Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

plan prehrane

Trebam cure koje se malo kuze u ovo podrucje, tj. cure koje treniraju i paze na prehranu [:smijesi] zanima me sto da jedem nakon treninga. i pogotovo sto da si kuham i nosim na faks? jer je problem u tome sto svaki dan putujem i nemam vremena jest (nemam pauza normalnih) pa se sve svodi na pekaru koja mi je najbliza [:place] [:frustriran] hvala na svacijem misljenju i prijedlogu! [:poljubac] [:zaljubljen]
2015 11 23
Nakon treninga: kuhana jaja (2), pečena piletina (sa što manje začina), svježe salate koliko želiš (sa žličicom bučina ili maslinova ulja), pureća/pileća nemasna šunka, posni sir, omlet od 2 žumanjka i 3 bjelanjka....Ja sam uglavnom na jajima, piletini i šunkici. :) Imala sam isti problem kao i ti; dan prije si priredim sve (uvijek nađem vremena za to). Odem s popisom u šoping i tako si organiziram sve. Ujutro jedi zobenu kašu s bademovim/sojinim mlijekom (bez šećera) s chia sjemenkama, bananom, žlicom kikiriki maslaca...Kombiniraš kako želiš :) Dva sata poslije pojedeš voćku ili šaku badema. Poslije ručak: može meso ili oslić/losos s kuhanim povrćem (s jako malo soli/vegete) i svježa salata koliko želiš. Dva-tri sata poslije pojedeš light jogurt s orašastim plodovima/rižine krekere/voće (ako ga nisi ujutro jela) i ja onda vježbam sat vremena nakon toga pa onda slijedi večera koju sam ti navela. :) Otkako sam na tom programu, super mi je. :) Bitno: voćke jedeš 2-3 dnevno (ne više zbog fruktoze), tjesteninu samo integralnu, kao i rižu, a kruh jedem raženi (jednu krišku uz ručak). Nadam se da sam pomogla. :)
2015 11 23
super! Hvala cure na prijedlozima :) ima li kakva stranica s prijedlozima za jelo jer mi je to najveci problem? manjak iskustva i maste za zdravu hranu pa ni sama ne znam sto bi si radila za jelo :(
2015 11 23
Ima na facebook-u - Girly fitness. Cure svakodnevno stavljaju sve što jedu i što vježbaju i odgovaraju na sva pitanja. One su mi napravile plan prehrane i vježbanja za 150kn za 3 mjseca i prezadovoljna sam. Stalno uzimam njihove ideje. :)
2015 11 23
Ja vjerujem Maji kako god okreneš :P
2015 11 23
Ja vjerujem Maji kako god okreneš :P
2015 11 23
Hahah, evo moje Dorice! :) :) :* :*
2015 11 23
poslala sam im poruku pa sad cekam odgovor :) hvala na prijedlozima!
2015 11 23
Nema na čemu i sretno! :) Znam da je u početku teško, ali bitno ti je da si pomalo mijenjaš navike i to je to. :) I da, svako jutro na prazan želudac popij čašu tople vode s pola limuna. :) Ostalo će ti one objasniti. :)
2015 11 23
Ima li netko plan prehrane za debljanje? :D
2015 11 23
bitne su i količine, sve ovisi o tome kakav ti je organizam, kakvi su ti treninzi, intenzitet i naravno što želiš od sebe napraviti. nedovoljno je nekome reći jedi ovo sve, nismo svi isti, ne želimo svi isto zato pripazi na to, da se ne razočaraš. Estera, dali se želiš samo udebljati ili želiš dobiti mišićnu masu?
2015 11 24
Ja sam nutricionist i sve ovo što je navedeno može biti dobro za odabrani tip osobe, ali ključ osmišljanja pravilne prehrane kreće od tvoje DOBI, zatim kilaže, visine i aktivnosti.
2015 11 24
Ja imam 48 kg, a zelim se udebljati do 55 (idealno do 57) visoka sam 168 cm.. Hitno mi trebaju neke kile, pocela sam vježbati da razvijam mišićnu masu, ali imam osjecaj da od vježbanja jos vise mrsavim
2015 11 24
Estera, je li riječ samo o mršavosti ili je ona posljedica nekih promjena u organizmu, primjerice hormonskih (štitnjača)? Ako nije, tvoj bi proces dobivanja tj. mase mogao duže potrajati.
2015 11 24
jedi više proteina ,ugljikohidrata, naročito nakon treninga, cca 20dkg mesa, 50GR UGH i povrće, nemoj radit kardio,već vježbe snage, diži utege, pumpaj pumpaj, ako osjećaš da gubiš kile vježbanjem POJAČAJ prehranu. ja sam trenutno u fazi mase tj debljanja, znaci uz vježbanje puno više jedem nego po ljeti dok sam bila na defki.
2015 11 24
1 2