Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ne mogu izmjeriti nemam metar?!

Oprostite na ovom javnom izljevu bijesa ili kako god da ga nazovemo ali živci su mi stvarno na 300 kada doživim ovakve stvari!!!
2015 12 22
Naprosto si nisam mogla pomoći, morala sam otvoriti ovu temu. Dakle krenimo od toga da sam iznimno ljubazna i smirena osoba, naprosto nisam svađalački tip, ne tupim, ne prigovaram i imam enormne količine strpljenja ali sad mi je stvarno prekipjelo. Dakle, javim se curi prije 16 dana s upitom za jednu haljinu koju prodaje, sa lijepim i kulturnim uvodom jer sam naprosto kulturna osoba dakle pozdrav, molila bih vas mjere dotične haljine, nakon čega mi cura/gospođa odgovara nemam mogućnosti trenutno izmjeriti nisam doma i ja odgovorim ok nema problema kad dođete kući molila bih vas da izmjerite jer sam zainteresirana. Nakon toga prođe dana i dana, da budem preciznija DEVET dana i nema odgovora. Opet pišem korisnici napominjući da čekam devet dana i da bi je molila ako mi može napokon poslati mjere nakon čega mi ona nakon četiri dana odgovara nisam ju u mogućnosti izmjeriti nemam pazite sad METAR i dodaje ja sam 1,75 i meni je malo iznad koljena... a vel odgovara vel M, oprosti na čekanju ali radim humanitarne akcije i trenutno sam u velikom poslu. Sad tko je tu lud, pitam se?! Mislim da neki lik prodaje haljinu pa bi rekla aj ok muško je i ne kuži se da postoje žene iste visine, a totalno drukčije konstrukcije mislim hello o čemu mi pričamo i onda se još pitam pa koliko za ime svijeta košta metar. Ono što netko radi na site-u kao što su krpice bez osnovnog "alata" za prodaju METRA i što tu uopće radi kad mu nije stalo da proda?!?!?! Ono voljna sam kupiti haljinu od 150 kn, dakle ne od 10 kn pa da kažeš ma ne da mi se zezat oko mjerenja ali trebala bi je kupiti jer smo iste visine, O GOSPODE BOŽE! Ne kažem da svi trebaju biti kao ja, možda sam i prerevnosna kad se radi o upitima kupaca, ali se uvijek stavljam na njihovo mjesto, odgovaram u roku keks, ako mi nešto iskrsne ispričam se, a što se tiče mjera mjerim ako treba i 30 puta jer smatram da je to uredu, kupac to plaća i ima pravo pitati osnovne stvari, mislim stvarno!
2015 12 22
Slažem se s tobom... Također sam puno puta naletila na takve i nakon tog odgovora jednostavno se više ne javim, stavim ju na ignor i odem dalje. Nemam volje nekome objašnjqvati da nismo svi jednaki bez obzira na visinu, ali ona bi vjerojatno uvalila mudo pod bubreg, pa joj je lakše ne mjeriti.
2015 12 22
Prestrašno, mislim pa zar je nešto tako osnovno toliko teško, kunem se ako još jednom dobijem ovakav odgovor kupit ću metar i metar i opet metar i dijeliti okolo kao Djed Božićnjak, ovo je prestrašno!!!!
2015 12 22
Barem više nijedna cura neće moći reći kako nema metar! :D
2015 12 22
Tako je dakle evo javna objava sve one bez metra javite se ja sam tu za vas poslat ću svakoj od vas jedan metar čak možete birati i boju ili eto da budem dobra odaberite i nijansu možda želite neki uzorak, ma sve samo da ga napokon imate!!!!
2015 12 22
Hahahahaha....e jesam se nasmijala na uranak ! Kakvih sve bedastoća neću čuti na ovim krpama. Ajme , baš svakaj ! Pa nit ja nema metar onaj šnajderski , već mužev šljakerski , pa mjerim.....ak je nekaj od obuće za zmjeriti a sa takvim metrom je to skoro nemoguća misija , lijepo si iscrtam od kartona malo ravnalo , gurnem to nutra i lijepo zmerim. Pa samo se treba snaći , mašta radi svašta ! Da....aha...more meni jedan u pink nijansi kad si se već tak razbacala !!
2015 12 22
Upravo tako Winxice uradi sam, čovjek se snađe! Može ide jedan u pink nijansi, a dotičnoj krpičarki ide jedan poseban personalizirani s natpisom što je krpičarka bez metra!!!!
2015 12 22
Ja nemam metar!!! Muz ga voza u autu s alatom i cekam uvijek da dođe doma da mogu poslati mjere. A i iskreno, popizdim na pitanja "izmjeri"!!! Mišamu znas koja si velicina! Nikad nisam sigurna gdje se sta mjeri, npr košulja. Oduzme mi hrpu vremena. Smatram to odugovlacenjem i nećkanjem kupca. ALI uvijek strpljivo i ljubazno izmjerim i nikad nisam odbila. Samo zamolim da sacekaju popodne
2015 12 22
Uuuu ja sam jednon mjerila s centinetrom iz pernice od sina jer nisam mogla nac metar. Da ih nenam 4kom nebi nis rekla hahhaha
2015 12 22
VexSkuljeva - zbog ovakvih se otvara tema što maše cijeli broj, čak i dva, jer "ne znaju" da je manji model ili kalup. A teške li matematike uzeti metar i mjeriti od šava do šava. Manje više svaka zna štp nosi, ali i to zna varirati od proizvođača do proizvođača.
2015 12 22
Uh najbolje dosada mi je bila ni manje ni više top članica koja je prodavala, a i još ih prodaje (očit razlog), sandale s oštećenjem s tim da na slikama nije vidljivo oštećenje hehheeeheh, a i nema kako da uslika nove slike, neovisno što se štancaju svako malo novi oglasi.
2015 12 22
Vex... Nosiš S veličinu, ali si visoka 180cm, kupac nosi S vel, ali je visok 165cm, hoćeš li mu podvaliti hlače koje su tebi taman, a njemu naočigled duge, jer eto pizdiš na mjerenje? Daj...
2015 12 22
I onda kada se otvori tema sa strane kupca, jer prodavač neda pare nazad, isti se ograđuje onom poznatom "Nije me ništa pitao/la." i adio... Poklopit se ušima, lajat na mjesec i bacati mile poglede prema onome za šta si si sam kriv samo kako ne bi uvrijedio suprotnu stranu dodatnim pitanjem.
2015 12 22
Ma uopće ovdje biti prodavač , a nemati metar...besmisao. Kolko različitih M veličina ima u konfekciji, kolko nas različitih građa ima, metar je prvo kaj nabaviš kad se ideš igrati prodavača
2015 12 22
1 2 3