Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Opet taj tisak!

Znači dolazim danas na tisak poslati paket, na prvom nema novaca da mi vrati, ok idem na drugi, dođem na drugi odma krene dernjava "zašto nemaš ispunjeno"? Baca tamo onu kutiju, govori sama si slaži nemam ja vremena, gužvu mi stvaraš?!?! Ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru! Više nikad! Odvratni su.
2016 11 02
i ja sam danas opet imala fajt sa tisak-tetkom.... ne da mi se više niti prepričavati što sam sve doživjela jutros, u konačnici mi je nakon 20 minuta natezanja naplatila 25kn veliki paket koji sam htjela platiti karticom, ali ne...... ne može.......trebala sam prije vikati da nemam novaca...... izvukla 200kn koje sam imala u rezervi za nešto sasvim drugo..... naravno, što ja mislim ujutro u 6.30 odakle će ona meni vratiti kusur ???? strašno !!!!!!! a da ne pričam da sam propustila 7 tramvaja i zakasnila na posao !!!! I TO NIJE PRVI PUT!
2016 11 02
Hey..vidim da si iz pž..ja imam samo riječi hvale za onu tetu i dečka s kioska u konzumu..preeeljubazni su :))
2016 11 02
Nije samo u Tisku, već i u pošti. Nedavno sam slala paketić u pošti i kako imam svoje kutije, u njima šaljem nakit. Teta na šalteru je izvadila veliko ravnalo i počela mjeriti kutiju i prigovarati kako je kutija premala (toliko sam puta u tim kutijama slala i dosad nitko nije prigovorio). Inzistirala je da kod nje kupim kovertu. Samo sam rekla da mi vrati paketić pa ću ja ići sama saznati zašto je kod nje problem i zašto se ne može poslati. Naravno da je ušutila, odmah izdala listić za slanje i naplatila. Sve ovisi na kakvu tetu se namjeriš i kakav joj je dan. Nisu svi takvi, ima zaista predivnih i ljubaznih ljudi. A kod onih bezobraznih, samo treba zadržati stav i spustiti ih na zemlju. Nisu vlasnici tog objekta, plaće im nisu bogatstvo, ali ipak rade takav posao gdje moraju biti ljubazni, nema drugog pravila.
2016 11 02
Ja da ću jutros podignuti žudno očekivani paketić, kad ono - kiosk ne radi...
2016 11 02
Moje tete na Tisku su savršene.Sve do jedne. Toliko ljubazne, strpljive. Ma sve pohvale <3
2016 11 02
Ok, ja razumijem da svi mozemo imati loš dan, ja radim u ljekarni i isto sam puno u kontaktu sa ljudima, ali nikada mi nije palo na pamet da se derem na nekoga ili da bacam kutije sa lijekovima i govorim sami si čitajte upute! To tako ne ide, i baš sam razočarana!
2016 11 02
Uh, sad tek vidim koliko sreće imam! Moja teta je ljubazna i simpatična, i nikad nisam imala loših iskustava na tom kiosku. Ja popunim obrazac na internetu, a to što na kiosku treba prepisivati na one naljepnice (ne znam koji pametnjaković im je smislio takav sistem!) to mi ona obavi :-)
2016 11 02
Nisam ni ja zadovoljna Tiskom. Imam u blizini (relativnoj) jedan Tisak i nikad nemaju malu kutiju, naravno..ok, kuzim, idu mozda najvise, ali dajte nabavite vise onda malih. Ali ne, bolje da Todoric ima vise velikih pa da vise platis. Sad kad si vec tamo, jbg, uzet ces. Ako ima malu kutiju, e onda im je bas pao sustav nesto. Jako cesta pojava..plus ogavna zenska koja radi. Nekim cudom je vise tamo ne vidam. Skroz radi neka jaako ljubazna zena i uvijek je tako fina prema i sve mi napravi bez ikakvih problema. Drugi Tisak: dodem i nema male kutije opet. Dodem drugi put i ima male ali mi prodavacica naplati 20kn malu! Ja ono, pa kak nije 15?? Kaze ona, ne, sad su vam i male 20kn. Kak nisam bila duze vrijeme, pomislila sam, ok, poskupjeli su valjda. Dodem opet i ono 15kn. Zamisli, kravi je ocito falilo 5kn i ona mi je to zaracunala pod srednju kutiju?! Jbg, nisam bila pogledala racun kad nisam vise ni gledala.. Katastrofa su! Btw, uvijek placam karticom i za to nisu nikad nista nigdje rekli.
2016 11 02
Osobno nemam problema sa djelatnicama tiska ali mi nije jasno zašto se pojedine tako ponašaju...pa to im je u opisu radnog mjesta......mi smo ti koji ih održavaju na životu, mi mušterije......a ne da se moramo plašiti kakvog je raspoloženja danas, kakvu reakciju možemo očekivati........moš mislit. Ja da se tako ponašam na poslu odmah bi slijedila prijava...
2016 11 02
Ma katastrofa! I ok da i ima gužvu, ali Boze moj, da li je problem reći molim Vas pričekajte, moli Vas ispunite ovo pa dođite?! Ne razumijem to! To im je u opisu posla i ne razumijem tu bahatost, drskost i nepostivanje nas kupaca!
2016 11 02
> Ema321: > Ma katastrofa! I ok da i ima gužvu, ali Boze moj, da li je problem reći molim Vas pričekajte, moli Vas ispunite ovo pa dođite?! Ne razumijem to! To im je u opisu posla i ne razumijem tu bahatost, drskost i nepostivanje nas kupaca! pa di si to bila na kojem tisku? ja pohvaljujem Tisak tamo kod gimnazije, mislim kod svakih sam imala pozitivnu suradnju, ali već neko vrijeme idem tamo kod gimnazije na tisak, tako da tete su maksimalno pristupačne.
2016 11 02
Bila sam kod croatia osiguranja. Nasuprot pošte. Odvratno ponašanje. A kod gimnazije sam prvo htjela, no rečeno mi je da mi nema za vratiti novac.
2016 11 02
> Ema321: > Bila sam kod croatia osiguranja. Nasuprot pošte. Odvratno ponašanje. A kod gimnazije sam prvo htjela, no rečeno mi je da mi nema za vratiti novac. ma daj, tamo? i ja sam jednom slala paket tamo, ali ono nije bilo nikakve frke....gle ovisi tko radi, nije im za zamjeriti ali opet, nemaju pravo baš se iskaljivati na svakome..
2016 11 02
Fala Bogu nemam takvih problema i stvarno mi je žao vas koje to doživljavate. Od dva kioska Tiska i Tisakmedije kod kojih šaljem, stvarno je ekipica za svaku pohvalu. Jedino je ljetos na zamjeni kraće vrijema bila ženica koja je bila onak malo kakti natmurena i nije baš bila za neku komunikaciju....i baš se potrefilo da sam dosta slala i uporno dolazila kod nje...kad me je vidjela, imala sam osjećaj da joj roleta pada dole sve do jednog dana kad sam joj se obratila: Kak ste kaj, jel Vam vruće? Velika je gužva? Na to se žena iznenadila, pogledala me i nasmijala se. Od toga dana, stekla sam još jednu simpa i dragu tetu sa kioska. Vjerujem da je i njima svega pun kofer, ima i nas svakakvih ali to im ne daje za pravo da su bezobrazne i drske....njihovo je da odrade svoj dio posla jer za to su i plaćene.
2016 11 02
1 2 3