Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Boja za kosu

Pozdrav djevojke,moze li mi tko od vas objasniti koja je razlika između trajne boje za kosu i obicne? Jel se boja za kosu na kojoj ne pise da je trajna ispire? Je li se boja za kosu (plava) garnier 111 ispire?♥♥
2016 06 20
Meni osobno nema nikakve razlike,ispire mi se svaka a od tih garnier plavih svakako će ti se s vremenom izprati štih (da li pepeljasti,biserni ili koji je) i ostati žutilo. Naravno,ovisi i o pigmentima koje imaš.
2016 06 20
Ja se farbam već dosta vremena i kao što @ametistsk kaže - nema previše razlike :) Bila sam plavuša (inače imam smeđu kosu) prije par mjeseci i koristila par različitih marka boja za kosu - sve su se isprale i ostalo je samo žutilo tj. blajh :/
2016 06 20
ja sam pak godinama farbala u crno i isključivo radi ispiranja sam sada neka crvenkasto-smeđa,ali i to se ispire i nakon 5-6 pranja sam ko kokoš. :') :')
2016 06 20
111 je trajna boja, ali taj srebrni ton će se isprati. Na prirodno tamnu kosu ne ispada kao na kutiji, meni na prirodnoj srednje smeđoj bude nekako svijetlo medena, ali na blajhanoj ispadne lijepo. Jednom je bila tema gdje cura pita jel postoji plavi preljev koji se nakon par tjedana ispere i kosa opet bude prirodno smeđa :') Imala je tamnu kosu pa ju je zanimalo kako bi izgledala kao svijetla plavuša Nadam se da ti ne misliš isto ,:)
2016 06 21
hvala svima,ne mislim isto haha Bojala sam se onom bojom syoss 13-0 i zadovoljna sam njome...nije se jako isprala..imam zuti neki odsjaj..prirodno sam bila plava..srednje plava...i od kad sam se pofarbala tom syoss 13-0 nije mi jasno zasto mi raste smeđi izrast? :o mogu li rijesiti taj smeđi izrast(svijetlo smeđi) nekom bojom koja nije trajna?
2016 06 21
Ma izrast ti se vjerojatno čini tamniji u usporedbi s blajhanom kosom. Ako sam dobro shvatila pitaš možeš li izrast ofarbati u plavo, odnosno posvijetliti ga, ali da ti ta boja ne posvijetli kosu trajno?? Gotovo sve one boje u kutiji su trajne, mislim da su u dm-u sve trajne osim onih preljeva u vrećicama. Sve se one barem malo isperu, izgube sjaj, ali koliko ti posvijetle kosu - to ostaje. Ako boja nije trajna to znači da ne može ni posvijetliti kosu. Kada je kosa posvijetljena, ona ostaje svijetla jer izgubi pigment. Može samo požutiti. Čini mi se da pitaš baš isto kao i ta cura što sam opisala. Na tvome mjestu bih izrast pofarbala Garnier 111, ili nekom sličnom pepeljastom bojom (npr Garnier 110, Subrina 80/8), a na ostatak kose možeš tu istu, ali razrijeđenu regeneratorom i samo na 5 minuta da ti ubije žutilo. Sretno :)
2016 06 21
hvala tiii,puuno si mi pomogla ♥
2016 06 21