Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

amazon dostava u RH

ne mogu nać temu, ako uopće postoji, zanimam me da li je netko naručivao sa amazona u Hrvatsku? meni piše da nema dostave na moju adresu i na američom i na britanskom amazonu
2016 02 21
Nema za amazon.com,odnosno američki,ali amazon.uk ili fr,de,es,it,odnosno svaki EU Amazon šalje večinom artikala za Hrvatsku,naravno tu je i poštarina,ali nije puno,ovisno o artiklu koji se naručije,odnosno težini.
2016 02 21
Amazon.uk dostavlja u Hrvatsku...meni je prosli tjedan dosao paket...dostava me izasla oko 100kn ( 10- ak funti)
2016 02 21
može se i s amazon.com (ja naručila neke knjige nedavno), ali rijetko tko dostavlja u HR. a uk mi se čini dosta skuplji (ili je to samo za artikle za koje sam ja zainteresirana, ne znam)
2016 02 21
Dostava u Hrvatsku ovisi o prodavacu a ne o Amazonu, bio on onaj americki ili UK. Znam da je frustrirajuce kad nades nesto sta zelis i onda vidis da ne dostavljaju u CRO. Savjet za americki Amazon tj amazon.com, ako ikako mozes izbjegni narucivanje kod njih, jer predmeti naruceni od njih podljezu carini, moras dostavljacu slat racune i generalno je komplicirano. Ja zivim vani i dosta narucujem preko amazona .Ako mi prodavac ne salje u zemlju u kojoj zivim koristim se uslugom Aramexa......pogledaj na netu dali bi ti oni mogli asistirat za dostavu u CRO.....njih nikad nisam koristila za CRO ali znam da su dosta rasprostranjeni.....Setno :)
2016 02 21