Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Mucanje, ValMod Varazdin

Cure, dali je koja od Vas bila na terapiji kod doktora Novosela? Kakvi su Vam dojmovi i koliko je bila uspjesna terapija ?
2016 04 14
Sin mi je imao problema sa mucanjem i bio na terapiji kod dr.Novosela i uspjesno rjesio problem ali bez volje i puno rada i nakon terapija kod kuce rezulrata nema.Terapije su trajale 10 dana po cijeli dan naravno sa pauzom popodne i dobili smo upute kako mora vjezbati kod kuce danas nitko nebi rekao da je ikada mucao
2016 04 14
Kucanica ,hvala na odgovoru. Radi se o mom 17-o godisnjem sinu. Na terapije je isao prije dosat godina, medutim nisu mu puno pomgle iako se jako trudio a ja mislim da je to upravo zbog prirode njegovog problema..Kasnije je bio nezainteresiran za terapiju tako da smo prestali. Njemu je problem sto prolongira i repetira slova, i to samo na Hrvatskom jeziku , ali je u zadnje vrijeme poceo ponekad to cinit i na Engleskom koji je njemu zapravo prvi jezik. Govori jos dva jezika i kod njih nema takvih problema. Ove godine sam je izarazio zelju da ide na terapiju ali iskljuicvo u Hrvatsku jer mu Hrvatski stvara najvise problema. Prijavili smo se, ide krajem sestog mjeseca u Varazdin i nadam se da ce terapija ispunit njegova i nasa ocekivanja.
2016 04 14
Ja sam bila na terapiji u Varaždinu prije nekih 23 godine, ali i tada je terapija bila odlična! I kao što kućanica kaže, jednostavno se MORA sve raditi i poslije kod kuće. Nažalost, i moja curica ima isti problem, a na jesen kreće u školu, za sada idemo na vježbe našem logopedu, ali ako ne riješimo problem do škole, ići ćemo obavezno u Varaždin. Prije 2 mjeseca je njen prijatelj iz vrtića bio na terapiji u VŽ i na djetetu se baš primjeti pomak, ali jako puno rade s njim sada nakon te terapije.
2016 04 14
Cula sam da u Zagrebu postoji grupa koja se nalaze svaki petak i na takav nacin "odrzavaju" stanje nakon terapije. Dali mozda nesto znate o tome? Moj sin dogodine namjerava doc studirat u Hrvatsku pa mi je i to zanimljivo
2016 04 14
Ja sam bila u trecem razredu osnovne, sad imam 20 godina. Meni je jako pomoglo (vise uopce ne mucam - da pokucam 3 puta o drvo), ali mora se raditi i poslije. Moji roditelji i ja smo 5 dana bili po cijele dane tamo i radili u timskom radu s mojim vrsnjacima. Ne znam kako to ide za starije osobe, ali koliko se sjecam traje par dana duze. Iako vise nemam problema s mucanjem, kad got imam neku tremu pred usmeni ispit ili nesto slicno uvijek se sjetim njegove cuvene recenice "Osjecam se opusteno i mirno disem" (cak sam ju dala istetovirati jer mi toliko znaci u zivotu). Svakako ga preporucam ali treba imati volju, jer on Vas samo uci tehnike kako to prebroditi, a na Vama (djetetu) je da te tehnike primjenjuje u zivotu :)
2016 04 15
Za stanje poslije ne znam - mi smo dobili brojeve telefona od ostalih polaznika i morali smo se nazivati svakodnevno, i jednom tjedno doktora ili njegovu kcer. Takodjer je odlicno mjesto za stjecanje prijatelja iz cijele Hrvatske :)
2016 04 15
Hvala cure na odgovorima. :) Vec sam vidila program, sad traje 12 dana, jako je intenzivan ali se cini i jako zanimljiv. Zanimala se me osobna iskustva.
2016 04 16