Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

ima nas svakakvih....

e, ovo je meni bezobrazno, al kao što rekoh-ima nas svakakvih, nažalost.... ove natikače su kupljene u lidlu za punih 49,99kn, tako da cure ne nasjedajte!
2016 04 11
.....ma cekaj malo...i to jos rezervirane 😂😂😂
2016 04 11
da, neka će se usrećiti :@
2016 04 11
blanka....uvijek je bilo i uvijek će biti takvih oglasa , cure će stavljati cijenu koju žele bez obzira da li ona realna ili ne .... Mi smo te koje odlučujemo da li ćemo to kupiti i platiti po toj cijeni....ne sili nas nitko ...na ništa ... Al da je fer , nije.... ;)
2016 04 11
ma znam, ali radi budale od ostalih cura....jedno je sigurno- ja sa ovom neću nikad surađivati, jer je jasno da je neka žblj osoba.....
2016 04 11
cek, zblj osoba jer preprodaje slape iz lidla?
2016 04 11
ma neee, i ja znam kupiti u lidlu i volim lidl, ali pazi njezinu cijenu....
2016 04 11
pa da ni ona kupila po punoj cijeni a ti na akciji????
2016 04 11
ja sam ih fakat htjela, ali su se odmah prodale :( prošle godine sam kupila slične, baš u lidlu, i super su, ali ovo mi nije u redu, ženska je nabila cijenu više nego duplo....od novih u dućanu, meni to ne izgleda ok, možda pretjerujem?
2016 04 11
strpi se jos koji dan da junakinjama stignu paketi iz manga s akcije :D pa krenu cijene s par dodanih nula. :D na kolicinu popust u obliku ikeinog kataloga :D
2016 04 11
Blanka,kao prvo moze vas sram bit za ponašanje,vidi se da ste nekulturna,bezobrazna osoba,vrijedjate druge ko je kakav,sad vidim da tu pisete da su kupljene u lidlu,ok mene to ne zanima pa da su kupljene i na standu,ja sam ih dobila od mame,cijenim to,jer su dobivene za rodjendan,meni mama nije rekla koliko ih je platila niti di ih je kupila,i to mi totalno nebitno..kao sta sam napisala velike su mi,i moraju dalje,ja sam stavila cijenu koju mislim da je realna,ako vi pratite svugdje cijene,di je sta,ocito nemate pametnijeg posla u zivotu..ja nemam vremena za to..vidi se da pucate od ljubomore,ja nikog nesilim na kupovinu za nista,gledajte svoja posla i svoj zivot,ne zamarajte se sa glupostima po netu..ako vec provjeravate cijene, pogledajte stvari iz maxi nove,i kozmeticke kofere,po kojim se cijenama prodaju tu na krpicama !!!! Vidi se da nemate pametnijeg posla i svoj zivot..Hvala curi koja me obavjestila za ovo,a vi Blanka ocito nemate svoj život pa je zanimljivo kokodakanje tu po forumima..stim se ponizili sami sebe..savjetujem da se vise brinete za sebe!!!! E da za vašu informaciju Blanka,da vas obavjestim,rezz su,al ne samo natikace,vec cura dobiva i 2 majice,i kavu uz njih,kao sta pise na mom profilu uvjek sam za dogovore,a vi nemorate kupovat jer vas niko nesili na nista..uzivajte!!! Cure pazite se osoba kao sta je Blanka,dns sam ja na forumu,sutra ce neka druga bit,ljubomora je teska bolest😉
2016 04 11
Blanka da li imate pametnija posla ili nemate, ne zanima me.... ono što želim reći je jedno ogromno: hvala!! vama i svim curkama koje ovakvim detektiranjem pokušavate čuvati naše teško stečene kunice. ni jedna od nas nema dovoljno vremena da stalno prati akcije po dućanima.... pa su nam ovakve teme (gdje je što kupljeno i po kojoj cijeni...a za koliko se ovdje prodaje) itekako dobro došle. naravno...prozvana cura ima pravo da stavi cijenu koju god želi...pa čak i da ih pokloni nekome, briga me.... ali i svi mi ostali imamo pravo reagirati i napisati svoje mišljenje o tome. ne dajte se uvrijediti odgovorom prozvane krpičarke.... po mom mišljenju, učinili ste dobru stvar.
2016 04 11
Sve sto se kupi u Lidlu moze se vratiti i dobiti povrat novaca, ali ova cijena mi bas i nije ok...
2016 04 11
TinnaButikic, kao prvo može vas biti sram za ponašanje, vidi se da ste nekulturna i bezobrazna osoba, vrijeđate druge tko je kakav.... Umjesto da ste rekla - Nisam znala koliko su koštale, stavila sam cijenu po svojoj procijeni, ali sada kada znam da sam ih debelo precijenila, spustiti ću cijenu na realnu, vi se pjenite, vrijeđate, procjenjujete ima li tko život i kakav mu je :s Ako ćemo pravo, vi ste PREVARILI osobu kojoj ste prodali natikače po dvostruko većoj cijeni (to što pri prodaji dodajete poklone ne mijenja ništa na stvari, nitko vas na to ne sili)! Bilo bi korektno, pristojno i pošteno da ste se raspitali koja je bila kupovna cijena natikača, pa prema tome formirali NIŽU cijenu. Ahhh, daaa, zaboravih, vi imate život, pa se nemate vremena za***avati s takvim banalnostima :')
2016 04 11
Tinna mene samo zanima na sto to tocno bi Blanka trebala biti ljubomorna kod tebe?
2016 04 11
1 2 3 4 5 ... 6