Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vip članstvo???

Curke koje imate vip članstvo, ima kakve koristi od toga? Evo ja sam danas kupila vip članstvo za mjesec dana, i napravila kategorije u razvrstavanju odjeće, promjenila background i malo gledala te statistike, i to je sve? Jel vam pomaže u prodaji? :o :")
2016 02 28
Pa neznam bas za statistike, meni kada je artikal bio na prvoj strani pisalo mi je da svaki dan od onda imam izmedju 300-400 posjeta na profil. A sam artikal mislim da nije dosegao vise od 800 pregleda hahah neznam to mi je nekako nerealno. Mozda da se nula makne, mozda su 30-40
2016 02 28
Dva put sam uplatila, toliko je brzo prosao mjesec i iskreno, bez neke prodaje.
2016 02 28
Ja sam uzela jednom za probu i nebi više nikada...ako nešto tražim i gledam ionaku ću sve stranice svih kategorija prelistat, a i do 50-60artikala i obično je ok... Statistika mi ne znači puno, više mi znače upiti za kupnju koju dobijem ipak od pogleda nemam neke koristi.. a slikica je tek tolko da uljepša profil ali isto ne znači da ću zbog nje nešto prodat.. Sve u svemu mislim da dobar profil sa dobrim oglasima više znači od bilo koje mk usluga... Nikada kada tražim nešto nisam gledala ima tko vip članstvo bitnijih mi proizvod povratne komunikacija i slicno..
2016 02 28