Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Tisak paket izgubljen

Pozdrav svima! Paket mi je putem Tiska poslan 30.4. iz jednog kvarta u drugi u Zagrebu i od tada stoji isti status u aplikaciji. Danas sam ih kontaktirala i kažu da nemaju pojma di je te da će se očitovati u zakonskom roku od 30 dana. Uglavnom, ostala ja i bez stvari koje su mi trebale za sutrašnju svadbu i bez para, a to što večeras ponovno moram kupiti drugo njih se naravno ne tiče. Jednom možda vrate novac pošiljatelju. Ima li netko tko je imao sličnu situaciju kakav savjet?
prije 14 dana, 16:25
Ako je poslan 30.4,prije 2.5 nije sigurno maknuo s mjesta s obzirom na praznik rada Bez obzira sto saljete iz kvarta u kvart Paket preuzimaju iduce jutro na kiosku,te isti taj paket mora prvo u skadiste,pa tek onda na dostavu Tako da mozete sutra ocekivati promjenu statusa Ukoliko paket stvarno nestane,posiljatelju isplacuju vrijednost paketa koja je naznacena
prije 14 dana, 16:46
> kozmetika88: > Ako je poslan 30.4,prije 2.5 nije sigurno maknuo s mjesta s obzirom na praznik rada > Bez obzira sto saljete iz kvarta u kvart > Paket preuzimaju iduce jutro na kiosku,te isti taj paket mora prvo u skadiste,pa tek onda na dostavu > Tako da mozete sutra ocekivati promjenu statusa > Ukoliko paket stvarno nestane,posiljatelju isplacuju vrijednost paketa koja je naznacena E sad da bar sami nisu rekli da nešto nije u redu, ja bih se još tješila da je zbog praznika, ali sami su priznali da paket do sada nije trebao ostati samo na statusu zaprimanja. Isto tako iz iskustva znam da se nije još dogodilo da puna 2 radna dana paket ne mrdne s mjesta, a koristim njihove usluge već godinama.
prije 14 dana, 20:19
Bolje provjeriti da nije već stigao na Tisak.
prije 13 dana, 07:00
AKo se pokaže da je paket stvarno izgubljen, pošiljalac je taj koji u pisanom obliku piše prigovor i traži da mu se refundira iznos naveden kao vrijednost pošiljke. Također, pošiljalac vama odmah treba vratiti iznos koji ste mu uplatitili.
prije 13 dana, 07:17
> gitadevi: > AKo se pokaže da je paket stvarno izgubljen, pošiljalac je taj koji u pisanom obliku piše prigovor i traži da mu se refundira iznos naveden kao vrijednost pošiljke. Također, pošiljalac vama odmah treba vratiti iznos koji ste mu uplatitili. Sve rečeno, jednom mi se to dogodilo i obeštetili su me za iznos koji sam navela kod slanja, pisani trag email obavezno a nije na odmet ih više poslati jer se brže riješava., ženi sam poslala nešto drugo jer nije htjela novac nazad, tolerantna osoba i zajedno samnom ih je svaki dan podsjećala. Sretno, da nije svejedno kad se to dogodi. ;)
prije 13 dana, 09:12
Meni se dogodilo da su izgubili negdje paket, oko 2-3 mj im je trebalo sa ga nađu...poslala sam prigovor na njihov mail kada sam vidjela da se dugo ništa nije dogodilo na statusu pošiljke i na kraju su ga locirali (izgubio im se negdje u skladištu), dostavili ga i vratili novac zbog kašnjenja... tako da, što se mene tiče imaju sve pohvale što se tiče riješavanja reklamacija, a sad greške... svakome se dogode, nadam se da nije nešto jako vrijedno ili "hitno" unutra 😅
prije 13 dana, 16:00
Baš sam nekidan slala paket i govorila prodavačici da samo čekam kad će mi izgubiti paket da dobijem taj deklarirani iznos od 67 eura (a paketi su zapravo vrijednosti par eura). Rekla je da će teško doći do toga jer da kad se paket "izgubi" prevrnu zemlju naopako da ga nađu. Pa eto, nadam se da je stvarno tako i da će vam ga naći! Ali svakako živite na rubu ako polažete nade u to da će paket poslan u utorak stići na vrijeme za subotnju svadbu, sa neradnom srijedom između. Sretno u svakom slučaju!
prije 13 dana, 16:09
Stoji isti status kad je putovanje iz Zg u Zg... premalo dana je prošlo... samo dva radna dana između, još je sigurno puno djelatnika uzelo godišnji i spojilo s praznikom. Čini nam se jednostavno, iz kvarta u kvart, ali procedura je ista. Ja sam potpuno drugi tip, za svadbu bih imala minimum 3 kombinacije mjesec dana unaprijed pa pratila kavo će vrijeme! Ajde, valjda će doći pa bu za drugu svadbu..
prije 13 dana, 22:53
Dobar dan Javili su mi iz Tiska da su paket zametnuli na prodajnom mjestu pa nije uopće ni došao do skladišta gdje su ga tražili. Bar je nađen, hvala Bogu, ali eto uspjeli su me zeznuti za svadbu i baciti u novi trošak. Na kraju priče, sama sam si kriva jer sam se vodila dosadašnjim iskustvom sa njima i išla rješavati stvari u zadnji čas. Hvala svima na sudjelovanju, iskustvima i savjetima i sretno dalje i ovdje na MK i općenito! 😊
prije 10 dana, 08:49