Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Slanje pouzecem?!!

Drage krpičarke...imam par pitanja posto sam novija ovdje pa me zanimaju vaša iskustva,ovako,naručila sam majicu koja je bila 25kn,cura mi je stvarno izašla u susret i na tome sam joj jako zahvalna posto sam ja tako htjela, ali kad mi je došao poštar platila sam 75kn,stvarno curu ništa ne krivim,i čule smo se i njoj je stvarno zao jer je pitala u posti koliko cu ja platiti a ona joj je rekla 25kn,da bi meni to došlo preporučeno i još neki dodatak sto je poštar donio i u biti ispade 75kn,OK..platila,i sta je-tu je!Gledam malo druge profile i vidim da ste neke navele da ne šaljete pouzećem,pa me zanima zašto? Zar nije tako najsigurnije,iako kad sam ja naručivala kolica sa njuskala ispalo mi je 100kn vise,znaci teška kolica, oni vazu,isto mi je došlo sutradan,pa kako onda jedna majica od 25kn,koja je par grama može doseći cijenu od 75kn?!! I još sto me zanima,ne bih htjela DS dodjem u situaciju pisati negativne ili neutralne ali čisto da znam,ako pišete neutralnu,kako to...znaci ne stisnete palac dolje 😉,nego samo pišete komentar kako niste zadovoljne dobivenim jel tako? Eh da i još nešto,što se tiče zamjena,kako to funkcionira, ko prvi šalje,kako mogu biti sigurna ako ja pošaljem,da ce i meni druga strana poslati...uh,jesam se raspisala ali vi koje ste tu dugo nadam se da ćete naci malko vremena da mi odgovorite,veliki👋 svima!
2016 04 17
za neutralnu klikneš na onog smajlića desno od palca gore. To što si ti dobila je očito bila dostava pouzećem, ako si morala platiti poštaru. preporučena poštarina čak i sa 'plus' opcijom, tj 'priritetom' koji garantira da će stići sutradan za jednu majicu bi trebala biti 18,60 kn, tako da........Da ti nije poslqala HP expressom :o ?
2016 04 17
Kad šalješ pouzećem nikad nisi sigurna hoće li primalac podići pošiljku, ili će se, možda predomisliti, pa si ti onda oštećena za iznos poštarine (bilo je takvih slučajeva ovdje i o njima se pisalo na forumu). Pri zamjenama se šalje prema dogvoru - ako netko ima milijun pozitivnih povratnih, a druga strana ni jednu ili njih vrlo malo, moguće je da ova s puno povratnih traži da se njoj prvoj šalje (to je zbog čestih prevara, pa nije za čuditi se - zna se desiti da cure skupe dvije tri pozitivne, a zatim prevare i okradu nekoliko korisnica u kratkom roku). Ako ste nekako, da tako kažem ' u istom rangu', onda šaljete istovremeno. Ne možeš biti sigurna da će i druga strana poslati. Nadam se da sam pomogla :")
2016 04 17
ja mislim da je najsigurnije slanje Tiskom, što se tiče zamjena isto, pošaljete u isto vrijeme i Vi i druga osoba, imate i šifru za praćenje paketa i ja sam samo tako slala, meni su neke slale poštom to je isto prošlo dobro, nisam ništa morala nadoplaćivati, ali eto ja preporučam Tisak, mislim da je najbolji za slanje :)
2016 04 17
Prva ne šaljem pouzećem upravo radi cijene. Jesam u početku dok nisam skupila nešto povratnih koje i nisu mjerilo hoće li te netko prevariti ili ne,ali ipak je lakše kasnije dogovoriti za tisak ili poštu. Čak ni poštom ne volim slati, izuzev tko baš nema tisak pa nemam drugu opciju ako želim prodati. Što se tiče neutralnih i nezadovoljstvom kupljenog dobila sam nekoliko takvih stvari ali nisam ništa poduzimala jer nemam živaca natezati se porukama ili tu po forumu.Uglavnom je završilo u kontejneru. Sada uglavnom dobro gledam kada nešto kupujem,pitam dodatno za mjeru .. To je to :) Sretno na krpama!
2016 04 17
Iskreno, ja ne bih preuzela paketić koji mi je došao pouzećem i koji bih platila tri puta više, a dogovorila sam prethodno da mi se pošalje samo preporučenim putem. Mislim da je to nemar, jer registracijom na ovoj stranici i stavljanjem artikala u prodaju svaka korisnica bi trebala proučiti vrste slanja i cijene. Ne možeš jednostavno doći na poštu i prihvatiti sve ponude što teta na šalteru nudi, jer njima je posao da nude opcije koje uključuju i skuplje slanje. I poslije reći da nije znala. To je samo moje mišljenje :)
2016 04 17
A hvala vam na odgovorima,je još je bio i HP na omotnici,al hebiga,ne dajem ruku u vatru za tu curu al stvarno mislim da joj nije bio cilj prevariti me,jer posto ja nisam mogla do banke da uplatim,ja sam ju zamolila jel može onda pouzecem,izašla mi je ususret i zato joj hvala,ali mislim da ja necu nikome slati postom posto sam ja imala ovakvo iskustvo,i da zbog toga dobijem negativnu ni kriva ni dužna!
2016 04 17
kakva glupa situacija
2016 04 17
Hp express je jedan, a pouzećem drugi cjenik. NIje pouzeće toliko skuplje jer se plaća direktno poštaru, može se platiti i u pošti ako je tamo preuzeto. Skuplje je isključivo 15kn od klasične preporučene pošiljke! U ovom slučaju prodavačica je trebala platiti pt i nadodati ga na otkupninu, ali očito nije, pa je ispala "skuplja pita nego tepsija" E sad, ili je grbava ili se pravi, to rješite u inboxu.
2016 04 18