Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Optuzba & savjet

Curi sam poslala torbu Mango, malu sa zakovicama i remen. Oboje sam oglasila kao kozne. Ona je paket primila, optuzuje me da nije prava koza, ni jedan ni drugi artikal. Ni ne ceka moju reakciju, nego ostavlja povratnu na mom profilu u kojoj me optuzuje: a) da nista nije kozno, b) da torbica uopce nije Mango c) govori da je dobila popust 5 kn, a ako cemo vec sitnicarit, dobila je 10 kn Remen je kupljen kao kozni, meni tako i izgleda, nazalost nema etiketu i u principu ne mogu dokazati da jest. Za torbicu sam je zamolila da slika unutrasnjost i etiketu. Jer svako oko vidi da je torba iznutra KOZNA. Slikala mi je etiketu. Sve cu slike zalijepiti u postu ispod. Kod torbice smo pola pola u pravu, izvana je tanki sloj poliuretana, iznutra je debela, prava, goveda koza, sto se jasno vidi na etiketi koju je slikala. Trazi povrat i ja u principu nemam nista protiv, samo zbog tog vanjskog sloja torbice, kriva sam jer sam vidjevsi unutrasnjost zakljucila da je i izvana koza. I da, torbica je Mango , sto naravno pise na etiketi, medutim, njoj se ne svida sto to nije istaknuto nekakvom plocicom na torbi>?! Dakle, povrat - da, jer sam jednim malim dijelom zeznula, ALI cura nema niti jednu povratnu, vec se iskazala kao spremna zalagati i ja ne pristajem na povrat na nacin da ja njoj uplatim novce i ona meni tek onda posalje. Predlozila sam obrnuto.. da ja uplatim kad se meni stvari vrate. Pa pod cijenu toga da mi ova povratna ostane na profilu. Sto vi mislite o tome? Kako biste postupile?
2016 11 03
Isto. Nek vrati artikle pa ti novac. I obrise negativnu.
2016 11 03
ali ona to ne zeli :)
2016 11 03
Prvo artikli natrag pa vi onda novce. Ne pristajte na drugačije pa i pod cijenu negativne
2016 11 03
hvala na misljenju! tko god ima misljenje, neka ga izrazi, bas sam nekako zbunjena :) BTW, koja je ovo fora da se ne moze prepravit odgovor na povratnu? :(
2016 11 03
ja se baš u torbe i remenje toliko ne razumijem, nit koristim takve niti torbe puno kupujem.. a nit me briga su kožne ili šta... Ali da se korisnica smatra pokradenom i da zaista želi natrag novce, vratila bi artikle i koliko vidim vi ste joj htjeli izaći u susret i izvršiti povrat novca. Ali meni se čini da bi ona i novce i artikle.
2016 11 03
Da,da..slazem se sa Supergirl. Da nije vec na CL slucajno? Imam traume od te liste ,:)
2016 11 03
> supergirlR31: > Prvo artikli natrag pa vi onda novce. Ne pristajte na drugačije pa i pod cijenu negativne slazem se
2016 11 03
Ne znam sto bih TOCNO mislila o njenim namjerama, ona bi da ja njoj uplatim novce pa ce ona meni to poslati o svom trosku. Povratne nijedne, a ona meni ne vjeruje da cu ja uplatiti novce kad primim stvari, iako je 1061 cura imala sa mnom pozitivnu suradnju? HM
2016 11 03
Jesi izbrisala oglas torbe i remena prije nego je stiglo do kupca ili ? Ja bi isto trazila prvo slanje pa onda kad stigne uplata ali samo zbog toga sto nema niti jednu povratnu.
2016 11 03
nema je na crnoj listi, mislim da je zbilja nova korisnica.
2016 11 03
Ljube, ja se ne bih previše sekirala na tvom mjestu. Ponudila si joj povrat novca na normalan i uobičajen način, oš-neš-Bangladeš! Moguće je da bi žena i ovce i novce, je l'tako? I dane znam koliko si korektna i poštena krpičarka svejedno bih nakon tvoji8h hiljadu i nešto pozitivnih vjeovala u tvoju varijantu priče i podržala tvoj način rješavanja problema. Ta nepravedna povratna ne može ti narušiti renome :")
2016 11 03
> Lenymoda: > Jesi izbrisala oglas torbe i remena prije nego je stiglo do kupca ili ? > Ja bi isto trazila prvo slanje pa onda kad stigne uplata ali samo zbog toga sto nema niti jednu povratnu. izbrisala sam oglase, ali ionako moji oglasi nisu problem, u njima je pisalo KOZA, ja sam spremna na povrat zato sto je torbica nekih 80 posto koza, a ne 100 posto. Da ima povratnih infromacija i, opcenito, da je malo pristojnija, a ne da me optuzuje jos i da torba NIJE mango, napravila bih povrat klasicni (ja njoj novce, ona meni stvari). Ovako sam sumnjicava, jer mislim da nije fer kad je nadrobila svasta u "optuzbi"
2016 11 03
Ugl na remenu ako je prava koža trebao bi biti onaj znak prave koze otisnut na unutarnjoj strani remena
2016 11 03
> Sandrlje: > > Lenymoda: > > Jesi izbrisala oglas torbe i remena prije nego je stiglo do kupca ili ? > > Ja bi isto trazila prvo slanje pa onda kad stigne uplata ali samo zbog toga sto nema niti jednu povratnu. > izbrisala sam oglase, ali ionako moji oglasi nisu problem, u njima je pisalo KOZA, ja sam spremna na povrat zato sto je torbica nekih 80 posto koza, a ne 100 posto. > Da ima povratnih infromacija i, opcenito, da je malo pristojnija, a ne da me optuzuje jos i da torba NIJE mango, napravila bih povrat klasicni (ja njoj novce, ona meni stvari). > Ovako sam sumnjicava, jer mislim da nije fer kad je nadrobila svasta u "optuzbi" Nema nista gore nego kad čovjek na ovim krpicama naleti na luđakinju s kojom se nista normalno ne moze dogovoriti.
2016 11 03
1 2 3 4 5