Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Imam užaasno jadnu, rijetku kovčavu kosu :((

Bok cure treba mi stvarno pomoć jer sam već pomalo očajna i zbog tog što imam tako jadnu kosu užasno sam iskompleksirana i tjeskobna kad vidim na šta mi liči kosa :'( Ošišala sam ju na kratko do brade i idalje izgleda preočajno. Imam kosu koja je kao kovrčava, ali te kovrče su onako raštrkane nedefinirane i metlaste i toliko rijetke da se može vidjeti kroz njih. Znači imam užasno rijetku kosu i bojim se da ću očelavit uskoro a imam tek 20 godina, još k tome je metlasta pa te kovrče ni na šta ne liče. Isprobavala sam sve živo i neživo, zdravo se hranim, pijem čajeve od koprive, mažem kosu maslinovim uljem ali ništa ne pomaže :( Potrošila sam toliko novaca već na različite proizvode a ona je i dalje toliko rijetka da se doslovno može vidjeti kroz nju na drugu stranu..Izgldam ko einstein :( I znam da sam lijepa u licu ali kosa mi skroz kvari look. Ima li koja kakav savjet? Neki prah ili tablete koje ZAISTA pomažu, htjela bi poduzeti sve žive mjere jer zbilja se zdravo hranim i zato ne znam kako bi ta loša kosa dolazila iznutra osim genetikom. Sredstva za kovrče mi ili ne naprave ništa ili mi ih samo slijepe i onda izgledam još gore jer ovako kad su raštrkane bar izgleda kao da imam nešto kose na glavi, isto tako i kokosovo ulje - ništa ne učini a svi ga hvale :( Jel netko isprobavao fitoval proizvode,solgar, MSM prah iz bio bio dućana? Stvarno sam spremna bilošta napraviti jer me moja kosa koči u životu strašno, stalno kasnim na dogovore pokušavajući dovesti kosu u red, ne želim nekada ni iizaći iz kuće kada si vidim kosu Heeellpppp :(((
2016 10 07
Mislila sam uzeti neke tablete ili nešto jer očito samo kemija pomaže, a možda to u kombinaciji s još nečim drugim prirodnim tipa kopriva, ricinus, bude imalo učinka, samo mi trebate reći svoja iskustva sa tabletama?
2016 10 07
Ja imam tanku i kovrčavu kosu. Bitno je da kupujete blage šampone i nećete vjerovati šampone koji su prozirne boje, jer neki kad ih istisnete budu bijeli, narančasti, rozi itd. Kupujte pakunge za kosu, ne samo regeneratore. Ja npr.imam tanku kosu, ali je imam puno i suha je. Ne feniram je, pustim da se sama osuši. Prirodna sam plavuša i farbam se u još više plavu, pa ju je teško održavati. Farbam samo izrastak. Ali feniranje, peglanje je uništava. Kupujte proizvode koji ne lijepe kosu jer jw raščešljavanjemn uništavate i kidate. Ja koriatim dikson argabetu kremu za urednost kovrči. Naručim preko interneta. Ako te zanima koju javi se u inbox. Ona ne petlja kosu i raščešljava se lako. Bitna je i dužina. Meni odgovara do ramena. Tu i tamo je doma sama malo ispeglam ali ne stalno. Nisu bitni samo skupi proizvodi, ima i jeftinijih a dobrih... Uglavnom u inbox mi se javite da vam dam spisak šta da kupite. Sad ne mogu linkati jer žurim...
2016 10 07
Mislim da bi bilo vise korisno da stavis sliku ako ti nije bed. Mislim da bi ti cure tako lakse mogle pomoci. Ja sam koristila ricinus za obrve i cini cuda :) ali prirodno imam gustu i debelu dlaku pa neznam dali djeluje isto na tebe
2016 10 07
Ricinus je odličan za kosu, treba ga držati najmanje 8 h. Dobro se utrlja u tjeme, umota u ručnik da ne uprljaš posteljinu i to je to. I treba biti uporan. Čula sam da je za rast kose dobar i čaj od preslice. :)
2016 10 07
Ja sam imala dosta velike zaliske, kosa mi je dosta opadala, a onda sam počela koristiti tinkturu od koprive sa stranice tinktura.com, i to mi je pomoglo, pila sam samo jednu bočicu, i već se tad vidjelo poboljšanje, sad pijem drugu i opet mi nova kosa raste, ne samo na zaliscima, već i po cijelom vlasištu. Svakome bih je preporučila.
