Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Lip filleri

Pozdrav djevojke, Da li itko ima iskustva s lip fillerom i ako da, preporuke? Trazim po recenzijama ali nalazim na horror price lijevo i desno. Narucena sam kod glumicica jer sam tamo radila nos, ali nema ni jednu sliku rada lip fillera i malo me to brine. Misljenja? Da li je netko radio lip filler kod glumicica ili negdje drugdje i koja su iskustva? Hvala Vam!
prije 14 dana, 20:09
Radila sam kod dr. Elme Bunar u Opatiji i iznimno sam zadovoljna. Kad sam prvi put radila, rekla mi je da će mi prvi put trajati možda godinu dana, a drugi put da će biti trajno; tako je i bilo. Sve je vrlo decentno napravila i nitko nikad ne bi rekao da imam fillere, izgleda prirodno i harmonija lica nije narušena, naprotiv. Drugi put kad sam bila mi je stavila po jednu točkicu ispod kuteva usana u bradi i sad mi više usta ne idu na dolje. Nisam nikad pomislila da se to može tako jednostavno riješiti. Stvarno imam samo riječi hvale za nju i garantiram da nećete završiti kao horor priča. Vrijedi doći iz bilo kojeg kraja Hrvatske radi nje. Ja ne bih išla kod nikog drugog.
prije 12 dana, 18:15
> Mimi1998: > Radila sam kod dr. Elme Bunar u Opatiji i iznimno sam zadovoljna. Kad sam prvi put radila, rekla mi je da će mi prvi put trajati možda godinu dana, a drugi put da će biti trajno; tako je i bilo. Sve je vrlo decentno napravila i nitko nikad ne bi rekao da imam fillere, izgleda prirodno i harmonija lica nije narušena, naprotiv. Drugi put kad sam bila mi je stavila po jednu točkicu ispod kuteva usana u bradi i sad mi više usta ne idu na dolje. Nisam nikad pomislila da se to može tako jednostavno riješiti. Stvarno imam samo riječi hvale za nju i garantiram da nećete završiti kao horor priča. Vrijedi doći iz bilo kojeg kraja Hrvatske radi nje. Ja ne bih išla kod nikog drugog. Znam da cijena varira o pojedincu, no evo čisto ogledno koliko ste platiti prvi a koliko drugi tetman? I kada ste ih radili?
prije 11 dana, 07:09
Moje preporuke idu dr. Veir, Poliklinika Veir u Zagrebu Amruševoj. Kod doktora sam do sada tri puta radila usne, i imam samo riječi hvale. Odlazim jednom godišnje i sad nakon trećeg puta mislim da više neću ni ići narednih godina. Prvi puta sam stavila 0,75ml, drugi 0,5ml i treći 0,75ml, sva tri puta sam išla prvenstveno radi ispravljanja nejednakosti koje imam genetski i radi blagog učinka popunjavanja. Nitko me nikada nije pitao da li sam radila usne niti se išta primjeti, usne su simetrične, proizvod se skoro uopće ne razgrađuje ( iako je to individialno djelomično ), sve je trajno i napravljeno maksimalno bezbolno koliko to može biti. Ono što mi se najviše sviđa je što sam doktor odbije "nerealne" želje i očekivanja pacijentica koje forsiraju umejtni look jer se ne vide u ogledalo. Tako da čisti respect. Cjena je izmedu 200-300€ za 1 ml, al sve je to okvirno i nitko neće mjeriti na kapaljku.
prije 11 dana, 12:37
> harpo31: > > Mimi1998: > > Radila sam kod dr. Elme Bunar u Opatiji i iznimno sam zadovoljna. Kad sam prvi put radila, rekla mi je da će mi prvi put trajati možda godinu dana, a drugi put da će biti trajno; tako je i bilo. Sve je vrlo decentno napravila i nitko nikad ne bi rekao da imam fillere, izgleda prirodno i harmonija lica nije narušena, naprotiv. Drugi put kad sam bila mi je stavila po jednu točkicu ispod kuteva usana u bradi i sad mi više usta ne idu na dolje. Nisam nikad pomislila da se to može tako jednostavno riješiti. Stvarno imam samo riječi hvale za nju i garantiram da nećete završiti kao horor priča. Vrijedi doći iz bilo kojeg kraja Hrvatske radi nje. Ja ne bih išla kod nikog drugog. > Znam da cijena varira o pojedincu, no evo čisto ogledno koliko ste platiti prvi a koliko drugi tetman? I kada ste ih radili? Uhh davno je to bilo, prvi tretman 2015., a drugi 2017. Mislim da je cijena bila uvijek ista jer se naplaćuje jedna "mjerica" fillera, a meni je stavljala manje od jedne cijele mjerice. Možda oko 400 eura.
prije 11 dana, 13:44
> Mimi1998: > > harpo31: > > > Mimi1998: > > > Radila sam kod dr. Elme Bunar u Opatiji i iznimno sam zadovoljna. Kad sam prvi put radila, rekla mi je da će mi prvi put trajati možda godinu dana, a drugi put da će biti trajno; tako je i bilo. Sve je vrlo decentno napravila i nitko nikad ne bi rekao da imam fillere, izgleda prirodno i harmonija lica nije narušena, naprotiv. Drugi put kad sam bila mi je stavila po jednu točkicu ispod kuteva usana u bradi i sad mi više usta ne idu na dolje. Nisam nikad pomislila da se to može tako jednostavno riješiti. Stvarno imam samo riječi hvale za nju i garantiram da nećete završiti kao horor priča. Vrijedi doći iz bilo kojeg kraja Hrvatske radi nje. Ja ne bih išla kod nikog drugog. > > Znam da cijena varira o pojedincu, no evo čisto ogledno koliko ste platiti prvi a koliko drugi tetman? I kada ste ih radili? > Uhh davno je to bilo, prvi tretman 2015., a drugi 2017. Mislim da je cijena bila uvijek ista jer se naplaćuje jedna "mjerica" fillera, a meni je stavljala manje od jedne cijele mjerice. Možda oko 400 eura. Hvala na odgovoru!
prije 11 dana, 19:06