Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Njega lica /

Dijamantna mikrodermoabrazija

Zanima me je li netko probao ovaj tretman? Želim se napokon riješiti ožiljaka i rupica od prištića, nikakve kreme ne pomažu [:tuzan] a za ovo čitam da je učinkovito, ali ne mogu pronaći nikakav forum niti iskustva...
2015 03 03
meni je ona ok i pomogne puno, ja sam bila i zadovoljna sam! Sad ovisno o kakvom ti je stanju lice, tolko će ti tretmana trebati, sve po dogovoru sa kozmetičarkom. Ali mislim da prije same dermoabrazije treba čišćenje lica ( istiskivanje i to ). Poslije tretmana koža bude malo crvenkasta ali glatka, i obavezno se maže hidratantnom kremom. Može se raditi u bilo koje doba godine, ali kažu da je nekako najpovoljnije ljeto, neznam zašto.
2015 03 03
bas suprotno, nije ga dobro raditi po ljeti.. vec kad lice manje izlazemo suncu i UV zrakama..
2015 03 03
Nije onako prestrašno, imam par tih rupica i malo više crvenih flekica, ali te rupice me najviše bediraju [:place] Koliko ja znam, ljeto se baš najmanje preporučuje, zbog sunca [:sokiran]
2015 03 03
Kod nas u Kc u kozmetičkom tamo 8 mj im je špica i popusti na dermoabraziju, kao preporuča se poslije izlaganja sunca, da osvježi ten. [:sokiran] Ja sam osobno radila tretman u prvom mjesecu odmah kad sam radila sicilne i glikolne kiseline, tak da neznam... sve u svemu meni su ti tretmani ok i puno pomažu, samo kaj je poslje njih koža suha i peruta se pa treba puno hidratizirat
2015 03 03
Nipošto nakon dermoabrazije ne ići na sunce! [:sokiran] Termini u 8-om su puni zato jer je tada najjeftinija jer upravo zato što se ne bi trebalo ići nakon nje na sunce. [:hihot] [:hihot] [:hihot] A dobra je za popravak učinaka fotostarenja, međutim baš fotostarenja (tj efektata na koži nastalih djelovanjem sunca poslije duljeg izlaganja), ne ono kad pocrvenimo na suncu ili smo se baš jučer prepržili malo, i slično (jer tada je nadražena i dermoabrazija može samo odmoći u takvoj situaciji [:sokiran] ), misli se zapravo da će pomoći kod bora i mrlja uzrokovanih suncem.
2015 03 03
mismode ... jesi to u Pandori radila? ili negdje drugdje? kak su cijene ?
2015 03 03
Ja sam radila mikrodermoabraziju ali kod doktora, ona zaista jedina pomogne kod rupica i ožiljaka, ali zavisi ako ju trebate ponoviti više puta, zavisno od stanja. I ne bih to radila kod kozmetičara, ipak je to lice.
2015 03 03
Koliko stoji kod doktora?
2015 03 03
Ja sam platila 7000 kn, i skoro da ih nemam više, skupo je ali sam zadovoljna. Dermoabrazija se ne smije raditi dok god imate upalne procese na licu, samo da znate.
2015 03 04
Zara, možeš li mi samo pojasniti zašto? Jer sam čitala kao da pomaže kod akni (ja nemam neki teški oblik, pa ne znam na što si točno mislila).
2015 03 04
Ona se radi kada se sa lica povuku upalni procesi ili se koriste neke tablete prije zahvata koje ih povuku, jer u tom slučaju nakon dermoabrazije ako imate akne i to radite može se javiti crvenilo, osip ili baš problemi sa licem. A nakon dermoabrazije, lice je bolje , i zaista je manje akni.
2015 03 05
Pozdrav svima... Ja sam kupila uređaj za mikrodermoabraziju sa dijamantima, za kućnu upotrebu...Radi pod vakuumom, ima različite nastavke za grublju i finiju abraziju. Koristim jednom tjedno i već nakon prvog puta su se vidjeli rezultati, koža je mekša a i boja je bolja. Koristila sam i mliječnu kiselinu pa je ispalo katastrofa, rupice su se užasno proširile, a i ranice sam dugo imala. S ovim sam super zadovoljna...Čitala sam da se s ovim ne mogu rješiti ožiljci od akni, ne bih se složila, kod mene djeluje a imam ih baš puno... valjda ovisi o stanju kože, za ekstremno duboke ožiljke, vjerujem da treba biti uporan i napraviti više tretmana u kombinaciji sa kiselinama...Ugl, moje preporuke :))
2015 08 12