2016 10 07
> Mal(e)a: > Ricinus je odličan za kosu, treba ga držati najmanje 8 h. Dobro se utrlja u tjeme, umota u ručnik da ne uprljaš posteljinu i to je to. I treba biti uporan. Čula sam da je za rast kose dobar i čaj od preslice. :) jel to ricinus u maloj bočici za 19k,iz ljekarne ili ima negdje za kupiti u većim količinama?
2016 10 07
> LaLeche: > Ja sam imala dosta velike zaliske, kosa mi je dosta opadala, a onda sam počela koristiti tinkturu od koprive sa stranice tinktura.com, i to mi je pomoglo, pila sam samo jednu bočicu, i već se tad vidjelo poboljšanje, sad pijem drugu i opet mi nova kosa raste, ne samo na zaliscima, već i po cijelom vlasištu. Svakome bih je preporučila. POŠTO JE JEDNA BOČICA I KOJA KOLIČINA
2016 10 07
Ne mogu ti pomoći glede gustoće kose, ali glede strukture i sjaja, mogu. Maslinovo ulje stavi na kosu prije pranja i drži što dulje, najmanje sat vremena. Kako ono curi, najbolje omotaj plastičnom vrečicom kosu. Bit će ti teže oprati kosu, ali isplati se. Pazi da dobro opereš kosu, nekad treba i tri puta šamponirati. Maslinovo ulje liječi suhu kosu i ojačava ju. Glede gelova i dr. sestra i ja smo obje kovrčave i ne možemo bez Diksonovog uljnog gela. On ti ne masti kosu, i ne lijepi ju, a ne može ti tako letjeti. Ako ga ne možeš nabaviti, mogu ti kupiti. Zbilja je spas za kovrčavu kosu. Mi smo sve probali. Ako ti je kosa genetski tako rijetka, nema ti puno pomoći, a ako ti je naglo počela opadati, možda imaš problem s hormonima ili prekomjernim stresom. Mojoj mami je uslijed prekomjernog stresa kosa toliko opadala da joj se vidjelo tjeme. No, kad se smirila, i kosa je nadošla.
2016 10 07
> SonjaSpoljaric: > > Mal(e)a: > > Ricinus je odličan za kosu, treba ga držati najmanje 8 h. Dobro se utrlja u tjeme, umota u ručnik da ne uprljaš posteljinu i to je to. I treba biti uporan. Čula sam da je za rast kose dobar i čaj od preslice. :) > jel to ricinus u maloj bočici za 19k,iz ljekarne ili ima negdje za kupiti u većim količinama? Ja kupujem od olea therapy, hladno prešano 100 ml. Imam ga jako dugo, a mažem na obrve i trepuše. Kupujem ga već par godina, u početku je bio 13 kuna, ali stvarno se isplati. Moja prijateljica ga dugo koristi za kosu i stvarno ima gustu i zdravu.
2016 10 08
Možda da između ostalog probaš i bojat kosu kanom? Znam da su neke cure pisale da jača vlasište i povećava gustoću...
2016 10 08
> SonjaSpoljaric: > > LaLeche: > > Ja sam imala dosta velike zaliske, kosa mi je dosta opadala, a onda sam počela koristiti tinkturu od koprive sa stranice tinktura.com, i to mi je pomoglo, pila sam samo jednu bočicu, i već se tad vidjelo poboljšanje, sad pijem drugu i opet mi nova kosa raste, ne samo na zaliscima, već i po cijelom vlasištu. Svakome bih je preporučila. > POŠTO JE JEDNA BOČICA I KOJA KOLIČINA 120 kuna, ima 50 ml. Pije se 15-20 kapljica u jedan deci vode, tri puta na dan. I to se ima za otprilike 25 dana.
2016 10 09
svi kažete ima i koliko košta, a di ste to kupili?
2016 10 09