa: > Zašto ste izabrali da to radi posrednik umjesto Vas, a ne da novci idu direkt Vašoj platformi? Trustap ima sve dozvole za financijsko poslovanje u skladu sa zakonima i zakonskim potrebama, a to nam odgovara. Mi se bavimo drugim stvarima :) > Nocturama: > Pa i prije je bio posrednik u igri, ne vidim problem. Ovo funkcionira dobro, može se uplatiti koliko god ti paše ili treba, a registracija nije nužna. Na ovaj dio nemam primjedbi o:) Drago mi je! Sad je posrednik u igri, ali više nema provizije za uplate u novčanik.
2023 12 01
Da li se bavite osmišljavanjem aplikacije za ovaj portal za pametne mobitele?
2023 12 01
Pa vidim da se bavite drugim stvarima, očito ne sa stranicom Krpice, jer stranica je zastarela i kasni barem nekih 10 godina. Ajoj, ma kakvi pametni telefoni, mislim da je to još daleko.
2023 12 05
Ja nisam regana na trustapp i zena mi je uplatila bez da pita dal je uopce proizvod dostupan itd tj to mi bio prvi glas , poslala mi je neki link a ima 0 povratnih mislila odma da je prevara. E sad mene zanima dal se moramo regat na to ili mozemo nastaviti kao do sad?
2023 12 10
Eto doticna mu dala negativnu kaze da vratim pare hahah jao neukih ljudi
2023 12 11
Molila bi admine da obrisu negativnu ako se to moze jer zena je bolesna , mogu poslat na uvid inbox . Da se drugi ne opeku da je maknete a krpica
2023 12 11
Ja kao dizajner aplikacija mogu reći da je ovo jako jako loša praksa, opcija uplate kupcu ne bi trebala uopće biti dostupna ukoliko prodavač nije istu aktivirao.
2023 12 12
> NemisCloset: > Ja kao dizajner aplikacija mogu reći da je ovo jako jako loša praksa, opcija uplate kupcu ne bi trebala uopće biti dostupna ukoliko prodavač nije istu aktivirao. Tako je , nastao problem osoba me napala , ma uzas zivi
2023 12 13
Ja ovo uopće ne razumijem.Nisam upisala broj kartice,a nigdje mi nije pisalo Google pay,i otišla sam na svoj novčanik i vidjela da mi je napunjen sa iznosom kojeg sam htjela.Kako će se isti naplatiti?ovo mi je totalno nejasno
2023 12 19
Ne trebaš biti dizajner aplikacija da vidiš da je Trustap dosta loše napravljen, na žalost. Dok ne padne neka tužba, neće se uozbiljiti.
2023 12 19
1 2