Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Čitaju li korisnice opise profila?

Eto, čisto znatiželje radi :D jer mi se jako često javljaju cure za zamjenu, a piše mi u opisu zašto trenutno nisam baš za zamjene i koje stvari mi mogu ponuditi (jer mi te stvari baš trebaju). Osobno, čitam tuđe opise. Bezveze mi je da mi osoba piše po vjerojatno nti put nešto što joj piše u opisu samo zato što sam ja bila lijena napraviti klik i pročitti par redova teksta. :/ Čitate li vi?
2016 06 18
zadnja rcenica koju vidim kod tebe je 'cijene su pristupacne' dok ostatak teksta mi nije vidljiv i ne mogu kliknuti za dalje jer mi ne radi dakle,ne citam sto pise jer ne mogu procitati ponekad(cesto) ne mogu ni dodati novi artikl,ni obrisati ili izmjeniti ne mogu dodati sliku na forum niti u inboxu kao sto i na starim krpama nisam mogla na novim krpicama ne mogu vidjeti sve tvoje omiljene stvari,vidim samo jednu str. random odabranih stvari i nema tipka za stranicu 2. cak i ako imas vise stranica u omiljenima ponekad poruke kasne pa ti danas stigne poruka koja je poslana jucer, obavijesti na mail ne dolaze svaki put
2016 06 18
Hm, da, nisam uzela u obzir razne glitcheve koji su očito česti na ovoj stranici. :D Meni se, recimo, ne događaju često i sve mogu vidjeti. Jedini problemi koje imam su s raznim uslugama koje krpice nude, a ne funkcioniraju kako treba.
2016 06 18
Puno njih ne cita ni opis odjece za koji mi se jave a kamoli opis profila... :(
2016 06 18
Moj opis profila je veoma strog i sve cure poštuju navedene radnje. Pročitajte, pa se uvjerite!
2016 06 18
Nema to veze sa štekanjem stranice, nego uglavnom s neodgojem. Ponekad jesam za zamjene, ali kad nisam, to istaknem u svom opisu i u svakom opisu iznad artikla. I eto, odmah dobijem upit za zamjenu. Također, doslovce ispišem Bibliju ispod artikla i stavim sve mjere, šalje mi ženska poruku da traži mjere. Pa dajte, cure, čitajte! Ja nikada nisam poslala poruku prije nego što sam pročitala sve o artiklu i ''istražila'' korisnicu. Također, kao što Ivana kaže, mogu se vidjeti i ostale omiljene. Možda ima nekoliko korisnica kojima je to sve novo pa ne kuže neke stvari, ali većina njih se pravi grbava.
2016 06 18
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, evo je!!!!!!! ima već par dana da nije bilo teme "joj, grozno, svi me pitaju za zamjene, a ja nisam za zamjene" :') :') :')
2016 06 18
> daisy12345: > Moj opis profila je veoma strog i sve cure poštuju navedene radnje. Pročitajte, pa se uvjerite! daisy :-) :-) :-) prfekšn. imaš pivu ;-)
2016 06 18
> Manuelakosmk: > Puno njih ne cita ni opis odjece za koji mi se jave a kamoli opis profila... :( Slažem se!!!
2016 06 18
> Maja21: > Nema to veze sa štekanjem stranice, nego uglavnom s neodgojem. > Možda ima nekoliko korisnica kojima je to sve novo pa ne kuže neke stvari, ali većina njih se pravi grbava. Baš. :D Smnjam da ne gledaju povratne, zašto je onda tako teško pročitati opis? > mirnaz: > iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, evo je!!!!!!! ima već par dana da nije bilo teme "joj, grozno, svi me pitaju za zamjene, a ja nisam za zamjene" :') :') :') Jel vi koje ste dežurni inventar na forumu ne možete nijednu temu pustiti, a da ne pokažete kako ste vi ovdje cijelo vrijeme, i glavne? Zaboga. I onda se još čudite, vrijeđate, i međusobno neduhovito šalite o neimanju života. Pa što bi čovjek trebao reći kad nijedna tema ne prođe bez glupavih komentara? Da vas nema na svakoj temi, i da niste ovdje cijelo vrijeme, ne bi izgledalo kao da su vam krpice život, niti bi to itko pomislio. Ajde, stvarno, ohladite malo, svaku raspravu pokvarite. Dosadne ste i vi i vaši komentari. Ljudi ne čitaju ne znam koliko tema unazad, ja sam temu otvorila ne da se žalim oko zamjena, mogao je biti i bilo koji drugi primjer (kao što je jedna cura napisala mjere), ali ne, evo dežurne dušebrižnice da nam svima pokaže kako ona ovdje ima 'status'. I sad će se na tvoj komentar nadovezat lokalna ekipa koja također nema pametnijeg posla nego upropaštavat tuđe teme i sve ćete si međusobno bit hehe kul i smiješne. A niste. Odrastite. Kvarite ostalima forum i tjerate ljude od njega svojim sektaškim mentalitetom. Ali pretpostavljam da vam je to i cilj jer volite bit 'glavne u selu'. Katastrofa.
2016 06 18
Jel ovo jos jedna tema "ne zelim zamjene"? :,'(
2016 06 18
'Kme kme, mama, netko je na forumu otvorio temu koju sam vidjela već 25 puta ovaj tjedan.' :'(
2016 06 18
P.S. nije mi namjera upropastiti temu, samo mi trza oko cim vidim "zamjena" u uvodnom postu. Opise citam, vise zbog pravopisa i izrazavanja da vidim s kim imam posla. :)
2016 06 18
Meni trza oko čim vidim da netko trola. :D Temu sam otvorila da bih čula mišljenje drugih korisnica (i korisnika, ako se koji ovdje nađe), a ne da bih se žalila na nuđenje zamjena. Neizbježno je da će se određene teme ponavljati, uopće ne vidim ikakav razlog za trolanjem od strane korisnica koje su dulje ovdje sem onog da bi potvrdile svoj, oh, tako teško stečeni status i međusobno si gladile...perjanice. x-)
2016 06 18
> BNF1208: > U opisu svakog artikla sam napisala da molim da se procita opis To sam i ja jutros napravila. :")
2016 06 18
1 2 3 4