Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

ludilo u zenitu

moja jucerasnja tema cudom je nestala. negativna ostavljena od strane korisnice kojoj je jako dosadno i dalje stoji. dapace, brise jednu, pise drugu i tako dva dana. pa da ponovimo. ona korisnica cije ponasanje je odavno preslo zakonske okvire ove drzave. ona koja je odavno na crnoj listi i predmet mnogih tema zbog prevara i krsenja pravila zdravog razuma, kamoli krpica. ona koja svakodnevno pokusava nastaviti u revijalnom tonu i biva redovno predmet odstrela od strane admina. ona koja mi je tjednima nicim izazvana silovala inboks. ona koja je mojim suradnicama slala poruke u kojima pokusava doci do mojih podataka. ona koja mi pise srcedrapateljne povratne. jednu smisleniju od druge. molim admina da ne brise temu. neka novi korisnici, stari ju svi znaju, upoznaju s dubinama umova poput ovog. hvala :)
2016 09 21
ček, to je sve ista ženska "kajzerica" / "kirurgija"...? nije me bilo neko vrijeme pa nisam u toku?
2016 09 21
da. svaki dan novi profil. svaki dan nova, brilijantna ideja. sta se desi kad ti ne daju u miru bozjem lagat i krast...a u slobodno vrijeme predavat vjeronauk, dakako.
2016 09 21
pitala sam se šta je s tom temom od jučer. jako me zanima zbog čega je izbrisana. i zbog čega "kirurgija", točnijeg naziva "psihijatrija" nije blokirana.
2016 09 21
tema je izbrisana, negativka nije. ne od strane admina. al ju je kajza obrisala i napisala novu. aaaawww
2016 09 21
,..eh,..sve se u životu vrati
2016 09 21
sad mi žao što sam s istom poslovala :s :s :@ :@
2016 09 21
Povratna je lažna, ali kakav je tvoj jezik neki put na krpicama, možda i ti trebaš malo patiti, jer drugi se zbog tvojih komentara i te kako sekiraju. Na kraju kajeva ti si i moje povratne donijela u pitanje, koliko sam ih dobila pošteno i da su realne...poslije si se ispravila i rekla da ne sumnjaš u moje poštenje, ali da sam si dala autogol kad sam priznala da sam dala povratnu u darivanju kod razmjene poklona... Bilo je dovoljno samo da neko peočita šta si napisala i da se stvori zrno sumnje. Sada vidiš kako je bilo meni kada si me "napala" u onoj temi, a nisi ni pokušala da razumiješ i vidiš kako je meni bilo kad ste se vi u elitnoj grupi foruma okrenule protiv mene.... Inače apeliram na adminku da ti je obriše čim prije, ali ubuduće dobro pročitaj i prouči šta je netko govorio, i dobro pripazi da sagledaš i realno procijeniš. Mislim da će se netko složiti sa mnom!!!!
2016 09 21
> TanjaJurcevic: > ,..eh,..sve se u životu vrati Tako je Tanja, sve se vraća sve se plaća.... Vjerujem da se i ti slažeš s mojim komentarom.
2016 09 21
> Nensi1506: > Povratna je lažna, ali kakav je tvoj jezik neki put na krpicama, možda i ti trebaš malo patiti, jer drugi se zbog tvojih komentara i te kako sekiraju. Na kraju kajeva ti si i moje povratne donijela u pitanje, koliko sam ih dobila pošteno i da su realne...poslije si se ispravila i rekla da ne sumnjaš u moje poštenje, ali da sam si dala autogol kad sam priznala da sam dala povratnu u darivanju kod razmjene poklona... > Bilo je dovoljno samo da neko peočita šta si napisala i da se stvori zrno sumnje. > Sada vidiš kako je bilo meni kada si me "napala" u onoj temi, a nisi ni pokušala da razumiješ i vidiš kako je meni bilo kad ste se vi u elitnoj grupi foruma okrenule protiv mene.... > Inače apeliram na adminku da ti je obriše čim prije, ali ubuduće dobro pročitaj i prouči šta je netko govorio, i dobro pripazi da sagledaš i realno procijeniš. > Mislim da će se netko složiti sa mnom!!!! nensi, ja ti nisam adminkica. s njom si imala problem. ne samnom. steta da si zicala brisanje tema, sad bi mogla potkrijepiti ovaj srcedrapateljni upis. al ne bi mogla dalje prepricavati dogadjaj kojeg nije ni bilo. razumijem zasto si trazila brisanje.
2016 09 21
Stara, ja sam ti jučer obrisala negativnu, isto kao i danas.
2016 09 21
> Admin2nd: > Stara, ja sam ti jučer obrisala negativnu, isto kao i danas. skuzila sam, po vremenu pisanja druge, ti obrisala prvu, a ona ponovila istu takvu. jutros obrisala i tu pa skrojila novu. ic ol gud. hešteg - ringispil
2016 09 21
> cipelitza: > > Nensi1506: > > Povratna je lažna, ali kakav je tvoj jezik neki put na krpicama, možda i ti trebaš malo patiti, jer drugi se zbog tvojih komentara i te kako sekiraju. Na kraju kajeva ti si i moje povratne donijela u pitanje, koliko sam ih dobila pošteno i da su realne...poslije si se ispravila i rekla da ne sumnjaš u moje poštenje, ali da sam si dala autogol kad sam priznala da sam dala povratnu u darivanju kod razmjene poklona... > > Bilo je dovoljno samo da neko peočita šta si napisala i da se stvori zrno sumnje. > > Sada vidiš kako je bilo meni kada si me "napala" u onoj temi, a nisi ni pokušala da razumiješ i vidiš kako je meni bilo kad ste se vi u elitnoj grupi foruma okrenule protiv mene.... > > Inače apeliram na adminku da ti je obriše čim prije, ali ubuduće dobro pročitaj i prouči šta je netko govorio, i dobro pripazi da sagledaš i realno procijeniš. > > Mislim da će se netko složiti sa mnom!!!! > nensi, ja ti nisam adminkica. s njom si imala problem. ne samnom. > steta da si zicala brisanje tema, sad bi mogla potkrijepiti ovaj srcedrapateljni upis. > al ne bi mogla dalje prepricavati dogadjaj kojeg nije ni bilo. razumijem zasto si trazila brisanje. Da da.....tvoja mora biti zadnja....Inače to ne bi bila ti....ja ti ne trebam opravdavati razloge brisanja, ali samo sam ti skrenula pažnju da treba paziti kako se obraćaš nekome jer nikada ne znaš kome ćeš stati na žulj kao ti ovoj koja ti je ostavlja osvetničke negativne...za sve postoji mjera...
2016 09 21
> Nensi1506: > > TanjaJurcevic: > > ,..eh,..sve se u životu vrati > Tako je Tanja, sve se vraća sve se plaća.... > Vjerujem da se i ti slažeš s mojim komentarom. poptpisujem
2016 09 21
Admin2nd Stara, ja sam ti jučer obrisala negativnu, isto kao i danas. Sa svim ste korisnicama u ovako prisnom odnosu? :o U tom ste joj slučaju mogli objasniti da je otvaranje teme o vlastitim povratnima samoreklama. Ne bi riječ rekla da se ne radi o osobi koja sustavno sudi drugima, a nije pomela ispred svojih vrata.
2016 09 21
1 2 3 4 5 ... 6