Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Trebam li se ponovno javiti?

U subotu navečer nađem artikl koi mi se sviđa, veličina odgovara, cijena odgovara. Odmah se javim i moli prodavačicu da mi izmjeri 2 mjere, ništa teško i posebno! Ona se zbilja brzo javi i napiše da će za koju min. I to je, to! Od tada od nje ni traga, ni glasa! Artikl nije prodan, a ona se tada zadnji put logirala. Ja se već vidjela kako šetkam u dotičnom artiklu! 😢 Dakle, znam da nije u redu od nje, ali gledam svoje interese! Ja bih to kupila! Što da radim????
2016 07 13
Da, ne bih stavljala link na njen profil! Ne smatram da imam na to pravo u ovoj situaciji!
2016 07 13
Tko zna šta je ženi i gdje je pa možda ne stigne na krpe. "Kupovala" sam tako kaput dvije zime od prodavačice iz mog grada i još ga nemam :) Strpi se malo ili traži dalje. I sretno!
2016 07 13
Ja ne bih. Na njoj je da odluči jel joj u interesu izmjeriti nešto ili ne, neću nikoga moliti da mi proda nešto. Ako je to prevelika tlaka, meni je još veća ići uplatiti.
2016 07 13
Ako mi je jaaako stalo do određenog artikla ja bi poslala još jednu poruku.......možda se stvarno curi nešto dogodilo s obzirom da od tada nije bila prijavljivana....
2016 07 13
> ametistsk: > Tko zna šta je ženi i gdje je pa možda ne stigne na krpe. > "Kupovala" sam tako kaput dvije zime od prodavačice iz mog grada i još ga nemam :) > Strpi se malo ili traži dalje. I sretno! Strpjeti se nemam što, očito me je zaboravila! Ali mislila sam, možda je bila pijana ili nešto? Ipak je bila subota navečer! Pa rekoh, možda da ju podsjetim? :") Prejako mi je što mi je odmah odgovorila kao za koju min će i ništa! :o I onda vele- prodaja ne ide?!
2016 07 13
> Sovuljagica: > Ako mi je jaaako stalo do određenog artikla ja bi poslala još jednu poruku.......možda se stvarno curi nešto dogodilo s obzirom da od tada nije bila prijavljivana.... He-he! To je i meni palo napamet! Nadam se da kod slanja neće biti tako "ažurna"?
2016 07 13
> SaraKedavra: > Ja ne bih. Na njoj je da odluči jel joj u interesu izmjeriti nešto ili ne, neću nikoga moliti da mi proda nešto. Ako je to prevelika tlaka, meni je još veća ići uplatiti. To definitivno stoji, ali baš hoću taj artikl! ,:(
2016 07 13
> MilaElena: > He-he! To je i meni palo napamet! Nadam se da kod slanja neće biti tako "ažurna"? Nada umire zadnja :-)
2016 07 13
> MilaElena: > To definitivno stoji, ali baš hoću taj artikl! ,:( Ni jedan artikl ovdje me ne može natjerat da molim nešto :D A opet s druge strane, ako joj se ne da mjerit, pitanje je kad će joj se dat do pošte/ tiska poslat.
2016 07 13
Javite se, moguce da je zaboravila ;)
2016 07 13
Jednom sam se javljala i neću više. I baš kak i kod ametistsk.....kaput....evo ga i nakon dvije godine stoji....i stoji...pa nek stoji i dalje. :)
2016 07 13
Stoje tak i tenisice koje je moja mama htjela, a mlada dama je bila prelijena izmjeriti :D
2016 07 13
> MilaElena: > > ametistsk: > > Tko zna šta je ženi i gdje je pa možda ne stigne na krpe. > > "Kupovala" sam tako kaput dvije zime od prodavačice iz mog grada i još ga nemam :) > > Strpi se malo ili traži dalje. I sretno! > Strpjeti se nemam što, očito me je zaboravila! > Ali mislila sam, možda je bila pijana ili nešto? Ipak je bila subota navečer! Pa rekoh, možda da ju podsjetim? :") :') :')
2016 07 13
Ja bi joj poslala upitnik, možda je zaboravila, ništa osobno, dešava se..
2016 07 13
1 2